Konu: Robert Lively DM + Gereksiz agresif rol  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#10 - 05.08.2024 15:22
Dm arayışında olmalık bir şey yok kişi market caddesi civarında sebepsiz yere bana süratle cr atıyor ben de çok takmıyorum şikayette açabilirdim ama onu gördüğümde tekrar bir daha aracıma vurmaması için uyarıyorum chatte görüldüğü üzere dikkat çekmiştir ve defalarca peş peşe Idlewood'da aracıma vuruyor, emote de atmıyor araçtan duman çıkıyor ve bu yüzden peşliyorum rolsel olarak sinirli bir karakter ve sen dakikalarca haksız olduğun halde peşinden bir mafyayı sürüklüyorsun sonunda da sıkıyorum sadece cüzdanından parayı alıp gidecektim fakat role de uymuyorsun aynı emoteyi atıp duruyorsun cebinden bin doları almam için hiç bir engel yok, ve olay büyüyor, role deam ediyorum. Bana araçla vurduğunun ss'ini atıyorum kanıtlarıma ve rol sonrası yetersiz rol bilgisiyle yaptığın roldeki, birden fazla kural ihlalinden açacağım şikayetimi burada da paylaşırım.

https://i.hizliresim.com/88rfd0u.png Cr atıp sonra seni rolsel olarak vurmaman konusunda uyardığımdan, üzerine defalarca inadına aracıma vurup duman çıkarmandan (emotesiz), sonra dakikalarca kendini kovalatıp karakterin zamanını çalmandan karakterimin de kişiliğinden ateş ettim, gayet normal bir rol.

https://i.hizliresim.com/3i65gie.png Olayla trafik kazansının, kazanın bir alakası yok üstelik emote atmadan yapıyorsun cr atıyorsun role döküyorum ve sonra olay büyüyor.
Şikayetten bağımsız olarak yazıyorum kusura bakmayın, kanka ceza almaktan kurtulmak için "Karakterim sinirli bir karakter vs " demen sana ekstra bir şey katmaz, ne olursa olsun cr atılsa dahi sıkman tamamen gereksiz ve saçma bir durum aynı şekilde benim de başıma geldi, sunucunun gidişatını rol düzeni bozuluyor, şahsen bende bu dm arayışından şikayetçiyim. Veya "Bir mafyayı sürüklüyorsun, karakterimin zamanını çalmaktan karakterimin kişiliğinden, yok uyarmamdan falan " Bunlar şahsen geçerli bir sebep değil, bence daha düzgün roller yapmalısın bir aracın içerisinden shotgunla çıkman zaten senin dm arayışında olduğunu gösterir. Bir illlegal birlikte olup birine sıkabilmek illegal birlikte olup sıkabilmeni sağlamaz, ve karakterinin sinirli olması da bir şeyi değiştirmez. Şahsen saçma sapan sebepler, bence buradan konuyu uzatacağına şikayet açan arkadaş ile konuşup özür dilemen daha mantıklı olurdu. Tekrardan kusura bakmayın, kendime de yapıldığı için bir şeyler aktarmak istedim, özür dilerim.  :vice:

Dostum sen niye forumda kalabalık ediyorsun her önüne gelen cevap mı versin adminlerden iyi mi bileceksiniz, onlar inceler karar verir.

Sen arkadaşısın sanırım aynı şekilde arnavut sivil yoksa durduk yere burayı inceleyip cevap vermezsin diye düşünüyorum, anlayamıyorsunuz sanırım kardeşim karakterin sinirli olması es geçelim tamam mı? Yoldaki adamın aracından duman çıkartıyorsun kardeşim, vicemall civarından zaten kendisi de aracıma dokundurduğunu söyledi, yani son sürat çarptıığını söyleyemediği için, durduk yere dokunduruyor, peşliyorum kaçmayı başarıyor. Idlewood civarnda adamı görüyorum ve rolde Seni sikerim bir daha aracıma vurursan öyle böyle olur diyorum, adam aracı şeridimde yan çevirmiş vura vura araçtan duman çıkıyor kardeşim, gelmiş diyorsunki karakter sinirli diye sıkamazsın, dostum üzerimde türefek var adam çarpıyor duman çıkarıyor peşliyorum, tamire giriyor ben de sıkıyorum anlayın artık şunu, dm arayışı falan da olmaz bu, ben sana vurmuyorum sonuçta karşıdaki bana vuruyor, araçtan duman çıkmış kardeşim, daha ben sana neyi anlatayım ki yan dönmüş araç, legal bir karakter olsa çar zaten yanında Shotgun taşımaz.

Ek olarak sen de bir daha açıklama yapma kardeşim ricamdır, senin gibi çoğu kişi olaydan tamamen bağımsız olduğu halde, ekleme ss yapmayacağı halde, buraya değerli yorumunu katsa, vay bizim halimize her şikayet dolar, sonra beklersin açıklanmasını, heralde dersini alırsın sende, sonuçlanmasını bekleyeceğim.

Yanlış algı yapma durduk yere dokundurma diye bişi yok zikzak yaptığını sende kabul ettin ve yaptığın zikzak orta şeritte bi benim şeridimde giriyordun bi kendi şeridine ve son süraz bi kaza yapsak vicemallda droplanıyorum geçtiğimiz günlerde aynı senin tarifinle pd ile kaza yaptım arabam sağa sola savruluyor taklalar atıyor ve bozuluyor, arkadaş geldi şeridimde giderken bana son sürat vurdu bende sıktım diyemezsin kanka forumda da agresifliğin sürüyor az daha sakin oyna şu  oyunu. Olaylar ss lerde ortada, bana açtığın şikayettede sergilediğin rol gözüküyor zaten hani daha neyi uzatıyorsun.

#11 - 06.08.2024 13:02
Merhaba, konuyu https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162831.0 üzerinde sonuçlandırdık. İki tarafı da bu seferlik uyarıyorum.