Konu: Steckel_Neumann  (Okunma sayısı 235 defa)

#0 - 12.08.2024 20:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steckel_Neumann Mand3RR Rakeem_Ritter Vigo Damien_Daniels zioslaa Jamarion_Lamont Xavii

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.08.2024 16:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP kural ihlali

Alıntı
Fear RP kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: dört kişiydiler onlara silah çektim fakat silaha karşılık yumrukla saldırdılar. Üstüne polisi çağırdılar. Sİlahım elimden gitti iade edilmesini talep ediyorum.Silahı çektiğimde de Fear Rp sıfır "SIKSANA" yazdı. Şuan boşu boşuna hapisteyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/iu4pq69   https://hizliresim.com/7620c5l

Ek açıklamalar(varsa): Silahımı geri iadesini istiyorum ve gerekli cezanın verilmesini. Rol zevki bırakmadılar.

#1 - 12.08.2024 20:31
@Vigo @Mand3RR @zioslaa @Xavii - Savunma yazmak için 24 saatiniz bulunuyor.

#2 - 12.08.2024 20:49
@Apollon Birde yazmayı unutmuşum ilk agresiff rol yapanlar onlar.

#3 - 12.08.2024 21:35
Öncelikle merhabalar, kişinin kanıtı yetersiz fakat yetersiz olmasına rağmen ben yinede dürüst bir şekilde cevaplayacağım. Öncelikle evet, "SIKSANA" diye bir yazı gerçekleşti fakat bu yazıyı yazan ben değilim, arkadaşım, bu yazıyı yazarken kişi silahı doğrultmuyordu, araçtaydı, bunun üzerine inip silahı bana doğrulttu, arkadaşlarıma değil, ben gereken FearRP'yi uyguladığımı düşünüyorum, güvenli bölgedeyiz ve kişi bize silah çekiyor. "Hey! Ne yapıyorsun?" gibisinden cümleler kurdum silahı doğrulturken, arkadaşlarım arkasına geçti, silahı arkadaşlarıma doğrultmuyor, bana doğrultuyordu, arkadaşlarımda hemen üstüne atladı. Olay bu kadar basit, ortada silah var fakat sen bu silahı onlara doğrultmuyorsun, onlar senin arkanda, biraz realistik düşün, arkandan saldırıyorlar habersiz, mantıkende birisi arkandan saldırdığı zaman önündeki adama adrenealinden sıkarsın ve sıktında, ben gereken yaralı rolünü "YARALI" statüsüne düşmememe rağmen uyguladım, 2. SS'tede görebilirsiniz.
+ olarak kişinin düştüğü SS'te kişinin kamerası aşşağı bakmıyor, yukarı bakacak şekilde duruyor, cleo kullanıyor. Adminin bu ssi değerlendirmesini arz ederim, kişiye gereken işlem uygulanabilir.
« Son Düzenleme: 12.08.2024 22:14 Mand3RR »

#4 - 12.08.2024 21:37
Merhabalar, tekrardan yeni bir savunma yapmak için buradayım ::) , hiç emote falan vermeden düşmanlığım olmadığım adam bana güvenli bölgede arabadan silahı aldığı gibi emote falan vermeden silahı doğrulttuğu için benden fear-rp beklemesin. Güvenli bölgeden ihlalinden cezalandırılmasını istiyorum, lspd konusuna gelirsek benim orda arkadaşım yaralanmış, arkadaşta yerde yatarken polisi aradım. Şikayetinde demiş ki arkadaş rol zevki falan bırakmamış, bu şekilde her eline silah geçen vatandaşın kafasına göre insanlara sıktığını bana öğrettiğin için benim rol zevkimi bozan sensin ;), Emotesiz ateş açtığı için, güvenli bölge kurallarını hiçe saydığı için cezalandırılmasını istiyorum bu arkadaşın. Yaptığım bir ihlal varsa buyrun atın jaile, itirazım yok.  (Ss'te görünen saatteki, yani polisi aradığım saatteki loglara bakılmasını talep ediyorum. Arkadaş polisi aradığımı görünce Q çakıyor, kanıtım yok. Daha sonrasında geri giriyor, polisi görüncede afk atıyor.)

Kanıt: https://hizliresim.com/5l4gg98 https://hizliresim.com/oi9im4c
(4 kişi dalma olayına gelirsekte arkadaş bana ve Steckel karakterine sıkmaya çalışırken diğer dostlarımız arkasından yaklaşıp yumruklayıp düşürdüler, onlara doğrultulan bir silah yoktu.)

