Konu: @tunga silent aim  (Okunma sayısı 192 defa)

#0 - 04.09.2024 02:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Tunga
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video / ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın videosunda silent aimbot tespit ettim, videoyu incelerken bir baktım ss koymuş, sol üste bakınca ne olduğu belli oluyor zaten.  ::)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): #TEMİZSAMP

#1 - 04.09.2024 02:59
Sanırım silent aimbota maruz kalan Ronald Po silahını kaptırmış. Kendisi veya birlik üyeleri onaylayacaktır veya onaylamayacaktır bunu. Eğer böyle bir durum mevcutsa göz önünde bulundurulabilir.

#2 - 04.09.2024 11:51
Sanırım silent aimbota maruz kalan Ronald Po silahını kaptırmış. Kendisi veya birlik üyeleri onaylayacaktır veya onaylamayacaktır bunu. Eğer böyle bir durum mevcutsa göz önünde bulundurulabilir.

Yahu bu nasıl bir şikayet? Estafurullah kardeşim, silahlarını benim yüzümden kaptırmadılar yahu. Adamlar biz çatıştıktan yarım saat bir saat sonra qdan jail yedi zaten, sonrada çıkmış olacaklar ki birlik üyelerimizden bazıları denk gelip bir daha vurmuş. İzlediğim videoya görede zaten polis adamı alıyormuş, alırken kelepçelendikten sonra bizimkiler vurmuş. Sukünet ile söylüyorum ki benim yüzümden silah kaptırmadılar.
« Son Düzenleme: 04.09.2024 13:13 Tunga »

#3 - 04.09.2024 12:33
Adamı tanımıyorum bile, şikayetlerde gördüm. Kendi birlik üyeleri onaylar veya onaylamaz yazdım zaten. Bu kadar niye içerledin canımın içi? Silent açmışsın ss alıp foruma atmışsın bir de savunma gelecek demişsin  :D :D geldi mi savunma

#4 - 04.09.2024 16:59
oğluşum bu kadar canını yakacak ne yaptı bu adam, diğer şikayetlerden ss alıp şikayet açıyorsun  :'( :'(

#5 - 04.09.2024 19:35
oğluşum bu kadar canını yakacak ne yaptı bu adam, diğer şikayetlerden ss alıp şikayet açıyorsun  :'( :'(
ban yiyecek maalasef geçmiş olsun kardeşim benim hydra kriminal kırew  :-*

#6 - 04.09.2024 21:03
ban yiyecek maalasef geçmiş olsun kardeşim benim hydra kriminal kırew  :-*
Pizza 🍕

#7 - 09.09.2024 13:23
Karakter yasaklı.