Konu: Isaac Garfield ( PD rolünde /q )  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2024 14:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaac Garfield ( @HigL1sT )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lautaro  Nunez ( @OKN ) Sydney Crane ( @Massaka36 ) Anthony Winter ( @Jacker )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.08.2024 14:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VCPD Rol esnasında /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Silah görülmesi sonucu bölgeye yöneldik muhtemel, çatışma sırasında yaralanan Isaac polisleri görünce /q atarak çıkış sağladı. Ardından bir süre bölgede bekledik. Tam gitme kararı verildiğinde kişi oyuna giriş yaptı polislerin orada olduğunu görür görmez tekrar /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi de muhtemel silah vardı ki, sürekli giriş yaparak polisler gitti mi diye kontrol sağladı. Gitmedilerse /q çekti.

« Son Düzenleme: 08.08.2024 14:52 Dizzy Ama Ya »

#1 - 08.08.2024 14:28
Bakım olacağını duydum, kenarda afkydım ve quit attım. Silah falan yoktu, bakıma girilen dakikalarda oldu bu olay. Kontrol edebilirsiniz, silahım yoktu. Sizin geldiğinizi görmedim bile.

#2 - 08.08.2024 14:31
Öncelikle tekrar merhaba, siz /q çektiğiniz sıralarda bakım duyurusu gelmemişti. Siz en son PD gitti mi diye kontrol edip /q attıktan iki-üç dakika sonra bakım duyurusu geldi.

#3 - 08.08.2024 14:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 08.08.2024 14:37
Öncelikle tekrar merhaba, siz /q çektiğiniz sıralarda bakım duyurusu gelmemişti. Siz en son PD gitti mi diye kontrol edip /q attıktan iki-üç dakika sonra bakım duyurusu geldi.
Böyle bir durum yok, sonuçlanabilir.

#5 - 08.08.2024 14:43
Dostum bu son yazışımdır, sonrasında sonuçlanmasını bekleyeceğim. Öncelikle bizim siz ile role girme saatlerimiz gerek ekran görüntüsünde gerek görüntü chatinde ki timestamp da mevcut. Bakım duyurusu ise aradan beş altı dakika sonra gelmiş. Ki ben sonradan geldim ilk öncelikli role girdiğiniz de diğer arkadaşınız da /q atmış. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162967.0 bu şikayette ki saatlerde /q atmanız başladı yani. Teşekkürler bekleyelim.

« Son Düzenleme: 08.08.2024 14:45 Dizzy Ama Ya »

#6 - 08.08.2024 14:45
Bakım olacağını duydum, kenarda afkydım ve quit attım. Silah falan yoktu, bakıma girilen dakikalarda oldu bu olay. Kontrol edebilirsiniz, silahım yoktu. Sizin geldiğinizi görmedim bile.
Savaşta olduğun birliğin hoodunda mı afk bırakıyordun? xD

#7 - 08.08.2024 14:46
Bölgedeydim şahitliğimi onaylıyorum. Daha sonrasında nasıl olduysa ateş aldık. Yerimiz nasıl öğrenildi&neden ateş edildi. Bilmiyoruz, muhtemelen MIXING ile arkadaşlarına haber vermiştir. "PD geldi başımda, gelin sıkın oyuna gireyim." demiş olabilir arkadaş. Bakım duyurusuda o sunucuda yokken verildi, arkadaşın oyunda olmadan bakım duyurusunu görmeside MIXING'i bir nevi kanıtlıyor, OOC Yalan'dan da arkadaşa arttırımlı ceza verilirse sevinirim.

#8 - 08.08.2024 15:48
Savaşta olduğun birliğin hoodunda mı afk bırakıyordun? xD
kanka gtalarınızdan godmodeu silip öyle gelin, hadi abisi

#9 - 08.08.2024 15:49
Dostum bu son yazışımdır, sonrasında sonuçlanmasını bekleyeceğim. Öncelikle bizim siz ile role girme saatlerimiz gerek ekran görüntüsünde gerek görüntü chatinde ki timestamp da mevcut. Bakım duyurusu ise aradan beş altı dakika sonra gelmiş. Ki ben sonradan geldim ilk öncelikli role girdiğiniz de diğer arkadaşınız da /q atmış. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162967.0 bu şikayette ki saatlerde /q atmanız başladı yani. Teşekkürler bekleyelim.

ben ne alaka, benim çıkış yaptığım bile gözükmüyor.