Konu: Miguel_Dupont  (Okunma sayısı 126 defa)

#0 - 09.08.2024 00:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @hatakee [Miguel_Dupont]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Trenton Tex [@theruthless]

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.08.2024 23.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Dm+ Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı düşünce win alamayıp car dm atmaya başladı üzerine türkçe terim kullandı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/qsvi7qh https://hizliresim.com/if2bfjx

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 09.08.2024 00:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.08.2024 09:41
Hala aktif  @Razy @Apollon

#3 - 10.08.2024 18:51
Iyi günler dilerim, rolün devamının olduğunu bildirmek isterim. Bugün evde değilim, yarın savunmamı yapacağım.

#4 - 11.08.2024 20:45
Birdaha selamlar, iyi akşamlar dilerim. Şöyle birşey belirtmek istiyorum öncelikle, arkadaş türkçe terim demiş. Amerika'da kullanılmayan bir kelime, ve Türkiye'ye özgü bir kelime değildir. Türkçe terim ne anlama gelir? Halk dilinde; türkçe terim, Türkiye'ye özgü kelimelerin bütünleşmesi, ve bunların roleplay'de kullanılmasıdır. Fakat ''Bacı'' kelimesi, sadece Türkiye'ye özgü bir kelime değildir. Ve Amerika'dada geçerli bir kelimedir, anlayacağınız türkçe terim rol esnasında kullanılmadı. Ek olarak, araçla arkadaşın üstüne gazlamamda herhangi bir sakınca görmüyorum. Ve ayriyeten Vice Roleplay kurallarına, herhangi bir karşı gelecek haraketde bulunmadım. Emote'mi düzgün bir şekilde atıyorum, ve aracın üstüne gazlıyorum. Sağlıklı emote'mi atıyorum, ve arkadaşın beni kışkırtması sebebiyle üstüne gazlıyorum.

Gelelim karşı gelinecek kelimelere, arkadaş hem Refuse RP yapıyor hemde adminleri kandırmaya çalışıyor. SS'Lerde arkadaşın üstüne gazladığım görünüyor, ve arkadaş kalkıp kahkaha atıyor. Eğer bir yanlışım olsa bile(yanlışım yok), o yanlışı göz ardı edip role uymalı. Daha sonrasında şikayetini açıp, beni etiketleyebilirdi.

Dipnot; Rolün üstünden bir kez daha geçmek istiyorum, bilinçli bir şekilde haraket etmeniz için(Admin Kadrosu). Rolde İdlegas'a doğru gidiyordum, ve Jason Clean'ın yerde olduğunu gördüm. Gittim indim araçtan, polisler olaya müdahale etmeliydi. Fakat geldiler, baktılar emote şeklinde olaya baktılar sonrada gittiler. Daha sonrasında bende rolsel olarak herkesin diyeceği şekilde, memurlara küfür ettim, ve şahsların beni kışkırtması sebebiyle küfür ettim.

İyi günler dilerim, olayı dikkatli bir şekilde inceleyip. Yanlışı olan kişiyi cezalandırmanızı istiyorum.

#5 - 12.08.2024 05:26
Savunma yeterli görüldü.