Konu: magnus perez / fear rp - türkçe terim - yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2024 13:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Magnus Perez @moskitros

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pizza ve BLX3 üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Dün akşam 10/10.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP + Türkçe Terim + YKI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, şikayet ettiğim arkadaşı kanıtlarda görülen saatte vuruyoruz. Vücuduna bilmem kaç tane mermi alıyor, yaralıya düşüyor. Arkadaşı kaçırıp Piazza'ya teslim ediyoruz, Piazza'da arkadaşın orasına  burasına vuruyoruz, parmaklarını kırıyoruz en ufak bir acı belirtisi yok, onu geçtim tekme vs. yiyor karşılık olarak "senin bilmem ne adamların gibi inlemem" tarzı cümleler söylüyor. Hiç acı çekme rolü yapmayıp yaralı kuralını ihlal ediyor. Elimizde onlarca silah, tek kendisi esir alınmış karakter bizlere türkçe - ingilizce hakaret ederek hem türkçe terim kuralını hem de fear rp kuralını da ihlal etmiştir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://i.hizliresim.com/exp8eh5.png -> vurulduğu an
https://hizliresim.com/3ix67k3 -> Zıtlaşma + Hakaretler
https://hizliresim.com/epb5ssa -> parmakları kırık olmasına rağmen hala hakaretler ediyor, bizimle zıtlaşıyor, acı çekmiyor, türkçe terim (yarrak)
https://hizliresim.com/9jrrkj2 -> zıtlaşmaya devam

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş açık açık kuralları delip geçti, gerekli cezayı almasını talep ediyorum, kolay gelsin.  :sampanya:

#1 - 18.08.2024 14:18
Dayak yiyen bir adamdan nasıl bir cevap bekliyebilirsiniz bilmiyorum, birisini döverek işkence ederek kolu bacağını kırarak bağırmasını çağırmasını bekliyorsanız çok beklersiniz çünkü sizin izlediğiniz filmlerdeki gibi bu bağırma çağırma olmuyor. Karakter zaten omzundan ve bacağından vurulduğu için acı çekiyor konuşacak hali yok sen geliyosun elini kırıyosun elini kırdığında hadi bağırdım daha çok acı çekti artık cevap verecek zamanı kalmamış, ölümü göze almış ekibini satmadan sana cevap vermeye çalışıyor fear rp kural ihlaline girmiyor orada ifm'den izin alıp ck verebilirdiniz bilerek yapılan bir rol karakterin ck yemesi için yaptım, türkçe terime gelirsekte buna pek bir diyeceğim yok evet orada bir suçumuz var yani, "yarrak" kelimesini demesemde olurmuş. Ve yani siz Magnus'un alt takımını 1 gün önce önünde dövüp şimdide Magnus'u döverek ondan nasıl bir bilgi alabilirsiniz anlıyamadım yani, bir günde ne kadar şeyi değiştirebilirsiniz.

#2 - 18.08.2024 14:29
Savunma için teşekkürler, arkadaş CK olmayı göze alarak FEAR RP yapmış, aktif rolün bölünmemesi adına role devam edildi, gerekli işlemler yönetim ile konuşulur.

Alıntı
Dayak yiyen bir adamdan nasıl bir cevap bekliyebilirsiniz bilmiyorum, birisini döverek işkence ederek kolu bacağını kırarak bağırmasını çağırmasını bekliyorsanız çok beklersiniz çünkü sizin izlediğiniz filmlerdeki gibi bu bağırma çağırma olmuyor.
Beklediğimiz cevap, senin ötmenden ziyade acı çekme seslerindi, acı çektiğine dair hiçbir rol göremiyorum, acı çekmeyip üstüne bize hakaretler ediyorsun. Filmlerdeki gibi olmuyor demişsin, gerçek hayatta vücuduna mermi alıp, esir alınıp üstüne ellerin kırılıp dayak yediğinde sanırım karşındaki kişilere hakaret etme cesaretini gösterebileceksin. Benim açtığım şikayet değil de senin yaptığın savunma film çekmeye daha uygun gibi gözüküyor.

#3 - 18.08.2024 14:31
Savunma için teşekkürler, arkadaş CK olmayı göze alarak FEAR RP yapmış, aktif rolün bölünmemesi adına role devam edildi, gerekli işlemler yönetim ile konuşulur.

Alıntı
Dayak yiyen bir adamdan nasıl bir cevap bekliyebilirsiniz bilmiyorum, birisini döverek işkence ederek kolu bacağını kırarak bağırmasını çağırmasını bekliyorsanız çok beklersiniz çünkü sizin izlediğiniz filmlerdeki gibi bu bağırma çağırma olmuyor.
Beklediğimiz cevap, senin ötmenden ziyade acı çekme seslerindi, acı çektiğine dair hiçbir rol göremiyorum, acı çekmeyip üstüne bize hakaretler ediyorsun. Filmlerdeki gibi olmuyor demişsin, gerçek hayatta vücuduna mermi alıp, esir alınıp üstüne ellerin kırılıp dayak yediğinde sanırım karşındaki kişilere hakaret etme cesaretini gösterebileceksin. Benim açtığım şikayet değil de senin yaptığın savunma film çekmeye daha uygun gibi gözüküyor.

:) Ben teşekkür ederim, iyi forumlar.

#4 - 19.08.2024 00:14
Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak kural ihlalidir. Gerekli cezai işlem uygulanacak.