Konu: Niels_Goldblum - Godmode - Antistun - İmproved Deagle  (Okunma sayısı 548 defa)

#0 - 08.08.2024 15:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Niels_Goldblum  @tillahbabamercedes
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Harmonia @yaGız @LastShot
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ammunationda mermi alırken bir anda bize ateş açmaya başladı, dört kişi arkadaşa karşı ateş açtık, godmode, antistun, improved deagle gibi hilelerinden dolayı çok geç düştü, videoyu daha erken açabilirdim lakin video kayıt tuşuna o hengamede elim gitmedi son anda açabildim. Düşen kandan ve videonun ilk anlarında yediği hitten sonra canının artması, ikinci hiti yememesi godmode olduğunun, deagleyi hızlı çevirmesinden ve hit yediğindeki animasyona girmemesi antistun olduğunu kanıtlar niteliktedir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):#temizsamp
« Son Düzenleme: 08.08.2024 15:42 32Aamirkhan32 »

#1 - 08.08.2024 19:12
ANTİSTUN HAKKINDA

Herhangi bir Antistun cleosu kullanmıyorum, zaten videoda da stun yediğim gözüküyor.

GODMODE HAKKINDA

Aşağıda bıraktığım ekran görüntüsünde belli ki bende araba önümde duruyor. Bu senkron hatası, herkesin başına gelebilir. Sende araba farklı yerdeyken bende araba farklı yerde. Zaten hit attığın kısımlarda benim ekranımda araba olduğu için hit işlemiyor. Herhangi bir god cleosu barındırmıyorum.

IMPROWED HAKKINDA

Improwed cleosu da kullanmıyorum, orada ki hızlı kalkış "C" tuşundan başka bir şey değil. Improwed kullandığıma dair net bir kanıtın da yok zaten.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 11.08.2024 03:04 tillahbabamercedes »

#2 - 08.08.2024 19:58
ANTİSTUN HAKKINDA

Herhangi bir Antistun cleosu kullanmıyorum, zaten videoda da stun yediğim gözüküyor.

GODMODE HAKKINDA

Aşağıda bıraktığım ekran görüntüsünde belli ki bende araba önümde duruyor. Bu senkron hatası, herkesin başına gelebilir. Sende araba farklı yerdeyken bende araba farklı yerde. Zaten hit attığın kısımlarda benim ekranımda araba olduğu için hit işlemiyor. Herhangi bir god cleosu barındırmıyorum.

IMPROWED HAKKINDA

Improwed cleosu da kullanmıyorum, orada ki hızlı kalkış "C" tuşundan başka bir şey değil. Improwed kullandığıma dair net bir kanıtın da yok zaten.

İyi forumlar.
Nasıl senkronizasyon hatası olabiliyor acaba? Tam sağ tarafından sana iki hit tutturuyorum, hadi diyelim arabanın önünden sıkan kişi için senkronizasyon hatası ama benim sıktığım mermiler dağa taşa gitmiyor ya kanka.

#3 - 09.08.2024 01:55
Senkron sorunu tam olarak buna deniyor, sende hit yemiş gibi gözüküyorum. Mermilerin dağa gidiyor diye bir şey demedik. Şikayeti inceleyen yetkili ne dediğimi anlayacaktır. God falan kullanmıyorum, açacak olsam gözünüzün önünde açmam, açmış olsam orada düşmem zaten.

#4 - 09.08.2024 16:24
Videom 3 saniye önce açık olsa savunma bile yapmayacaktınız. Bu videodada net şekilde godmodeniz açık olduğu için canınız oynar şekilde, yediğiniz hitler sonucundada size işlemiyor. Aslında herşey açık ve net şekilde admin instiyatifinde. Size bir partner ve bir birliğin R19'una yakıştırılmayacak bir hile kullanımı olmuş.

#5 - 09.08.2024 16:28
Manipüle edici konuşmalar sergileme, şikayet açtın, savunmamı yaptım. Şikayetten bir şey çıkmayacağını bildiğin için boşu boşuna ileti kasıyorsun.

#6 - 09.08.2024 17:59
Manipüle edici konuşmalar sergileme, şikayet açtın, savunmamı yaptım. Şikayetten bir şey çıkmayacağını bildiğin için boşu boşuna ileti kasıyorsun.

Hayır şikayetten birşey çıkmayacağını düşünüp bir yorum yapmadım nereden çıkardınız? Boşuna ileti kasıp manipülatifte konuşmuyorum. Son yorum ve şikayet açan taraf olarak durumu izah ettim. Şikayet açanlara karşı OOC kininizi kısarak veya hile kullanmayarak insanları yargılamayı bırakın.

#7 - 10.08.2024 00:07
Seninle ne muhabbetim geçmişim var da ooc kin yapacağım? Videon üç saniye değil on dakika önceden bile başlasa orada god falan kullanmıyordum dostum, Mermiciye siyah sultan ile girerken benim aracıma çarptın ve bende yeri değişti. (Sende değişmemiş) İnan god kullanıyor olsaydım, o riski sizin gözününüz önünde alsaydım hepinizi düşürürdüm. Videonu yavaşlatman iyi olmuş beyazlı arkadaşın bir kaç mermisi bana değmiyor, dikkatli izlersen görürsün. Senin sıktıkların aracıma geliyor zaten. Bir kendi videondaki Cheetah konumuna bak bir benim yolladığım sste ki konumuna bak.

#8 - 11.08.2024 03:16
Arkadaşlar şikayetleri inceleyen yetkililer bu işte en iyi oldukları için şikayetleri inceliyorlar ve bir karar veriyorlar.
Kanıtlar atılmış, savunma gelmiş daha fazla ileti atmak burayı bir sohbet platformuna dönüştürür.
İnceleyecek olan yetkili en doğru kararı verecektir.
İyi forumlar.

#9 - 15.08.2024 05:23
Hile kullanımı bulunmuyor, kanıtlar yeterli.