Öncelikle merhabalar, kişinin kanıtı yetersiz fakat yetersiz olmasına rağmen ben yinede dürüst bir şekilde cevaplayacağım. Öncelikle evet, "SIKSANA" diye bir yazı gerçekleşti fakat bu yazıyı yazan ben değilim, arkadaşım, bu yazıyı yazarken kişi silahı doğrultmuyordu, araçtaydı, bunun üzerine inip silahı bana doğrulttu, arkadaşlarıma değil, ben gereken FearRP'yi uyguladığımı düşünüyorum, güvenli bölgedeyiz ve kişi bize silah çekiyor. "Hey! Ne yapıyorsun?" gibisinden cümleler kurdum silahı doğrulturken, arkadaşlarım arkasına geçti, silahı arkadaşlarıma doğrultmuyor, bana doğrultuyordu, arkadaşlarımda hemen üstüne atladı. Olay bu kadar basit, ortada silah var fakat sen bu silahı onlara doğrultmuyorsun, onlar senin arkanda, biraz realistik düşün, arkandan saldırıyorlar habersiz, mantıkende birisi arkandan saldırdığı zaman önündeki adama adrenealinden sıkarsın ve sıktında, ben gereken yaralı rolünü "YARALI" statüsüne düşmememe rağmen uyguladım, 2. SS'tede görebilirsiniz.
+ olarak kişinin düştüğü SS'te kişinin kamerası aşşağı bakmıyor, yukarı bakacak şekilde duruyor, cleo kullanıyor. Adminin bu ssi değerlendirmesini arz ederim, kişiye gereken işlem uygulanabilir.