Konu: Steckel_Neumann  (Okunma sayısı 228 defa)

#10 - 12.08.2024 22:28
@zioslaa Vallahi iftiralar çok güzel anlaşıp yazmışsınız. Ben sizin yanınıza bile gelmedim benim yanıma siz geldiniz. Senin yanına ilk geldiğimin kanıtı varsa SS atarsın o SS'in olma ihtimali bile yok loglardan bakarlar zaten ilk kim ne yazmış diye yalanlarınız çıkar ortaya :) Bana birde demiş git boş yapma :D bana küfürler etti ben silahı araçtan aldım otomatik emote veriyor zaten canım benim :) Sivil kişi yoktu etrafta polisi arayacak neyden bahsediyorsun biriniz birinize polisi arayın dedi. Biriniz polisi aradı onunda SS'i var onuda @Apollon a atarım. İlk yumruğu önden yedim yalanlarınız çok güzel anlaşmalı yazmışsınız. ben /B bile kullanmadım /pm den mesaj attım şikayet edeceğim diye o doğru bak Oyundan çıkıp geri geldim direkt rol falan bölünmedi. Yaptığınız haksızlığa sinirlenip çıktım admine dc üzerinden şikayet etmeye ama dedim Rol bölünmesin sonra şikayet ederim. Çok güzel iftira atıyorsunuz afferin size.

#11 - 12.08.2024 22:29
@Apollon un doğru kararı vereceğini umuyorum teşekkürler.

#12 - 12.08.2024 22:34
https://hizliresim.com/adz541y 
Bunuda bırakayım buraya @Apollon yalanları çıktı ortaya mesela  ??? ??? Utanmıyor musunuz yalan yorum yapmaya  ;)
« Son Düzenleme: 12.08.2024 22:36 egeenggin »

#13 - 12.08.2024 22:35
Emote atmadığını gördüm kanıtın varsa Apollon'a değil buraya atki herkes görsün. Daha sonrasında sen GBİ'de silah çekip polis gelince Q çektin dostum zaten sorun burada ben daha fazla açıklama yapmayacağım incelensin hak eden cezasını alsın 4 siyahiye gelip agresif rol sergileyip daha sonrasında emote ile izin istemeden GBİ'de silah çekip ateş ediyorsun hatan burada dostum.

#14 - 12.08.2024 22:38
Tekrardan geldim, Arkadaş istediği kadar açıklama yapabilir, Bize silah doğrultmadığın sürece fear rp sergilemem saçma olur, Sen bize doğrultmadan biz seni etkisiz hale getirdik zaten, Ayri zamanda Bana sordugun soru saçma dostum, Etkinlik alannda silah çekmem sorun mu ? Evet sorun politika ihlalina girer kanka. Bunları öğrenmeni isterim. Teşekür ederim, İyi geceler.

#15 - 12.08.2024 22:42
@zioslaa Kardeşim ben gelip agresif rol sergilemedim. Siz sergilediniz yalan konuşma bi yalanınızı açığa çıkardım zaten. senin kanıtın varsa emote kullanmadığıma dair sen at herkes görsün. @Xavii Ben araçtan iner inmez size silah doğrulttum Hala işiniz dümen doğrultmadım ve "SIKSANA" yazdı o öylemi çok komiksiniz gerçekten. Zaten yorumlarınız birbiriyle çelişmemeye başladı @Apollon dikkatli oku anlarsın dümenlerini  :)

#16 - 12.08.2024 22:51
Arkandan saldırıldı, önünden değil, üstelik mermi vigoya yada bana geldi farketmiyor, kan benden çıktığı için yaralı rolünü ben yaptım. Herhangi bir yanlış yok, Camhunt kullanıyorsun, yasaklı Cleo.

#17 - 12.08.2024 22:53
Canım yarıda kardeşim, Shotgunun vuracağı maks hasar o zaten, Vigoya kurşun geldiğini sanmıyorum, hasarloglarım kontrol edilebilir, canım yarıda. Kurşunu yiyen benim.

#18 - 12.08.2024 22:54
@zioslaa Kardeşim ben gelip agresif rol sergilemedim. Siz sergilediniz yalan konuşma bi yalanınızı açığa çıkardım zaten. senin kanıtın varsa emote kullanmadığıma dair sen at herkes görsün. @Xavii Ben araçtan iner inmez size silah doğrulttum Hala işiniz dümen doğrultmadım ve "SIKSANA" yazdı o öylemi çok komiksiniz gerçekten. Zaten yorumlarınız birbiriyle çelişmemeye başladı @Apollon dikkatli oku anlarsın dümenlerini  :)
Agresif rol sergilemediğin için mi sıktın dostum? Agresif rol sergilemediğin için mi seni polisler aldı?

#19 - 12.08.2024 22:55
@Mand3RR Lütfen kontrol etsinler.