Konu: Hydra Criminal Crew  (Okunma sayısı 1315 defa)

#0 - 24.08.2024 13:05

Hydra Criminal Crew

İlk Basamak - 2015 Howell Gauthier
Tarihler 2015 yılını göstermekteyken Amerika'nın ara sokaklarında yer alan ve işlerini yürüten Howell Gauthier isimli bir serseri kendini sahnenin ortasına atmaktaydı. Howell Gauthier isimli bu genç yüz henüz toy olmasına rağmen sokaktaki diğer serserilerle iletişimler kurmaya başlamış ve iyi bir iletişim ağı elde etmeyi başarmış bir kişi olarak anılmaya başladı. Howell Gauthier Amerika'da yer alan çoğu siyahiden sadece birisiydi ve doğal olarak bazı bölgelerde iş kovalarken ırkçılığa maruz kalmaktaydı, Howell için bu durum artık doğal bir durum haline gelmeye başlamış ve kendisine edilen sözleri es geçerek sadece işine odaklanmaya çalışan serseriydi. Genel olarak kötünün iyisi olarak anılacak bir kişiliğe sahip olan Howell işlerin henüz en başında olduğunun farkında bile değildi. İşlerini kovalamayı sürdüren Howell pek planlı çalışan bir kişiliğe sahip değildi en azından zekası büyük işleri planlayacak kadar keskin değildi bu nedenden ötürü çevresini genişletmeli ve ekip edinmeliydi işte tam olarak bu nedenden ötürü Howell için işlerin başında olduğunu söylemek doğru olacaktır.

2015-2016 yılları arasında neredeyse her konuda tecrübesiz olan Howell kendini geliştirmeyi sürdüren, meraklı olan ve çalışkanlığıyla öne çıkan bir kişiydi. Küçük veya büyük herhangi bir iş fark etmeksizin tüm işleri kovalayan ve bu işlerin parasına pek bakmadan sadece tecrübe edinme odaklı olarak çalışan Howell bir süre geçimini sokaktaki ufak sayılacak olan işlerden; gasp, şantaj ve tehdit gibi işlerden sağlamaktaydı. Howell'ın siyahi olması onu sokaktaki diğer serserilere göre geriye çekse dahi bunun bir avantajı da bulunmaktaydı, Howell gibi Amerika'da milyonlarca siyahi kişi bulunmaktaydı ve bu siyahiler birbirinin kıçını kollamaya doğuştan hazırdı en azından bir beyaza göre siyahi gördükleri kişiye fazlasıyla güvenip ona iş alanı yaratabilmekteydi. Howell tüm bu siyahi bağlantılarını sürdürerek çevresine siyahi birçok kişiyi katmış ve onlarla sağlam ilişkiler kurmuş bulunuyordu.

Sadece güçlü olmak istedim
          Sadece para kazanmak istedim
          Sadece en iyisi olmak istedim

Howell Gauthier'ın Anı Defteri

Her konuda çabalıyorum ancak olduğum yerde sayıyormuşum gibi hissediyorum hatta doğru doğrusunu söyleyecek olursam sanki ömrümü boşa harcıyormuşum gibi duruyor. Ne yaptığım hakkında en ufak bir fikrim yok, siyahi dostlarım hem kendileri için hem de benim için bir gelir kaynağı yaratıyor olması sayesinde geçimimi sağlıyorum. Gasp edeceğim bir hedef belirliyorlar ve saat ile konum hakkında bilgi veriyorlar gerisi artık doğaçlama gelişiyor, yaşlı bir kadının çantasını tüm gücümle koşarak çalmak gibi birçok boktan ama basit işleri yapıyorum. Bu yazıyı yazdığım gün bile kendimden iğrenmeye başladığımın farkındayım ancak benim gibi binlerce kişi bulunuyor, benim gibi olan kişiler için pek seçenek yoktur ya bu boktan işlerin içine dahil oluruz ya da sokaktaki evsizlerden bir farkımız olmaz. Ben hayatta kalmak için çabalıyorum tabii biraz birikimim var, hemen hemen her işi kabul ediyorum ve bu işler sayesinde tecrübe ediniyorum bu bana kalırsa okula gitmekten farksız bir durum en azından benim gözümdeki değeri bu şekilde. Bu yazdıklarımı umarım yaşlı halimden başka kimse daha önce eline geçirmez, umarım bu dediğim şanssız durum gerçekleşmez çünkü benim gibi kişilerin günlük tarzında bir şeyler tutuyor olması güçsüzlük belirtisi olarak görülür. Bizler kapalı kutuyuz, siyahız elbette ten renginden bahsetmiyorum! Karanlık taraftayız anlamında bahsediyorum adamım! Her neyse... Düzensiz hayatımın içinde kaybolan bir adamım, ilerideki benden bir dilek: "Umarım hedeflerimize ulaşmayı başarmışsındır ve umarım bizi bu boktan durumdan kurtarmışsındır. Sadece güçlü olmak istedim, sadece para kazanmak istedim, sadece en iyisi olmayı istedim."

