SAMMYUzun süredir kendini temize çıkartan
Sam Cervinti yine polislerin elinde, Breaking NEWS LIVE olarak ekranlarımıza görüyorsunuz. Kendisini bir
sosyal medya canavarı çözdüBundan iki hafta önce bir haber başlığı daha yazılmıştı, diğer haberin başlığında ise
Reynardo Cutti vardı. Kendisi asosyal bir orxspx çocxğx, önceliği Maccini takımını ve askerlerini içeriye sokmaktı. Öldürülen Avukat Everson Wiggins'in intikamı artık Maccini takımına yansıyacak gibi gözüküyor, bunun içinden ilk gözüken yüz Sam Cervinti, dedektif Giovante Leurry, Sammy'in peşinde olmayı hedefliyor bunun için ellerinden gelen her zorluğu başarmak istiyorlar. Büyük yükün altından kalkan Sammy Cervinti,
Edward Magadinno'nun tuttuğu özel avukat ile tekrardan gün yüzünü görmüş fakat üsttede dediğim gibi Giovante Leuryy, pek kendisini bırakacak gibi değil.
Sam Cervinti'nin haber roportajlarının ses kayıtları; Benim suçsuz ve temiz yüz olduğumu çevrem gayet iyi biliyor, beni burada bir on sekiz yaşında ve evinde sadece bilgisayar oyunları oynayan çocuğun yalandan bir haberi ile tutukladılar, aramızdan bir ay önce ayrılan avukat Everson Wiggins hakkında herhangi bir bilgim bulunmuyor, bunun bir yalan olduğunu lütfen herkese kanıtlayın. Burada bulunan bütün polislerde biliyor ki ben ve iş ortaklarım böyle işlere girmez, yalanları bırakın.
Sammy Cervinti artık her haraketini izleyen bir dedektif var, kendisini temize çıkartmak için yapacağı en büyük iş onu etkiler. Kendisini eğer siyah perdeye daha çok çekerse yer altı dünyasının bir adamı olarak gazetelerde yansıyacaktır, ikisinden birisini seçmek zorunda. Yakın zamanda yapacağı gala gecesini büyük bir etkiye kavuşturacaktır, tek amacının o olduğu biliniyor peki bunun yanı sırasında kendisini içeriye atan Reynardo'ya ne olacak?