Konu: Jamar Gray Leonard Green Narquise Blake / DM [10.08.2024[  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2024 03:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamar_Gray @berker16  Leonard_Green @Mea Narquise Blake @SaKi34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tiny Locos X3 üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tyrone ve Emanuel adlı birlik üyelerim ile İdlewood üyeleri arasında tartışma çıkmış. Onu çözmek için İdlewood sokağına giderken garip bir şekilde sıkmaya başladılar. Olay ile bir alakam yok aksine durumu çözmek için İdlewood sokağına gidiyordum. Benide düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıt-1 (Düşürdükleri an)
Spoiler: GösterGizle

Video kanıt-1
Ek açıklamalar(varsa): N/A

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#1 - 10.08.2024 03:48
Beklenen şikayet geldi, savunma gelecek.  :sampanya:

#2 - 10.08.2024 03:50
Savunmayı yarın sabah düzgün bir biçimde yapmam daha doğru olacaktır. İyi forumlar.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 10.08.2024 04:17 berker16 »

#3 - 10.08.2024 04:53

Arkadaşlar bizim sokağa gelip gerginlik çıkarmaya başladılar, gitmelerini söyledik seslerini yükselterek bize laf attılar, onaylı hood içinde bize racon kestiler sonrasında tehdit ettiler, bizim sokakta bize saldırıp kaçan adamı ararken. Arkamızdan geldiler silahlılardı hepsi, onlar bize davranmadan biz davrandık. Şikayetin sebebini de anlamadım. Pek net gözükmemekte ama bizi trolleyen adamın bilgisi telefon mesajı üzerinden bize geliyor, oraya gidecekken böyle bir olayla karşılaştık.

https://streamable.com/zmcr9r
« Son Düzenleme: 10.08.2024 04:55 SaKi34 »

Mea

*
#4 - 10.08.2024 10:36
Spoiler: GösterGizle

Selamlar, iyi günler/akşamlar dilerim. SS'imiz zaten Narquise Blake karakteri ile az çok aynı. Aynı chat'ler var. Bu yaşanan olayın öncesine ise şöyle bir durum yaşanıyor, keşke orada da ss alsaydım bir kanıtım olsaydı. Ya da orada video kaydı olan birisine soracağım, yollaması adına. Olay; Kişiler sokakta durarak bir anda araçlarından iniyor, yanlış hatırlamıyorsam Emanuel karakteri, Siyal sultan markalı araca yaklaşıyor ve bir anda dönüyor, bizi gördükten sonra. En azından ben öyle düşünüyorum ya da samp'ın lagından dolayı bende ileri gitmiş gizi gözüküyor ki; sanmıyorum. Ardından onları gördüğümüze, Dejave Dess, Narquise Blake ve ben yanlarına yaklaşıyoruz. Ne oluyor gibisinden soruşturmaya başlıyoruz. Evet, onaylı hood'um. İlla ileri vites yapacak değilim ama soruşturmak benim de hakkım diye düşünüyorum en azından. Ardından ben, "Sokağımızda ne iş yapıyorsunuz? Bir anda araçtan falan iniyorsunuz, ne iş?" Araç mı çalmaya çalışıyorsunuz tarzında bir soru yöneltiyorum, yanlış hatırlamıyorsam. (Keşke ss'im olsaydı) Narquise Blake'te tabiki benimle aynı rütbede olduğu için üstünlüğünü devam ettiriyor; "Buradan değerli araçlar var, Turismo falan. İstesende çalamazsın gibi şeyler söylüyor. Emanuel'den gelen cevap ise;  "Buradaki araçlara gerek yok, daha iyileri var. Bunlara mı kalacağım gibi şeyler söylüyor." O da birnevi kendisini savunuyor, devamında atışmalar dönüyor. Sonrasında ufak sürtüşme devam ediyor ve gidiyorlar, tartışma sonrası sözlü olarak sokaktan kovuyoruz. Sonrasında sokağın önünden tekrar yavaşça geçiyorlar, ss'de de gözüktüğü gibi bağırışmalar dönüyor. Bize; Korktuğum yok kardeşim, siz gerginlik arıyorsunuz diyor ama onları tren garının orada bastığımız yerde aracından AK ile iniyor, araçtan inerken herhangi bir "AK marka silahını araçtan alır emotesi" gelmiyor. Demek ki böyle bir olay yaşanacağını bildiği için hazır bekliyordu. Sokağımıza gelerek bizimle konuşacağını, ardından DM yediğini söylüyorsun. Fakat, DM yedikten sonra yine IC çözülecek bir konuyu OOC olarak şikayette çözmende garipmiş. Bizim yaptığımız hatadan sonra, gelip sokağın büyüğü olan Percy'e şikayet etsen sana zaten gereken cevabı verir, rolde de dönen atışmada ise Emanuel (R-15) karakterinin söylediği gibi kulağımızı çeker. Hood onayım var diye herkese sıkmak haddime değil, DM arayışında da değilim, OOC ceza kayıtlarımdan bakılabilir, bu zamana kadar ona yakın ya da onunla ilgili hiçbir şey yemedim. Savunmam bu kadar, mantıklı düşünüldüğü zaman olay az çok ortada. Sonucu yönetim kadrosuna bırakıyorum, iyi eğlenceler canlar  :sampanya:
« Son Düzenleme: 10.08.2024 11:38 Mea »

