Konu: Freya_Wiedemann | Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 256 defa)

#0 - 11.08.2024 03:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Freya_Wiedemann @Koren
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 8 ay önce sunucuya yüklettiğim modeli bugün Malibu etkinliğinde  arkadaşın üzerinde gördüm, direkt olarak benim modelimin aynısı. Vice Squad'da bulunan skin-sohbet kısmına skinin sunucuda yüklü olup olmadığını sormadan benim skinimi yükletmiş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Benim 8 ay önce yüklettiğim skin

Onun yükletip kullandığı skin

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaşla PM üzerinden iletişime geçip durumu izah ettim ama pekte çözüm amaçlı konuşmadı.

#1 - 11.08.2024 04:33
şikayetin konusunu "skin hırsızlığı" yazman biraz komik olmuş. rel skin, aşşağıya bırakıyorum. 8 aydan sonra gelmişsin, aktif bir oyuncuyum. kimsede skini göremedim. o yüzden eklettim

ve yetkilinin direkt böyle ithamlarda"hırsız"bulunması hoş değil. ayriyeten skinin sahibi sen olsan bile(sanmıyorum) skini yapan/relleyen kişi onaylı skin yapımcısı değil
buna benzer şikayet linkleri: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163078.0
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162862.0
iyi forumlar dilerim :vays (hata, ihlal yaptıysam skin silinebilir)
Savunmam bu kadar, müsait bir zamanda şikayete bakarsanız çok mutlu oluruz. @Sylas <3
« Son Düzenleme: 11.08.2024 04:40 Koren »

#2 - 11.08.2024 04:46
"Buna benzer skin şikayetleri" diye gönderdiğin şikayetlerin durumla uzaktan yakından alakası yok. Birinde biri headının çalındığından bahsetmiş, öbüründe ise bodysinin çalınıp üzerinde oynama yaparak değiştirdiği söylenmiş. Ama benim açtığım şikayette direkt olarak sunucuda varolan, benim yüklettiğim bir skini sunucuya yükletmişsin. Skinin release olması senin direkt olarak sunucuda bulunan bir skini yükletme hakkını tanımıyor, ki ben skini 8 ay önce yükletmişim. Bu yüzden skini yükletmeden önce "Vice Squad" discordundan #skin-sohbet kanalından bu skinin yüklü olup olmadığını sorman gerekiyordu, bunu sana pmdende belirttim ama kendini haklı gördüğünü ve şikayet açabileceğimi belirttin. Ekstra bir savunma gelmeyecekse sonuçlanabilir.

#3 - 11.08.2024 04:49
Yine de release olan bir skini kullandığım için hırsız değilim  :) Savunma yok, arkadaş haklıysa skinim silinebilir.
Adalet mülkün temelidir  :sampanya:

#4 - 12.08.2024 04:30
İncelemede.

#5 - 12.08.2024 11:26
@Koren En kısa sürede modeli değiştirmelisiniz. Kullanırsanız veya değiştirme süreci gereğinden fazla uzarsa modeli direkt silmek durumunda kalacağız.

K&A