Konu: Jack Walch-Rodolfo Blaustein DM  (Okunma sayısı 213 defa)

#0 - 08.08.2024 09:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack Walch - @varna turko / Rodolfo Blaustein - @tombalacı16

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dacus Vaughan @Pasha / Pablo Caminando @baran2344

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Helikopter ile şehirde dolaşıp adam takiplerken bir anda alakasız kişiler tarafından helikopterimiz düşürülüyor ve kişiler durduk yere bizi vuruyor, ardından isimlerimiz net bir şekilde gözüktüğü halde başımıza gelip ss alıyorlar ve trash talk atıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/kh7ucgn    https://i.hizliresim.com/hhel16o.png     https://i.hizliresim.com/3xty0b9.png

Ek açıklamalar(varsa):  O:-)

« Son Düzenleme: 08.08.2024 16:49 Lewiad »

#1 - 08.08.2024 11:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.08.2024 13:19
Şehirde hali hazırda Cassetti birliği ile savaştayız, hood bölgemize helikopter geliyor. Bizde Cassetti birliği geldiğini zannedip sıkıp helikopteri düşürüyoruz. Arkadaşlarım ile helikopterin yanına gittiğimiz zaman kişilerin helikopterden indiğini ve siper aldıklarını görüyorum. O yüzden düşman birlik veya ittifakı zannedip vuruyoruz. Tarafımca başka ileti gelmeyecektir. İyi roller dilerim.

#3 - 08.08.2024 14:52

Arkadaşlar göründüğü gibi önce hoodu bir süre izliyorlar ve daha sonrasında karşı çatıya inmeye çalışıyorlar. Amaçları ise "/b" üzerinden belirttikleri gibi Cassetti ekibini vurmak. Bu helikopterle gezen ekibin bizim hoodumuzun içinde bulunan kişinin nasıl "Cassetti üyesi." olduğuna emin olabiliyor ve hoodumuza ikinci sste görüldüğü gibi, atlayış yapıyor. Adamlar hooda direkt olarak dalmadığı sürece ikinci sste görüldüğü gibi ateş etmiyorum, sadece nişan alıyorum. Mermim 43/7, yani full. Adamlar atlayış yapınca direkt saldırı olarak, "hood baskını." karşılık veriyorum ve düşüyorlar. Arkadaşların ooc kini nereden geldiğini biliyorum ve bize açtıkları şikayetin ne kadar boş olduğu, yaptıkları ihlal bariz bir şekilde ortada. Şikayet açarak kendinizi avutmayın.

Paraşütçü komando atlayışı, hood baskını.

#4 - 08.08.2024 15:10
Helikopteri tarıyorsunuz ve dümdüz aşağıya düşüyor. Chati açmayı çalışırken heliden düşüyorum ve adı üstünde "düşüyorum" olayın A veya B kişisiyle alakası yok. Vurmak gibi bir nedenim veya nedenimiz olsaydı önce maskelerimizi takarız zaten. Helikopteri direkt tarıyorsunuz dümdüz aşağıya düşüyor ardından bug oldu sanıp helikopteri tamir edecekken bir anda helikopterde oturanları vurmaya başlıyorsunuz siper almamızın sebebi budur ki zaten birçok kanıtımız daha var şikayetin yalanlara uzamasını bekliyoruz o kadar.

Vuracağınız adamlar maskeli bile değil doğal olarak kimi vurup, vurmayacağınızı çok net şekilde anlayabilirsiniz biz başka bir birliğin oyuncusunu "maskeli" bile olsa tab basarak kontrol sağlayıp öyle vuruyoruz ki DM adı altında şikayetlerle uğraşmayalım. Savaşmak sağ sola random mermi sıkmak değildir ki zaten size karşı herhangi bir mermi gelmemişken birisine sıkmaya başlamanız tecrübesizliğinizi gösterir. (komando az kalır sat oğlum o sat)

#5 - 08.08.2024 15:34
Size sıkmadan önce zaten bir savaş geçirdik, yani hoodumuza bir helikopter baskını bekliyorduk. Düşmanımız olacağınızı tahmin ettik ve ateş açtık. Aynı zamanda gün içerisinde Bandits birliği tarafından arkadaşlarımıza ateş açıldı, onların Cassetti birliği ile dost olduğunu düşündük. İsimleriniz arasında Japon isimleri ve farklı milletten isimler de gördüğümüz için sizleri Bandits birliği sanıp sıktık.
« Son Düzenleme: 08.08.2024 15:39 tombalacı16 »

#6 - 08.08.2024 15:43
Helikopteri tarıyorsunuz ve dümdüz aşağıya düşüyor. Chati açmayı çalışırken heliden düşüyorum ve adı üstünde "düşüyorum" olayın A veya B kişisiyle alakası yok. Vurmak gibi bir nedenim veya nedenimiz olsaydı önce maskelerimizi takarız zaten. Helikopteri direkt tarıyorsunuz dümdüz aşağıya düşüyor ardından bug oldu sanıp helikopteri tamir edecekken bir anda helikopterde oturanları vurmaya başlıyorsunuz siper almamızın sebebi budur ki zaten birçok kanıtımız daha var şikayetin yalanlara uzamasını bekliyoruz o kadar.