Benimde içinde yer almış olduğum grupların yaptığı işler her insanın dilinde oluyor. İyi olandan zorla al ve kendini iyi göster. Burada masum olan yaşlı, çocuk, kadın veya bir başkası değil bizim gibilerin dünyasında bu çizgiler bulunmaz en azından bulunmamalı. İlerideki halim pişman olsa bile şu anki ben için konuşuyorum ve bulunduğum durum için bu işleri sürdürmeliyim. İnsanların özel hayatlarını ihlal ederek edindiğim bilgiler, fotoğraflar ve daha fazlası sayesinde çoğu kişinin iplerini elimde tutabiliyorum. Kirli ve pis bir iş gibi görünüyor olabilir ancak eminim ki yapmış olduğum bu boktan işten çok daha boktan işler bulunuyor benim için yaptığım şey kötünün iyisi.

Bu herif zirveyi istiyor ve istediğini elde etmeden durmayacak, anladın mı?!

Basamakları Tırmanmak

Howell Gauthier genel olarak çevresindeki bağlantıları kullanarak kendi balığını tutup, kendi balığıyla geçimini sağlayan birisi olarak tanınıyordu işin kısası bu adam tek başına işleri yürütür ve iş anlayışı bu şekildedir. Howell her ne kadar farkında olmasa bile fazlasıyla hırslı ve azimli bir kişiliğe sahipti bunun anlaşılması aslında zor değildi sadece kendisi bu kişiliğini kabullenecek kadar dürüst değildi. Zirveyi isteyen kim? Howell. Para kazanmayı isteyen kim? Howell. En iyisi olmak isteyen kim? Howell. İstediği hiçbir şeyin ufak bir hedef olmamasıyla birlikte bu hedefleri belirleyen bir kişinin kesinlikle hırslı ve azimli olduğu söylenebilirdi veya anlaşılabilirdi. Her gün yeni bir iş kovalamak için uğraşan ve sağlam bir vurgun gerçekleştirmek isteyen Howell'ın kendisine ait bir rutini bulunmaktaydı, günde sadece dört saat uyuyan Howell günün geri kalanında çevresiyle olan bağlantılarını sıkılaştırmak ve onlarla vakit geçirerek iş hakkında bilgi edinmekle uğraşmaktaydı.

Bir kış akşamında Howell'ın bugüne kadar edinmiş olduğu tecrübelerini konuşturabileceği bir iş bulunuyordu, her gün erken kalkması gibi sıkı rutinlerinin karşılığını alacağını umduğu bir işti. Bankadan yüklü miktarda nakit para çekimi yapan bir beyaz yakalı kişiyi bankadan çıktıktan sonra bir süre takip etmek ve gözlerden uzak yere kadar bu takibi sürdüreceği bir işti, işin patlama riskine karşı yanına siyahi dostlarından birisini alarak bu riski ortadan kaldırmayı planladı. Howell'ın para dolu çantayı eline geçirmesi demek bir üst lige yükselmesi anlamına gelmekteydi, sokakta dolaşan kişilerin cüzdanlarını veya çantalarını çalarak en fazla bin dolar gibi küçük vurgunlar yaparak geçimini geçirmişti. Para dolu bir çanta tüm bu küçük vurgunlardan kat ve kat daha büyük bir vurgun anlamına gelmekteydi. Howell ve yanındaki dostu için vurgun zamanı gelmişti, beyaz yakalı herif tamamen korkaktı ve sadece ailesi ile işi onun için önemliydi. Howell için bu iş çantadaki keklikten ibaret demekti, bankanın karşısındaki kaldırımında otomobilini park eden Howell bir süre boyunca adamın bankadan para dolu çantayla birlikte çıkmasını bekledi ve beklediğinin karşılığını aldı. Beyaz yakalı, korkak herif bankadan para dolu çantasıyla birlikte dışarıya çıktı ve otomobiline atlayarak bankadan uzaklaşmaya başladı. Howell ve yanındaki dostunu heyecan sarmıştı bu onlar için zenginliğe bir adım kala demekti. Bankadan bir süre boyunca uzaklaşan kurban aniden önünün başka bir otomobille kesilmesiyle birlikte ara sokakta frenlemiş ve ne olduğunu anlamaya çalışmakla meşguldü. Durum her zaman "kaldır elleri ben kötü adamım ve seni soyacağım!" sözlerinden ibaret değildi en azından planlandığı gibi her şey gitmeyebilirdi ve öyle de oldu. Howell çevresindeki bağlantılarını kullanarak bu iş için ödünç almış olduğu bir tabancaya sahipti elbette tabancanın içindeki şarjörün yarısı boştu, kim tam dolu bir tabancaya sahip olur ki? Asker veya seri katil olmadığı sürece kimse böyle bir tecrübeye sahip olamazdı.

