Konu: [20.08.2024 - Jacobo Navarra] ESP / YKİ  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2024 23:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacobo Navarra @trust no one
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vengadores MC
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.08.2024 23:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jacobo Navarra için Tugor Castilla'da görülen üzere ESP şüphesindeyim. Yaralandıktan sonra saklanmak için bölgeye geldim. Nerden buldukları soru işaretli bulmuşlar kalabalık bir şekilde. Zaten RK'lıydım, tamam bunu bilmiyor olabilirler fakat Tugor Castilla'da ki gibi farklı skin, maske ve aksesuarla bölgede savaştıklarını görüp yaralı olduğum için hiç bir şey yapmıyorum. Jacobo nasıl anladığı ya da gördüğü belirsiz bir şekilde aşağı inip sıkıyor.

EKSTRA: Bu videodan sonra tekrardan öldürüp RK ihlali yapıyor. İkinci görselde RK yaptığının kanıtı bulunmakta. Sürelere bakılabilir. Bunun için Oyuncu Şikayetleri'ne ayrı bir konu açıp ayrı ayrı ileti kirliliğine gerek yok. Buraya tüm ihlallerini ekleyeceğim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.08.2024 00:50
Savunma yapacağım yarın.

#2 - 21.08.2024 15:06
Merhaba.

Video başında gözüktüğü gibi yukarı çıkıp orada duran arkadaşları alıyoruz, senin Palaminoda vurduğumu nereden bilebilirim, rk hakkında savunmam bu. Esp hakkında hilenin a'sını bilen, insan değilim. Sadece yukarı çıkarken seni zaten gördüm aktif rolde afk atan üstüne sensin bizimle role girmen gerekiyor, maske takıp sadece orada bekliyorsun. Bir moderatör olarak yaptığın çok yanlış, iyi günler.

#3 - 21.08.2024 15:16
Merhaba.

Video başında gözüktüğü gibi yukarı çıkıp orada duran arkadaşları alıyoruz, senin Palaminoda vurduğumu nereden bilebilirim, rk hakkında savunmam bu. Esp hakkında hilenin a'sını bilen, insan değilim. Sadece yukarı çıkarken seni zaten gördüm aktif rolde afk atan üstüne sensin bizimle role girmen gerekiyor, maske takıp sadece orada bekliyorsun. Bir moderatör olarak yaptığın çok yanlış, iyi günler.

Moderatör olarak yaptığın çok yanlış? İhlal yaptığımı düşünmüyorum yaralı olduğum için sizle çatışmıyorum/herhangi bir şekilde laf atmıyorum. AFK değilim gördüğün gibi videodayım. Yukarı çıkıp iniyorsun. Benim kimliğimi bilmeden sıkıyorsun, tekrar devam ediyorsun. Ardından ekran görüntüsünde görüldüğü üzere gitmeden bir daha sıkıyorsun, YKİ burada. Videoda vurduğun 1. ekran görüntüsünde yani kalktıktan sonra bir daha vuruyorsun bu 2. Moderatörlüğüme ne sen ne de diğer arkadaşların laf atmayı bırakın. Arkadaşına da yazdığım gibi. İhlal gördüğünde şikayet açmak yanlış bir şey değil. Benim birliğimde ihlal yapan herkesi ben ihbar edip ceza almalarını sağlıyorum. Sizinde varsa bizim ihlal yaptığımız bir sorun, şikayet açmakta özgürsünüz. Bir oyuncu olarak yaptığın çok yanlış demem :). Savunman için teşekkürler, sonuçlanabilir.

YKI: Videoda ki sıkışın 23:32 ekran görüntüsünde ki ikinci sıkışın yani YKİ 23:37. Bahsettiğim vurma bu.
« Son Düzenleme: 21.08.2024 15:18 Feold »

#4 - 22.08.2024 00:56
Merhaba.

Güzel manipülasyon isminin hakkını veriyorsun, hadi savunmanı çürütelim trust no one.

Palomino Creek'te arkadaşlarımıza YKİ yaptığınızdan beri havada peşinizdeydik zaten, Palomino'da indiğimizde o anda kaçmıştınız. Geri yükselip sizi takibe geçtik ve Montgomery'e yani eski hoodumuzda durup indiğinizi gördük orada biz de helikopterle çatıya inip sizinle çatışmaya başladık. Olay anlattığın gibi değil tam tersi biz sizi orada görüp geldik, yalan konuşarak yönetimi kandırmaya çalışma daha da batıyorsunuz birlikçe.

Bu savunmada sadece olayı anlattım, olay anının kanıtını arkadaşım @Claw yarın konu altına iletecek. İyi roller.(?)

#5 - 22.08.2024 01:00
Arabayı benim sürdüğüm hakkında kanıtın varsa buyur ordan savunma yaparım, yaralı kural ihlali varsa jail yiyebilirim. Esp hakkında fazla bilgim bile yok, nerden vursak kar mantığı ile ilerliyorsun, seni anlıyorum emin ol. Yenilgi duygusu kine dönüşmüş sanırım, kanıtı bekliyorum şikayeti açan arkadaş eklerse güzel olur, diğerleri dahil olmasın.  :garip:

#6 - 22.08.2024 01:19
Yenilgi duygusu kine dönüşmüş sanırım, kanıtı bekliyorum şikayeti açan arkadaş eklerse güzel olur,

İhlale karşı şikayet açmak ne zamandan beri kin oldu? Hiçbirinizle sorunum yok dostlar, olamaz da. Sizde açtınız şikayet, kendimiz ihbar edip cezamızı aldırdık. Lütfen sizde yok kin, yok moderatör vs. diyip çorbayı karıştırmadan savunmanızı yapın, kenara çekilin. Arkadaşımla konuştum. Farklı bir şikayet varsa kendisi oluşturacak. ESP / YKI konusunda açtığım şikayet geçerlidir. Daha fazla ileti atmadan sonuçlanmasını bekleyelim, bende atmayacağım. İyi oyunlar.

#7 - 22.08.2024 04:50
Olayı tekrar özet geçeyim, eski hoodunuz olduğu gram umrumda değil. 50 kişi orayı basıyoruz vurup çıkıyoruz, zaten seni 5000 km uzaktan görüp yanına gelsem evet espyim diyebilirim seni önce görüp sonra vuruyorum. Bakarsan net şekilde anlarsın, zaten inceleyen yetkili anlayacaktır uzatmaya gerek yok.

#8 - 26.08.2024 21:31
Hile konusunda sorun görülmedi.
Aktif çatışma bölgesinde yaralıya düşürüldükten 3 dakika sonra durmanız hatalı bir davranış. Karşı tarafın da RK'lı bir karakteri düşürmesi hatalı bir davranış. Karşılıklı sorun olduğundan dolayı ceza verilmeyecek iki tarafa da.