Konu: 19.08.2024 - Adriano_Barbieri - Aktif Rolde /b - PM'den Hakaret  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2024 02:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adriano Barbieri - @Thoronto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lena Sartore @skinny - Joseph McMahon - @BrooklynZ 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde OOC bölmek, PM'den hakaret.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi tutuklama esnasında /b ve /pm kanallarından yaptığımız rolü bölüyor, baltalıyor. Sonrasında kodeslerde biz sevk işlemlerini yaparken bana pm'den "2 low pd" şeklinde agresif bir PM atıyor. Bunu sürekli olarak yapması ve yaptığımız role saygı duymaması hoş bir durum değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sürekli olarak rol bölüyor;
SUREKLİ ROLEPLAY İHLALİ: GösterGizle

PM'DEN HAKARET: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 18.08.2024 09:42
Şahitliğimi onaylıyorum.

Arkadaşın rol bilgisi alması lazım, PD onu durdurduğunda ne yapması gerektiği konusunda bilgisi yok, tüm tuşlara basarak bölümü geçmeye çalışıyor. Kendisini dün gece bende durdurduğumda sürekli olarak bana rolün gidişatını /B üzerinden anlattı.

#2 - 18.08.2024 11:07
Bu rol üzerinde 2.23 üzerinden yemiş olduğum cezalar; 7bin dolar para cezası+180 dakika jail. Eyalet kurallarına baktığımda hiç bir şekilde bu ihlalin "Hem para cezası hem hapis cezası." olduğunu. görmedim, o yüzden böyle yazdım aksi taktirde rolüme devam ederdim. İlk defa bu suçtan jaile girdiğim için uyarılıp ceza almam gerektiğini düşünürken silah zoruyla araçtan indirildim artı olarak arama sırasında üstümde 3g koko vardı ve farketmedi hapishanede istediğim gibi içtim. Gereği yapılsın ayriyetten bende şikayet açacağım.

#3 - 19.08.2024 01:17
Gerekli cezai işlem uygulanacak.