Konu: [24.08.2024] Narquise Blake Deathmatch  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2024 20:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Narquise Blake @SaKi34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.08.2024 20:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deadthmatch

Alıntı
Deathmatch

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araba sürerken telefonuma bakıyordum ekrana baktığımda kişi aracımın üzerine gelmiş ve ateş etmeye başladı. Hem aracıma hem karakterime ateş etti. Kişiyle herhangi bir bağım bulunmuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa sevinirim.

#1 - 24.08.2024 22:11
Arkadaş ben bisiklet sürerken kasti olarak bisikletime çarpıp beni araç surfinge zorluyor, bu durumda aracı durdurup kaza rolü yapması lazım bu takdirde ben de yaralı rolü yaparım. Telefonuma bakıyordum demiş yalan söylüyor bana departmanın arkasında çarptı bu süreye kadar viraj almayı başardıysa beni de görmüş olmalı. Kaza rolü yapmadığı için ben de /b kanalı üzerinden soru işareti atıyorum. Viraj alırken dediğim gibi beni de görebilir attığım soru işaretini de. Arkadaşın arabasını silahla bozuyorum /b kanalından o da soru işareti atıyor madem oyuna bakıyorsun orada durup kaza rolu yapman lazım çünkü bisikletli birine kasti olarak manevra alıp çarptın ve üzerine aldın, umrunda dahi olmadı rol yapmak. Gereği yapılabilir.

#2 - 25.08.2024 09:14
Yorum yapmayacağım attığı DM ortada.

#3 - 25.08.2024 09:20
Yorum yapma hakkın pek yok, mesela neden rol yapmadığından başlayabilirsin daha açık olur. İlk başta bir kere arabana ateş ettiğimde neden durmadın mesela? İlk başta bana çarpınca durmadın hadi onu geçtim, pardon telefonla oynuyordun. Kusura bakma.

#4 - 25.08.2024 09:32
Yorum yapma hakkın pek yok, mesela neden rol yapmadığından başlayabilirsin daha açık olur. İlk başta bir kere arabana ateş ettiğimde neden durmadın mesela? İlk başta bana çarpınca durmadın hadi onu geçtim, pardon telefonla oynuyordun. Kusura bakma.
Sunucu sahibi oldun da bizim mi haberimiz yok kardeş? Yorum yapıp yapmayacağıma sen karar veremezsin. Madem bunlar yaşandı, sen neden rol yapmadın? Madem ben suçluyum, sen neden rol yapmıyorsun? Hadi bunuda açıklasana??? Sen her aracı durdurmayana ateş mi ediyorsun dostum? Senin gibi oyuncular yüzünden sunucuda DM çoğalıyor. Ekran görüntülerini bekliyorum.

#5 - 25.08.2024 10:35
Oyun kurallarında, trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak maddesinin DM kapsamında değerlendirildiği açık bir şekilde belirtiliyor.
Ek olarak, eğer diğer karakterin NonRP araç sürüşünden vs şikayetçiyseniz kanıtlarınızla beraber şikayet oluşturabilirsiniz. Yine de ihlale ihlalle karşılık vermeniz bir karakterinizin ceza almasına yol açacak.
 Narquise Blake karakteri DM kapsamında cezalandırılacak.