#5 - 10.08.2024 14:25

Arkadaşlar bizim sokağa gelip gerginlik çıkarmaya başladılar, gitmelerini söyledik seslerini yükselterek bize laf attılar, onaylı hood içinde bize racon kestiler sonrasında tehdit ettiler, bizim sokakta bize saldırıp kaçan adamı ararken. Arkamızdan geldiler silahlılardı hepsi, onlar bize davranmadan biz davrandık. Şikayetin sebebini de anlamadım. Pek net gözükmemekte ama bizi trolleyen adamın bilgisi telefon mesajı üzerinden bize geliyor, oraya gidecekken böyle bir olayla karşılaştık.

https://streamable.com/zmcr9r
Anlattığınız mevzunun hiçbirinde Jose Venegas karakteri geçmiyor. Yinede savunmanız için teşekkürler.

Alıntı
Fakat, DM yedikten sonra yine IC çözülecek bir konuyu OOC olarak şikayette çözmende garipmiş.
DM yemişim, ne yapayım? Oyun bu kurallarına göre oynanıyor.

Arkadaşlar savunmalarınız için teşekkür ederim fakat anlattığınız olayların hiçbirisinde Jose Venegas karakteri geçmiyor. Sizin durumunuz Tyrone ve Emanuel karakterleri arasında yaşanmış bir mevzu. Olay anında yoktum, birlik üyelerim karakterimin yanına gelip olayı anlatınca araçlarına binip sokağınıza geliyorduk fakat siz sıkmayı tercih ettiniz. Tamam, tartışma yaşadığınız Tyrone ve Emanuel karakterlerine sıktınız diyelim, sorun yok fakat silahsız ve "durun durun" diye yanınıza gelen Jose Venegas karakterine neden sıktınız? Olayla hiçbir alakası yok çünkü. Aksine olayı çözmek için yanınıza geliyordu karakter. Savunmalarınız için teşekkür ederim. Sonuçlanmasını bekleyelim.  :palmiye:
« Son Düzenleme: 10.08.2024 14:40 inzaghi »

Mea

*
#6 - 10.08.2024 14:30
Arkadaşlar savunmalarınız için teşekkür ederim fakat anlattığınız olayların hiçbirisinde Jose Venegas karakteri geçmiyor. Sizin durumunuz Tyrone ve Emanuel karakterleri arasında yaşanmış bir mevzu. Olay anında yoktum, birlik üyelerim karakterimin yanına gelip olayı anlatınca araçlarına binip sokağınıza geliyorduk fakat siz sıkmayı tercih ettiniz. Tamam, tartışma yaşadığınız Tyrone ve Emanuel karakterlerine sıktınız diyelim, sorun yok fakat silahsız ve "durun durun" diye yanınıza gelen Jose Venegas karakterine neden sıktınız? Olayla hiçbir alakası yok çünkü. Aksine olayı çözmek için yanınıza geliyordu karakter. Savunmalarınız için teşekkür ederim. Sonuçlanmasını bekleyelim.  :palmiye:

Cevabın için teşekkürler, zaten R-20 olan Jose Venegas karakteri ile herhangi bir sorunumuz bulunmuyor. Dün de yaşanan hotline rolünde yardım etmiştik hatta. Fakat Pm'de aramızda geçen ufak konuşmada da söylediğim gibi, Jamar Gray sıkmaya başladığında "Durun" kelimesini biraz daha geç belirtmiştin, o yüzden beklemeden direk davrandılar. Gerekirse konuyu IC halletmeye geliriz, problem değil. Anlayış için teşekkürler, Sonuçlanmasını bekleyelim.  :vays: :nays:

#7 - 10.08.2024 14:39

Cevabın için teşekkürler, zaten R-20 olan Jose Venegas karakteri ile herhangi bir sorunumuz bulunmuyor. Dün de yaşanan hotline rolünde yardım etmiştik hatta. Fakat Pm'de aramızda geçen ufak konuşmada da söylediğim gibi, Jamar Gray sıkmaya başladığında "Durun" kelimesini biraz daha geç belirtmiştin, o yüzden beklemeden direk davrandılar. Gerekirse konuyu IC halletmeye geliriz, problem değil. Anlayış için teşekkürler, Sonuçlanmasını bekleyelim.  :vays: :nays:

Bu konuda kendi adıma senden özür dilerim, olayın heyecanı ve panikliği ile birlikte sanada ateş açmış bulundum. @Mea 'nın ve senin dediğin gibi olayımız Tyrone ve Emanuel karakterleri ile. Bu konu için senden tekrar özür dilerim. Şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar. :vays: :nays:

#8 - 10.08.2024 14:43
Nezaketiniz için teşekkürler arkadaşlar. Bu tip olayların bir daha yaşanmamasını umuyor, şikayeti geri çekiyorum.

Mea

*
#9 - 10.08.2024 14:46
Bizde teşekkür ederiz, iyi günler/akşamlar cümleten.