Çok değerli saygı değer kardeşlerimizin bizi vurmasının ardından mekan önünde yaşanan bir farklı olay daha Juan Montes olarak bir şikayet daha belirtmiştim bu şikayetin yanıtlarında:

Ayriyetten yaralısınız, Emrick_Wizard karakteri bana CJ attığı için kick yiyorum sunucudan. "Tanrı cezasını verdı." diyip "

" atıyorsunuz, yaralısınız. Ayriyetten ne hata olduğunu anlayamadım bile, Mari_Shooter olarak herhangi bir hata göremiyorum. Foruma attığın ekran görüntüleri fazlasıyla "IC düşmanlık" kavramını destekliyor. Ocean Bar'da "Naber?" dediğimde bile, gayet dostça. "Uzaklaş çirkin." diyorsunuz, GBİ olan bir yerde.
Tekrardan dediğim gibi etkinlik olmayan mekanlar GBİ sayılmıyor.

Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş dalga geçer gibi aynı yere gelip kahkaha atıp gidiyor. Ayrıca bir arkadaş mekan içerisinde düştü. Mekan içerisinde illegal rol iznini mekan sahibi vermediği sürece illegal rol yapılmaz. Bu nedenden dolayı arkadaşım Drewgunn tarafından jaile atıldı. " Mekan içerisinde illegal rol iznini mekan sahibi vermediği sürece illegal rol yapılmaz" bu alıntım, drewgunn'ın pmden bana söylediği cümlelerdir.
İyi forumlar dilerim.
Hadi diyelim, kural sizin dediğiniz gibi olsun. Arkadaşı vururken mekan sahibi yoktu, sizden istesek de izin alamazdık. Hatta ekran görüntüsüne baktığımda mekan açık bile değilmiş, kendiniz yazmışsınız; "Birazdan açıyorum." aktif bir işletme değil.

Kırpılmamış hali:
Kendi adıma savunma yaptığımı belirtmek isterim.