#5 - 12.08.2024 21:57
Merhabalarr, Arkadaşın etkinlik bölgesinde silah çekmesi ve orada agresif rol yapması ile başladı, ardından ise arkadaşa herhangi bir hasar vermedim şahsım olarak, eğer kanıdı var ise sunsun. Teşekür ederim.

#6 - 12.08.2024 22:06
Camhunt niye kullanıyorsun ki? PD gelince Q attında eline ne geçti? :vays: :nays:
« Son Düzenleme: 12.08.2024 22:09 Mand3RR »

#7 - 12.08.2024 22:10
Birde Shotgunu geri talep etmiş, DM+Aktif rolde Q'dan şikayet açayım illa  :-\

#8 - 12.08.2024 22:11
Merhaba,
Olayı kısaca anlatıyorum biz dört siyahi arkadaş ocean bar tarafında rolümüzü çeviriyorduk daha sonrasında oto park'a geçtik ve gelip arkadaşlarıma laf attı GBİ alanda agresif rol sergiledi daha sonrasında bizim arkadaşlara önceden silah çekmiş bu kişi benim yanımdaki arkadaş ile atıştılar ve arkadaşım dediki git artık buradan boş yapma karşıdaki kişi bir anda araçtan indi üzerinde silahı gördüm zaten arka taraftaydım yaklaştım olaya bakındım kişi emote vermeden silahı çekti ve arkadaşımın bacağına ateş etti bende arkadaşıma sıktığı için ve dört kişi olduğumuz için arkadaşa arkadan yumruk patlattım emote'lu şekilde daha sonra ben vurunca sarsılan pompalı kullanan arkadaşa birde önden yumruk vuruldu daha sonrasında bayıldı bayıldıktan sonra yandaki legal arkadaş ben polisi arıyorum dedi şikayet edeğim dedi ve kişi Q attı daha sonrasında aradan 5 dakika geçti polis yeni geldi arkadaş olay bitti sandı fakat polis yeni gelmişti ve orada görünce silahını aldı ve tutukladı.
Emote kullanmadı ateş ederken.
GBİ alanda silah çekti.
/B'den rol böldü
/pm'den mesaj yazdı maalesef kanıtım yok.
Elimde sadece arkadaşın oyundan çıktığı kanıt var ve yukarıdaki mesajdada onu bu şekilde yapmaması için uyardığım gözüküyor zaten ilk kendisi yazdı ve bende silahın gidecek deyince Q attı.
https://hizliresim.com/2fjo0xa

İyi günler.

#9 - 12.08.2024 22:18
Merhaba yeniden, birincisi emote verdim ikincisi ben @Mand3RR ye sıkmadım @Vigo ya sıktım ama yaralı rolünü @Mand3RR yaptı . İlk önce @Mand3RR geldi yanıma agresif rol sergiledi ona silah doğrulttum sonrasında @Vigo "SIKSANA" yazdı. Bende @Vigo ya sıktım.Sen yaralı rolü yaptın @Vigo nun yapması gerekirken. Birde dürüst cevap vericem demişssin. Silahı doğrulttuktan sonra sıksana yazdı zaten silahı görmeden nasıl sıksana yazsın. Sana sıkmadığıma dair diğer ss'lerde var yaralı rolü yaparken canın var @Apollon a atarım isterse. @Xavii etkinlik bölgesinde silah çekmem sorun dimi? siz agresif rol yaptınız ilk önce bana ben arabamla geldim oraya muhattap bile olmamıştım sizinle. Arkadan saldırı falan olmadı. İlk önce @Vigo üstüme koşup saldırmıştır ki arkdan saldırma diye bir şey de yok kuralları okumanı tavsiye ederim. @Vigo Çok güzel demişsin kafana göre her önüne gelene agresif rol yaparsanız silahlı adama denk geldiğinde Fear RP yapıcaksın dostum. Ben kafama göre silah çekmedim. @Mand3RR Gelmişti yanıma küfürler etti bana hakaretler etti ona doğrulttum sende "sıksana" yazdın sıktım sana bir ateş ve ona rağmen benim üzerime koşup yumruklar attın. Silah iademi ve Gereken cezalarının verilmesini istiyorum. Benim orda sıkmamın bir cezası var "AGRESiF ROLÜ ONLAR BAŞLATTI" bende cezayı alayım sıkıntı yok. SHUTGUN markalı silahımın iadesini haklı olarak rica ediyorum kolay gelsin sizlere :)