Konu: Bacchus alt karakter ihlali  (Okunma sayısı 249 defa)

#0 - 23.08.2024 00:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lisa_Romero @Bacchus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gabriel_Tyson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Metagaming

Alıntı
4.1. Karakterler Arası İlişki: Kendi karakterleriniz arasında iletişim kurdurmanız yasaktır. Bir karakterle alınan IC bilgiler diğer karakterle kullanılamaz ve alt karakterler ana karakterlerin amacına hizmet edecek şekilde yönetilemez. Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler, meslek yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin ana karakteri savaşta rklı duruma düştüğü için alt karakterini kullanıyor. Çatışma rolüne alt karakteri ile giriyor ve ana karakterinin savaşta olmasına rağmen alt karakteri ile ana karakterinin birlik hood bölgesinde vakit geçiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video karşı tarafın arkadaşları tarafından editlendiği için tarih ve saat görünmüyor.

#1 - 23.08.2024 10:56
Durun ya sakin, alt karakterin Ganton'a gitmesi yasak mı?  Ekran görüntülerinde birlik/ana karakter ile bağlantılı bir şey gözükmüyor klasik sivil rolü bara takılmaya gitmiş sizinle illegal/bağlantılı bir role girmiyor burada bir ihlal yok.

Video içinde; Tam ekran görüntüsü olmayan hiçbir şey geçerli kanıt sayılamaz  bir ihlal olsaydı o kişi açardı bilmediğiniz bir durum ve sizi alakadar etmeyen durumda şikayet açmanız, bu kadar kinlenmeyin oyun bu
« Son Düzenleme: 23.08.2024 10:59 Bacchus »

#2 - 23.08.2024 16:55
Dostum sen gantona gitmiyorsun hoodunun çatısındasın yanlış anlaşılma olmasın oradan alt karakter ile hooduna meta yaptığını düşünüyorum.

#3 - 23.08.2024 16:59
Durun ya sakin, alt karakterin Ganton'a gitmesi yasak mı?  Ekran görüntülerinde birlik/ana karakter ile bağlantılı bir şey gözükmüyor klasik sivil rolü bara takılmaya gitmiş sizinle illegal/bağlantılı bir role girmiyor burada bir ihlal yok.

Video içinde; Tam ekran görüntüsü olmayan hiçbir şey geçerli kanıt sayılamaz  bir ihlal olsaydı o kişi açardı bilmediğiniz bir durum ve sizi alakadar etmeyen durumda şikayet açmanız, bu kadar kinlenmeyin oyun bu

Videonun tam hali sizde ya da arkadaşlarınızda bulunuyor, alt karakter ile illegal rol dönen ortama giriyorsunuz. Eğer herhangi bir ihlal olmadığını düşünüyorsanız kırpılmamış halini atabilirsiniz.

#4 - 24.08.2024 10:20
Merhaba , ben o eşitli videoda vurulan kişiyim,  video editli  olduğu için ne kadarda kanıt değeri taşımasa bunu bildirmek istedim; Şikayet edilen lisa karakteri ile illegal rol önceden ve daha sonrasında yapmadım.

#5 - 24.08.2024 13:39
SS lerde normal bir sivil rolü yapıyorum, bir ihlal söz konusu değil şikayette metagaming ile alakalı hiç bir şey göremedim, Diğer videoya gelirsek kişi gerekli açıklamayı yapmış, sizi alakadar etmeyen ve ne olduğunuzu bilmediğiniz durumlarda şikayet açmanız çok komik, bu kadar kinlenmeyin  oyun bu

#6 - 24.08.2024 15:16
Kin muhabbeti sıktı artık dostum. Sahada savaşı kaybeden, savaş boyu yerde olan, gereksiz şikayetler açan taraf biz değiliz. Doğal olarak kin tutmamızı gerektirecek bir şey yok, kafanızda kurmayı bırakın. @Bacchus sanırım bazı şeyleri anlamıyor veya anlamak istemiyor, o yüzden biraz daha açıklayıcı olacak şekilde ihlallerini yazacağım.

1- Vengadores hood'u Bandits birliği tarafından ele geçirilmişken alt karakterinle çıkıp geliyorsun, normal şekilde rol yaptığını söylüyorsun. Aşağıya bıraktığım kuralda bunu yapmanın yasak olduğu yazıyor. O sıra nasıl ana karakterinle gelip Bandits üyeleriyle normal şekilde rol yapamıyorsan, alt karakterinlede yapamazsın.

- Ana karakterinizle gerçekleştiremeyeceğiniz rolü alt karakterde yapmak.

2- Videoya baktığımızda ise, alt karakterinle Vengadores birliği üyeleriyle aynı araçta olduğun, savaş rolüne katıldığın görülüyor. Yani ana karakterinle-alt karakterini bir tutup savaş rollerine katılıyorsun. Ateş edip etmemen bir sey değiştirmez, alt karakterinle illegal bir ortamda bulunamazsın, ana karakterinle olan rollere devam edemezsin.

-Alt karakterler ana karakterlerin amacına hizmet edecek şekilde yönetilemez. Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler.

Bu ihlallerin ikiside metagaming kapsamına giriyor. Umarım daha açıklayıcı olmuştur Bacchus.  :-\ :sampanya:

#7 - 24.08.2024 15:50
Sadece söylem, bir kanıt yok, karakterim normal bir şekilde bara gidip sivil rolü yapıyor, orada takılabilir rolde yapabilir burada ihlal yok
Dediğim gibi videoya gelirsek bu video zaten kanıt niteliği taşımıyor geçersiz, kaldı ki yine de gerekli kişi gerekli açıklamayı yapmış, bu kadar daha fazla savunma yapmayacağım kin muhabbeti sıkı dostum yazan adama   :sampanya:

#8 - 25.08.2024 21:26
@Bacchus Bu seferlik uyarıyoruz, alt karakterinizi bu şekilde kullanmamalısınız. Meta/mix için yeterli kanıt bulunmamakta.