Vuracağınız adamlar maskeli bile değil doğal olarak kimi vurup, vurmayacağınızı çok net şekilde anlayabilirsiniz biz başka bir birliğin oyuncusunu "maskeli" bile olsa tab basarak kontrol sağlayıp öyle vuruyoruz ki DM adı altında şikayetlerle uğraşmayalım. Savaşmak sağ sola random mermi sıkmak değildir ki zaten size karşı herhangi bir mermi gelmemişken birisine sıkmaya başlamanız tecrübesizliğinizi gösterir. (komando az kalır sat oğlum o sat)

tamam kanka arkadaşının birliğini de kapattırmayacaz hadi

#7 - 08.08.2024 16:47
Öncelikle arkadaşa üslubu yüzünden ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Lütfen bundan sonra şikayet altında şikayetle alakası olmayan başka konuları tartışmayın.

Arkadaşların savunmasına gelecek olursak. İsimleriniz Japon isimleri gibi şeyler yazılmış ancak daha biz havadayken kendileri bize sıkmaya başlıyor gökyüzündeki bir oyuncunun ismini nerede ve nasıl görüyorsunuz merak ediyorum kanıtlar yüklenirse sevinirim ki görseler bile bu da meta yaptıklarının kanıtıdır nasıl veya nerede gördüler bilmiyorum ama ismimiz japon ismi diye vurmuşlar kendilerine göre sanırım bizim helikopterin altında biz Japonuz yazıyorda bizim haberimiz yok.

Onun dışında arkadaşlar çatıya inmeye çalışıyorlar gibisinden konuşulmuş ancak öyle bir şey yok. Richard Velucci karakterini Piazza hood'undan geçip hastaneye girerken görüyoruz ardından helikoptere binerek peşliyoruz. Sonrasında arkadaş o sırada kim olduklarını henüz bilmediğimiz bir birlik tarafından vuruluyor. Bizim başka bir düşmanımız olmadığı için tamamen alakasız bir şekilde uzaktan izliyoruz, arkadaşların baskın atacaklarını sandık lafına gelirsek biz zaten orada bir-iki dakikaya yakın bekliyoruz baskın atmayı planlasak siz adamı vururken çatıya inip sıkmaz mıydık? İçlerinden acemi olduğunu düşündüğümüz bir oyuncu ateş etmeye başlayarak helikopteri bozuyor ve düşürüyor. Ardından bakmadan etmeden taramaya başlıyorlar. Pm atıyorum neden sıktınız diyorum alaycı bir tavırla düştükten sonra tavrınız değişmesin gibisinden OOC trash talk dönüyor. Arkadaşların hala hood baskını attığımızı düşünmesine acıyorum. İlk mermiyi siz ateşliyorsunuz helikopteri bozuyorsunuz helikopter düştüğünde dahi biz sıkmadan önce gelip bakarlar diye düşünürken inmememize rağmen iki kişiyi düşürüyorsunuz sonra da hoodumuza baskın attılar diyorsunuz.

Arkadaşlar meta yaptıklarını itiraf etmiş ki (isimlerimizi nasıl gördükleri bir sır  ::) ) Bandits birliğinde Japon karakterler var diye size ateş ettik duyduğum en saçma savunmalardan biri olabilir sırf bu cümleden bile rol ortamına ne kadar uzak oldukları anlaşılabiliyor önlerine gelene ateş etmek için bahane uyduruyorlar. Gökyüzündeki helikopterde oturan insanların isimlerini okuyup japon diye ateş eden arkadaşlara gerekli cezaların verilmesini talep ediyoruz.

#8 - 08.08.2024 17:01
Rol bilgimize laf etmeniz hoş olmamış, size karşı saygımı bozmayacağım. Havadayken isminiz gözükmüyor, ayrıca çatının hizasında ilerlemeniz iniş yapacakmış gibi davranmanızdan dolayı düşman sanıp ateş açtık, emin olun ki daha yukarıdan veya uzaktan geçseniz sizi fark etmeyip ateş edilmeyecekti. Başka da ileti atmayacağım, sonuçlanabilir. İyi roller dilerim.

#9 - 09.08.2024 05:40
Savunma yeterli.