Howell'ın tecrübesini en iyi özetleyen durum silahın içerisindeki mermi sayısı olabilirdi, kurbanın otomobilini planladıkları gibi ara sokakta önünü keserek durdurmayı başarmışlardı ancak bundan sonra ne yapacaklardı ki? Howell her zaman işlerini hırsızlık yaptıktan sonra oradan koşarak uzaklaşarak gerçekleştirirdi ancak şimdi o adama bir şeyler söylemesi gerekiyordu. "Boktan arabandan aşağıya in adamım yoksa bu silahın içerisindeki tüm mermileri kafana boşaltırım!" diyerek sözlerine başladı ve elindeki silahı ona doğrultmaya devam etti, adam araban iniyormuş gibi yaparak koltuğunun altındaki tabancasıyla Howell'ı vurdu. Howell'ın yanındaki sözde siyahi dostu hemen oradan uzaklaşarak Howell'ı yalnız bıraktı, kurban olarak gördükleri kişiyse silahını ateşledikten sonra otomobiliyle oradan uzaklaştı. Howell ciddi şekilde kan kaybı yaşamaktaydı, ara sokakta birkaç el silah sesi duyulmuş ve vücudundaysa birkaç mermi bulunuyordu. Kader ilk defa Howell'ın yüzüne gülmüş ve şans eseri o sokakta ufak işler kovalayan bir başka karanlık taraftaki beyaz ten rengine sahip kişiler Howell'ı hastaneye yetiştirmeyi başarmıştı. Howell bir süre boyunca hastanede tedavi görmüş ve işlerden uzak kalmıştı, hastane masrafları Howell'ın tüm servetine mâl olmakla kalmadı onun tekrardan en dibe batmasına neden oldu.

Yıkılmış Basamaklar

Howell uzunca bir süre tedavi altında kalmış ve tedavisini tamamlamış bulunuyordu, bilinci açılmış ve ziyaretine gelen birkaç beyaz yüz ona olanları anlatarak bilgilenmesini sağlamıştı. Howell için gerçek dostların herhangi bir ten rengiyle belli olmadığını anladığı gündü, tüm hayatı boyunca ırkçılığa maruz kalmasına rağmen yaşadığı son olaydan sonra tüm sahip olduğu görüşlerini değiştirmiş bulunuyordu. Karşısındaki insanlarla uzun bir süre sohbet ettikten sonra birbirleriyle arkadaşlık kurmakla yetinmeyip ileride yapacakları barbekü partisini bile planlamışlardı. Howell ilk defa tanışmış olduğu kişilere rağmen sanki yıllardır arkadaşlarmış gibi hissediyordu bu onun görüşlerini yanıltan ikinci bir olaydı. Irkçılığın genel bir görüş olmadığını kanıtlayan bu yaşanmış olayların ardından Howell için her şey değişmiş bulunuyordu. İşlerini tek bir ten rengiyle yönetmektense artık işlerini yönetirken insanlarla arasındaki ilişkiye ve karakteristik özelliklerine göre sürdürme kararı aldı.

