Konu: Wolfgang_Fischer  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2024 15:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_31375 @egoat

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Barry Foley Mike Banning

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.24 - 13:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde başlatılan kovalamaca sonucu araç kovalamaya başladık. Öncesinde Idlewood'da tuzağa düştüğümüz andan beri bizi kovalayan maskeli motosiklet sürücüsü kovalamaca esnasında da bizi kovalamaya devam etti. Anayoldan U dönüşü atıldığı esnada hızlar yavaşladı ve kişiye beanbag uygulandı. Fakat kişi emote/beanbag umursamayıp bölgeden kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/5ngu7f

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 04.08.2024 16:02
Mantıksal olarak, beanbag yedikten sonra bir süre donmuş şekilde kalıyoruz. Bu donduğumuz esnada bekledim. Hiç bir şey yapmadım. Leoz karakterinin üstünde ağır ekipmanlarla motordan atar diye emote veriyor, bunun sonucunda yerde bekliyorum. Ağır ekipmanları ve sistemsel olarak kas gücüm Leoz'dan yüksek olduğu için tekrardan motora binip kaçıyorum.

Burada bir ihlal göremedim, Leoz'dan daha hızlı haraket etmem gayet mantıklı, beanbag yediğim esnada kelepçelemediniz bile bu sebeple kaçmam için bana imkan vermiş oldunuz.

#2 - 05.08.2024 17:02
Mantıksal olarak, beanbag yedikten sonra bir süre donmuş şekilde kalıyoruz. Bu donduğumuz esnada bekledim. Hiç bir şey yapmadım. Leoz karakterinin üstünde ağır ekipmanlarla motordan atar diye emote veriyor, bunun sonucunda yerde bekliyorum. Ağır ekipmanları ve sistemsel olarak kas gücüm Leoz'dan yüksek olduğu için tekrardan motora binip kaçıyorum.

Burada bir ihlal göremedim, Leoz'dan daha hızlı haraket etmem gayet mantıklı, beanbag yediğim esnada kelepçelemediniz bile bu sebeple kaçmam için bana imkan vermiş oldunuz.
Komik bir savunma olmuş bütün ihlaller videoda mevcut daha fazla iletiye gerek yok iyi roller.

#3 - 06.08.2024 15:03
 @HANZEL kanıtları günceleyin.

#5 - 08.08.2024 12:31
İyi günler,

Kanıtlar incelendi. Beanbag yedikten sonra donmanızın sebebi karakterinizin büyük bir acı içerisinde yerde kıvranıp rol yapabilmesi için, süre bittikten sonra kaçabilme fırsatı yaratılması için. Yakın mesafeden atılan beanbag yüzünden felç kalma durumları dahi oluşabiliyor fakat rolde bakıldığında sistemsel olarak bir dondurma olmasa da "motora biner, kaçar" tarzında bir emote verip kaçma girişiminde bulunacağınız öngörülüyor. Üstünüzdeki kişiyi atma, altından kaçma gibi bir emote de verilmemiş, başlı başınca hatalı. Ceza verilecek.