Konu: Emrick Wizard GBİ  (Okunma sayısı 955 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 06.08.2024 02:53
DM diyorsun birde GBİ diyorsun değil mi?, biz size söyledik zaten oyuncu mekanları GBİ değildir! DM'ye gelicek olursak dediğim gibi zaten IC problemimiz var istediğimiz her şekilde düşürürüz seni, düştüğündede gelip forumda ağlamıyacaksın her zaman WİN olucak diye birşey yok değil mi?

#41 - 06.08.2024 02:53
Kanka IC düşmanlığım var diyorsun, bana ıc düşmanlığın oluştuğu bir ekran görüntüsü at benim sana sıktığımın bir ekran görüntüsünü at ben sana gelip maskeli sıkmışım, hala maskesiz halime ateş açıyorsun? artık şikayet sonuçlanmalı gereken cezalar verilmeli.

#42 - 06.08.2024 02:54
Ek olarakta IC OLARAK DÜŞMAN SAYILIRIZ, "Sayılırız" KLHDASDGKASJXMÖSAKJDHLSADJSAKDSAHDJSA cidden çok komiksiniz ya.

#43 - 06.08.2024 02:55

#44 - 06.08.2024 02:59

Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş dalga geçer gibi aynı yere gelip kahkaha atıp gidiyor. Ayrıca bir arkadaş mekan içerisinde düştü. Mekan içerisinde illegal rol iznini mekan sahibi vermediği sürece illegal rol yapılmaz. Bu nedenden dolayı arkadaşım Drewgunn tarafından jaile atıldı.  " Mekan içerisinde illegal rol iznini mekan sahibi vermediği sürece illegal rol yapılmaz" bu alıntım, drewgunn'ın pmden bana söylediği cümlelerdir.  :vays: :nays:  İyi forumlar dilerim.

#45 - 06.08.2024 03:01
Çok değerli saygı değer kardeşlerimizin bizi vurmasının ardından mekan önünde yaşanan bir farklı olay daha Juan Montes olarak bir şikayet daha belirtmiştim bu şikayetin yanıtlarında:

Ayriyetten yaralısınız, Emrick_Wizard karakteri bana CJ attığı için kick yiyorum sunucudan. "Tanrı cezasını verdı." diyip ":D" atıyorsunuz, yaralısınız. Ayriyetten ne hata olduğunu anlayamadım bile, Mari_Shooter olarak herhangi bir hata göremiyorum. Foruma attığın ekran görüntüleri fazlasıyla "IC düşmanlık" kavramını destekliyor. Ocean Bar'da "Naber?" dediğimde bile, gayet dostça. "Uzaklaş çirkin." diyorsunuz, GBİ olan bir yerde.
Tekrardan dediğim gibi etkinlik olmayan mekanlar GBİ sayılmıyor.

Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş dalga geçer gibi aynı yere gelip kahkaha atıp gidiyor. Ayrıca bir arkadaş mekan içerisinde düştü. Mekan içerisinde illegal rol iznini mekan sahibi vermediği sürece illegal rol yapılmaz. Bu nedenden dolayı arkadaşım Drewgunn tarafından jaile atıldı.  " Mekan içerisinde illegal rol iznini mekan sahibi vermediği sürece illegal rol yapılmaz" bu alıntım, drewgunn'ın pmden bana söylediği cümlelerdir.  :vays: :nays:  İyi forumlar dilerim.
Hadi diyelim, kural sizin dediğiniz gibi olsun. Arkadaşı vururken mekan sahibi yoktu, sizden istesek de izin alamazdık. Hatta ekran görüntüsüne baktığımda mekan açık bile değilmiş, kendiniz yazmışsınız; "Birazdan açıyorum." aktif bir işletme değil.
Kırpılmamış hali:
Spoiler: GösterGizle

Kendi adıma savunma yaptığımı belirtmek isterim.
« Son Düzenleme: 06.08.2024 03:06 Koren »

#46 - 06.08.2024 03:01
Çok değerli saygı değer kardeşlerimizin bizi vurmasının ardından mekan önünde yaşanan bir farklı olay daha Juan Montes olarak bir şikayet daha belirtmiştim bu şikayetin yanıtlarında:

arkadaşım bak rklı halinle bana gelip saçma sapan şeyler söylersen fear yapmadığın için sıkar düşürürüm. Beni kışkırtıyosun, sadece baktığım halde saçma sapan şeyler söylüyosun. Video;
https://streamable.com/oaktn9

#47 - 06.08.2024 03:02
Zaten olayların en başında sayfa 1 e gidip bana ters yaptığın yazıları görebiliriz. Juan Montes'in videosunda da zaten bu da onlardan gibi birşey söylüyorsun IC düşmanlığını birde inkar etmen çok komiğime gidiyor kahkaha atasım geliyor...
« Son Düzenleme: 06.08.2024 03:04 Berlin034 »

#48 - 06.08.2024 03:03

Ayriyetten yaralısınız, Emrick_Wizard karakteri bana CJ attığı için kick yiyorum sunucudan. "Tanrı cezasını verdı." diyip ":D" atıyorsunuz, yaralısınız. Ayriyetten ne hata olduğunu anlayamadım bile, Mari_Shooter olarak herhangi bir hata göremiyorum. Foruma attığın ekran görüntüleri fazlasıyla "IC düşmanlık" kavramını destekliyor. Ocean Bar'da "Naber?" dediğimde bile, gayet dostça. "Uzaklaş çirkin." diyorsunuz, GBİ olan bir yerde.
Tekrardan dediğim gibi etkinlik olmayan mekanlar GBİ sayılmıyor.

kankacim rol gerektiren izinlerden yedi arkadaşım, aynı olaydan/aynı yerde ondan dedim. Yetkililer karar verir daha fazla yazı yazıp uzatmaya gerek var mı arkadaşlar. İyi forumlar.

#49 - 06.08.2024 03:04

arkadaşım bak rklı halinle bana gelip saçma sapan şeyler söylersen fear yapmadığın için sıkar düşürürüm. Beni kışkırtıyosun, sadece baktığım halde saçma sapan şeyler söylüyosun. Video;
https://streamable.com/oaktn9
Kardeşim, naber demişsin sen gelip, bende iyi kanka senden demişim? Sonrasında inmiş sıkmışsın, rklı bir karakter olduğumu bilip tekrar sıkıyorsan burda kendi hatanı zaten söylüyorsun.