0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Piazza üzerinden şöylede bir örnek verip konuyu burda noktalamakta bana düşer.
Alıntı yapılan: Gravano - 02.09.2024 19:09Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Jacob Harden - maskeli_47663 @Harden Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice MahkemesiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 5 hit atıyorum ama kas ve dayanıklılığı 2-2 olmasına rağmen 89.6 canını bitiremiyoruz adamın. yetmez gibi antistun ve improvedı da yanına tıkıştırmış.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): bunlar nasıl vuruslar kanka dm sunucusunda mı takılıyon ya da e sporcusun
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Jacob Harden - maskeli_47663 @Harden Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice MahkemesiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 5 hit atıyorum ama kas ve dayanıklılığı 2-2 olmasına rağmen 89.6 canını bitiremiyoruz adamın. yetmez gibi antistun ve improvedı da yanına tıkıştırmış.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa):
arkadaşlarına kendini vurdurma lo biz göreceğimizi görüyoruz zaten
Dostum maske takınca canlar buglanıyor bu bug bir iki aydır var ben kendim tespit etmiştim ilk
Alıntı yapılan: yaGız - 02.09.2024 22:34Dostum maske takınca canlar buglanıyor bu bug bir iki aydır var ben kendim tespit etmiştim ilkŞikayetle alakan yoksa sussana artık.