Konu: Jason_Clean  (Okunma sayısı 136 defa)

#0 - 08.08.2024 23:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason Clean @Shadow_tufan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vigo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaza rolü gerçekleştirdik, arkadaş bir anda agresifleşmeye başladı ve bana saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsın.

#1 - 09.08.2024 03:25
Kaza rölünde karakterimin annesine küfür ettiler bende arac dan inip ne dedin diye sordum bişey demedim dedi ve arkadaşı kaçınca ne dedin bidaha de diye rol pasladım arkadaş halla karakterimin annesine küfür edip daha da agresif rol yapmaya başladı ayrıca ben bu kişiyi düşürdüğümdede aynı agresif rölü yapmaya çalıştı.

#2 - 09.08.2024 09:50

Rol esnasında sana birşey demedim, Rakeem Rittler adlı karakter dedi ve sen bana saldırmayı seçtin.
"O arkadaşını bulduğum yerde sikicem" demen bunu kanıtlar nitelikte.

#3 - 09.08.2024 17:14
Evet o arkadaşın demiş ollabilir ama arkadaşın kaçarken sana ne dediniz bidaha diyin dediğimde sende anneni sikiyoruz diyosun yani burda tek hatalı ben değilim orda sende hatalısın ve ilk agresif rol yapan da sizlersiniz bakın arkadaşın aynı ss inde ne demiş görelim

#4 - 09.08.2024 17:26
Artı ollarak o arkadaşını bulduğum yerde sikicem diye bir rol de yapmadım attığın ss dede aynısı var dikkatli incelersen Arkadaşının kinide sikerim diyorum yani orda karakterim o kişinin annesine küfür ediyor onu bulup sikicem demiyor?

#5 - 09.08.2024 17:43
Alıntı
Artı ollarak o arkadaşını bulduğum yerde sikicem diye bir rol de yapmadım attığın ss dede aynısı var dikkatli incelersen Arkadaşının kinide sikerim diyorum yani orda karakterim o kişinin annesine küfür ediyor onu bulup sikicem demiyor?

Olaya dahil olmama rağmen ve kaçınmama rağmen "Ne diyordunuz diyorsun" ve agresifliğini devam ettiriyorsun, dolayısıyla bende agresif yaklaşıyorum, emote vermeden bana saldırıyorsun.

#6 - 09.08.2024 17:47
Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak

Karşılıklı agresifleşmiş olabiliriz, Olayı DM boyutuna getiren sensin.

#7 - 09.08.2024 18:29
Peki orda emot kullanmadım ama arkadaşın gelsene dediğinde ben arac inip geldiğimde sen ve arkadaşın neden emot kullanmadı artı ollarak rk lısın ve bana saldırıyosun tek emot kullanan beni düşüren kişi kullandı sadece, agresif rol yapıyosun diyosun ama atdığın ss in aynısını attım orda ne dediniz bidaha diyin dediğimde sen anneni sikerim diyoruz diyosun hatanı kabul etmek bana özür dilemek yerine daha da agresif role yol açıyorsun, dm konusuna gelirse ben sizi düşürür ken bir arkadaş çağırıp beni dövdürtüyorsunuz buda DM oluyor bana yardıma gelen arkadaşımıda kışkırtıyorsunuz ben düşdüğümde arkadaşın karakterimin annesine küfür edip daha da agresif yapıyosunuz ve biz olaydan uzaklaşıp idlewood gaz da dururken siz gelip bize kasin komutu kullanarak yine agresif yapıyorsunuz burda tek agresif yapan ben değilim, ve ihlal yapan tarafda siz oluyorsunuz bana saldırırken emot atsaydınız belki bunları demiycek dim ama dediğim gibi yapmadınız.

#8 - 09.08.2024 18:33
Alıntı
Peki orda emot kullanmadım ama arkadaşın gelsene dediğinde ben arac inip geldiğimde sen ve arkadaşın neden emot kullanmadı artı ollarak rk lısın ve bana saldırıyosun tek emot kullanan beni düşüren kişi kullandı sadece, agresif rol yapıyosun diyosun ama atdığın ss in aynısını attım orda ne dediniz bidaha diyin dediğimde sen anneni sikerim diyoruz diyosun hatanı kabul etmek bana özür dilemek yerine daha da agresif role yol açıyorsun, dm konusuna gelirse ben sizi düşürür ken bir arkadaş çağırıp beni dövdürtüyorsunuz buda DM oluyor bana yardıma gelen arkadaşımıda kışkırtıyorsunuz ben düşdüğümde arkadaşın karakterimin annesine küfür edip daha da agresif yapıyosunuz ve biz olaydan uzaklaşıp idlewood gaz da dururken siz gelip bize kasin komutu kullanarak yine agresif yapıyorsunuz burda tek agresif yapan ben değilim, ve ihlal yapan tarafda siz oluyorsunuz bana saldırırken emot atsaydınız belki bunları demiycek dim ama dediğim gibi yapmadınız.

Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir. @Razy @Apollon 

#9 - 09.08.2024 18:36
Şunuda demek istiyorum Sen rolde kaçınmama rağmen diyosun ama ss de eee devam mı diyerek agresifliğini öne koyuyorsun?