0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.8. Bug Abuse
Benim attığım ilk ss yani sizin saldırdığınız 21:17 tarihinde senin attığın 21:23 yönetim kandırmaktan ek olarak ceza yiyebilirsin artık
Alıntı yapılan: Blestfall - 09.08.2024 22:14Benim attığım ilk ss yani sizin saldırdığınız 21:17 tarihinde senin attığın 21:23 yönetim kandırmaktan ek olarak ceza yiyebilirsin artıkÖyle mi ahbap? Tamam sana resimli bir şekilde anlatıyım daha anlaşılır olur belli ki anlamamışsın.Burada ilk yaralıya düştüğüm gözüküyor. 21:20 Spoiler: GösterGizleSonrasında burada da 21:24 de tekrar yaralı oluyorum.Spoiler: GösterGizle Umarım şimdi daha anlaşılır olmuşdur ahbap iyi roller.
Selamın aleyküm herkes adına kısaca savunmayı yapıcağım. Arkadaşlar durduk yere saldırdı bize emotesiz bir şekilde zaten kişilerin attığı sslerden de göreceksiniz ki bizi 2 defa düşürüyorlar. Normal yemek yedim ve oraya brawla hazırlık gibi bir şey yazmışsın alakası yok canımı doldurmak için yemek yedim yedikten sonra yine saldırıp beni düşürdünüz attığınız sslerde de bu gözüküyor bariz bir şekilde. Ayrıca düşmemek için esc bugu yaptığım falan yok zaten o sırada 2. defa yaralıya düşürdünüz aşşağıya da ssini atıyorum. Açtığınız şikayette spawn kill yaptığınız bariz ortada zaten sslerdeki canımıza sırayla bakılırsa bu belli olacaktır. Savunmamız bu kadar iyi roller.Spoiler: GösterGizle