Konu: Maskeli_51567 - aimbot  (Okunma sayısı 576 defa)

0 Üye0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.08.2024 23:50
Yahu kardeşim, aimbot olsam ben niye arabadaki adamı düşüremiyim? Bırak onu, aimbot sana kitlendi diyelim bir anda, sana kitlenir kitlenmez niye ben ateş etmeyeceğim? Her şeyi geçtim, arabadan iner inmez sıkmaya başlıyorum Aimbot olsam, oradaki hitler giderdi adama gene düşerdi, bu bağlama nasıl aimbot tanımı koydum gerçekten anlamadım, büyük ihtimal orada lagımdan mı kaynaklı bilmiyorum hızlı döndüğümden kaynaklı bana aimbot diyorsun ama yanılıyorsun. İyi forumlar. :sampanya:

#11 - 24.08.2024 23:54
Yahu kardeşim, aimbot olsam ben niye arabadaki adamı düşüremiyim? Bırak onu, aimbot sana kitlendi diyelim bir anda, sana kitlenir kitlenmez niye ben ateş etmeyeceğim? Her şeyi geçtim, arabadan iner inmez sıkmaya başlıyorum Aimbot olsam, oradaki hitler giderdi adama gene düşerdi, bu bağlama nasıl aimbot tanımı koydum gerçekten anlamadım, büyük ihtimal orada lagımdan mı kaynaklı bilmiyorum hızlı döndüğümden kaynaklı bana aimbot diyorsun ama yanılıyorsun. İyi forumlar. :sampanya:

Yahu sen diyorsun ya e-q spamladım diye dostum benim o yüzden ateş edemiyorsun çünkü orada amacın ateş etmek değil silahı elinden bırakmak kendin de söyledin kendinle çelişiyorsun aimin arkadaşına kitlenince ne yapacağını şaşırıyorsun ve elin ayağına dolaşıyor. Arabayla giderken de beni düşürme fırsatın yok çünkü sen camdan sarktığın an atlıyorum, ve zaten orada aimbot açmamış bile olsan bu inerken düşme korkusuyla açmayacağın anlamına gelmez.

Ekstra bir savunman yok zaten aynı şeyleri tekrarlamayalım, sonuçlanmasını bekleyelim.

#12 - 25.08.2024 00:04
Son iletimi yazıyorum, orada yaklaşık üç dört mermi harcıyorum, ama sen kalkıp aimbot cart-curt olayına giriyorsun. Maksat, orada merminin dolması reload animine girmemek için, mermi dolduruyorum. Silahı bıraktığım gibi geri elime alıyorum ve bu dönme olayı sana karşı aimbot gibi gelmiş.

#13 - 25.08.2024 00:09
Son iletimi yazıyorum, orada yaklaşık üç dört mermi harcıyorum, ama sen kalkıp aimbot cart-curt olayına giriyorsun. Maksat, orada merminin dolması reload animine girmemek için, mermi dolduruyorum. Silahı bıraktığım gibi geri elime alıyorum ve bu dönme olayı sana karşı aimbot gibi gelmiş.

videoda bi kere arkadaşına doğru sıktıktan sonra elin ayağına dolaşıyo sonra ne e-q basıp silahı elinden bırakabiliyosun (aimin kitlendiği için) ne de mermi sıkabiliyosun (heyecandan elin ayağın titrediği ve aimbotu resetlemeye çalıştığın için) yani mermi değiştirme olayın yalandan ibaret. video kaydı olmasa inanalım da video kaydı var dostum.

videoda elinden silahı bıraktığın veya ilk sıkışından sonra başka mermi patlatışın varsa ss gönder biz de görelim kardescan  :D
« Son Düzenleme: 25.08.2024 00:10 Shiels »

#14 - 25.08.2024 00:10
ya kanka 6 günlük videoyu ben sana nerden bulayım allah için bekletmişsin videoyu bekletceğin kadar ah keşke olsa videomda atsam sana :'(

#15 - 25.08.2024 00:11
he tamamdır kanka banlamasınlar öyleyse (!)

#16 - 25.08.2024 00:20
dostumsun hermano  :D ::) (!)

#17 - 25.08.2024 00:22
aimbot videosu atıp kafaya kitlenmesinden bahsetmişsin. hem araçta sıkarken aimin kitlenmiş ateş açıyorsun hem de inip sıkarken yine hepsini kafaya nişan alıp sıkıyorsun, videonun başlarında da gözüktüğü gibi aimin net şekilde kanıtlanıyor.

Spoiler: GösterGizle

#18 - 25.08.2024 00:25
arabadaki adama ayak mı atayım dostum

#19 - 25.08.2024 00:27
aimbot videosu atıp kafaya kitlenmesinden bahsetmişsin. hem araçta sıkarken aimin kitlenmiş ateş açıyorsun hem de inip sıkarken yine hepsini kafaya nişan alıp sıkıyorsun, videonun başlarında da gözüktüğü gibi aimin net şekilde kanıtlanıyor.

Spoiler: GösterGizle

reis o videoyu atarak hilesinin tanıtımını yapmış işte böyleleri kırk yılda bir gelir