Alıntı yapılan: Howell'ın Son Notu
İnsanlara olan görüşüm tamamen değişti, siyahi ve kendi akrabalarım olarak gördüğüm kişilerin içinde bile boktan kişilerin olduğunu göremeyecek kadar onlara sadık olduğumu fark edemedim tamamen gözlerimi kapattığımı anlamam zaman aldı. Benim gibi kişiler hatalar yapar ve bu hataları sadece bir kere yapabilirler çünkü o ilk hatalarında ölmüş olurlar ve ikinci bir şansları doğal olarak olmaz ancak benim ikinci bir şansım oldu, vurulduktan sonra yardımıma o sokakta iş koşturan beyaz dostlarım yetişti. Peki yanımdaki dostum olarak gördüğüm siyahi ne yaptı? Vurulduğum gibi beni orada bıraktı ve beni hastaneye götürmek için geri bile dönmedi, onu rahat bırakacağımı düşünüyor ama ilerleyen zamanda onun işini bitireceğim! Tecrübe edinmekle kafayı bozmuştum ama şu an hayattaki en büyük tecrübelerden birisini edindiğimi düşünüyorum, bana yardımcı olan bu beyaz yüzlerle birlikte iş yapacağım çünkü o adamların karakteri sağlam görünüyor ve işleri nasıl yürüteceklerini biliyor gibiler. Sokaklarında tabanca sesinin yankılanmasının hemen ardından olay yerine gelip sokaklarını korumaya çalıştılar, benim için artık doğru yol bu gibi görünüyor o adamlarla birlikte iş yapacağım.

Ten renginin hiçbir önemi yok önemli olan iş yaptığın kişiye olan güvenin.

Howell'a ne oldu peki? Şu an ne yapıyor yoksa Howell öldü mü?

Howell kendisini hastaneye yetiştiren, hayatını kurtaran ve iyileştikten sonraysa kendisini ziyarete gelen kişilerle birlikte anlaşmış olduğu gibi barbekü partisi düzenlemiş ve partiyi bir bahane olarak kullanarak ortamdaki tecrübeli insanlarla iş konuşmaya başladı. Onlarla bağlantılar kurarak sıkı bir iş ortaklığı kurdu, zaman içerisinde bu kişilerle işler yapmaya başladı ve işleri büyütmek için Vice City'e geldiler. Vice demek onlar için yeni bir iş kapısını ifade etmekteydi, yeni limanlar ve yeni kazançlar... Her şey Howell ve yanındaki dostları için yeniden başlıyor gibi görünüyordu. Kendilerini suç ekibi olarak gören bu ekip önceliklerini şehirdeki diğer suç örgütleriyle tanışmaya verdiler, şehirdeki herkesle bağlantı kurduktan sonra asıl işlerini sürdürmeye devam edecekler. Şehrin yeni bir oyuncusu olduğu zaman içerisinde tüm şehirde yankılanacak gibi görünüyor.
« Son Düzenleme: 24.08.2024 22:03 Restnox »
Haha
1
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Cadillak,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
P A S H A, Lewiad,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 24.08.2024 13:05
OOC Bilgilendirme

Öncelikle buraya kadar tanıtımı incelediğiniz için teşekkürler, bir süredir aklımızda olan konsepti canlandırma kararı aldık. Sizlere en önemli konulardan başlayarak giriş yapmayı istiyorum oluşuma hiçbir zaman yeni bir üye alımı yapmayacağız bunun sebebi konseptimizin az kişiden oluşması gerektiğinden dolayıdır. Ana mantığımız oluşumda az kişinin bulunması ancak oluşumda bulunan tüm üyelerin bilindik karakterler olmasını hedeflememizdir. Sunucu geneline rol pasları sağlayacağımız ve illegal/legal diye ayırt etmeden her oyuncuyla rollere girerek bağlantılar kuracağımız bir oluşum olacaktır. Oluşumdaki her karakterin uzman olduğu bir alan olacak örneğin bir karakter oluşumdaki silahlardan sorumlu olacak ve savaş zamanı silahsız kalan oluşumlara silah stoklarını satarak oluşuma para girişi sağlamaktan sorumlu olacağı gibi her karakterin bir alanı olacak. Bildiğimiz kadarıyla bu tarz bir konsept henüz canlandırılmadı, günün belli bir saatinde etrafta dolaşan patriotları görürseniz yüksek ihtimalle sizlere rol pası sağlamaya geliyoruz demektir. Bu kadar ipucu ve bilgilendirme yeterli diye düşünüyorum geri kalan asıl önemli detayları rollerde öğrenebilirsiniz, okuduğunuz için teşekkürler!
« Son Düzenleme: 24.08.2024 22:00 Restnox »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 24.08.2024 13:05

Hood Bölgesi

Oluşumun yerleşim bölgesi Market Caddesi üzerinde yer almaktadır, genelde dolaşarak rol pasları sağlayacağımızdan dolayı hood bölgesinde aktif kişi bulamayabilirsiniz ancak bizler sizlere ulaşarak sizlerin de bize paslamayı düşündüğünüz rolleri ziyarete geldiğimiz süreçte paslayabilirsiniz.

« Son Düzenleme: 24.08.2024 22:00 Restnox »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok