Konu: @deagleeee God mode  (Okunma sayısı 427 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.07.2024 19:26
Spoiler: GösterGizle

Şurdada oyuna girdiğim gibi ss aldım kanka, yalan yok hilede açmadım.

#11 - 29.07.2024 19:33
Arkadaş sanırım kader mahkumu beyler öyle demeyin buyrun kendiniz karar verin.

Arkadaşın daha önce yaptığı hatalar: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=157530.msg1178734#msg1178734  (GOD AÇIYOR YASAKLANIYOR)
Bu da yine aynı arkadaşın yaptığı hataların devamı: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162314.10 (GOD AÇIYOR İNCELEMEDE)

#12 - 29.07.2024 19:34
https://streamable.com/jbdbxb

Hem hile olsam, dünde bunu açma gereği duyardım kankam.

#13 - 29.07.2024 19:37
Gerçekten müthiş savunma yapıyorsun lütfen devam etme kardeşim. Bak burada hile değilim zaten hile kullansam burada da açarım nasıl bir savunma?
Bana bunun elle tutulur bir yanı olduğunu kanıtlayabilecek bir Allahın kulunu bulamazsın lütfen zorlama yoksa konuya kilit attıracağım.

#14 - 29.07.2024 22:02
@Kleyinet Dostum, bak öncelikle sende eminimki videonun önceside vardır orada olduğumu görüp öyle gelip sıkmışsındır, onuda at sana zahmet AFK olduğum görülsün, herhangi bir yalan yok, son banlandığım günden beri bir kere bile hile açmadım, diğer arkadaşta @CCarnage sende üç bin dakika yedin diye, benim her şikayetime burnunu sokma, o günden beri oyuna girmemissin, hile olsam diyeceğim hileyim, hem neden böyle bir aptallık yapayım, bir tane karakterim hileden banlanmış, neden bir daha bir karakter açıp level kasayım hergün, dostum biraz idrak etmeye çalış, havalı laflar söyleyeceğine şikayette, loglarımda vs. cleo dosyalarım gözükür bakarlar, eğer bir sorun çıkarsa ben razıyım banlanmaya, savunmam bu kadar. İyi günler.

#15 - 30.07.2024 00:18
@Kleyinet Dostum, bak öncelikle sende eminimki videonun önceside vardır orada olduğumu görüp öyle gelip sıkmışsındır, onuda at sana zahmet AFK olduğum görülsün, herhangi bir yalan yok, son banlandığım günden beri bir kere bile hile açmadım, diğer arkadaşta @CCarnage sende üç bin dakika yedin diye, benim her şikayetime burnunu sokma, o günden beri oyuna girmemissin, hile olsam diyeceğim hileyim, hem neden böyle bir aptallık yapayım, bir tane karakterim hileden banlanmış, neden bir daha bir karakter açıp level kasayım hergün, dostum biraz idrak etmeye çalış, havalı laflar söyleyeceğine şikayette, loglarımda vs. cleo dosyalarım gözükür bakarlar, eğer bir sorun çıkarsa ben razıyım banlanmaya, savunmam bu kadar. İyi günler.

ben bisi demiyorum banlaninca olaylar ortaya cikar, burnuma laf etmezsen sevinirim.

#16 - 30.07.2024 00:19
Madem söylediğin gibi masumsun neden yazdıklarını değiştirip değiştirip duruyorsun? Markete gittim sıktığından haberim yoktu ben bilmiyorum yazdıktan sonra cevap vermemi bekleyip neden siliyorsun?

Arkadaşın tek savunması ben hile değilim hile olsam kendim söylerdim demek. Hiç bir kanıt sunmuyorsun ben afkydım diyorsun başka bir şey söylemiyorsun. Orada afk olsanda hasar görmen lazım çünkü videoda açık bir şekilde alt tabda gözükmüyorsun. Yazıp sildiğin gibi ikinci monitöre atmış olsan bile hasar görüyor olman gerekirdi. Söylediğin tek şey ben afkyım hasar yemiyorum demek ama kafanın yanındaki kum saati nerede? Hadi onu geçtim 30 tane mermi sıkıyorum bir tanesinde hit yemiyorsun tam ben gidiyormuş gibi yapıp dönüp sıkınca mı canın azalıyor?
Lütfen çocuk kandırıyormuş gibi konuşmaya devam etme çünkü ben yapmam yapmadım demekten öteye geçmiyorsun. Eğer sana sıkarken aldığın kanıt niteliğinde bir video kaydı varsa buyur at onun dışında sonuçlandırılmasını beklemeni rica ediyorum. Bundan başka ileti gelmeyecektir lütfen yorum kalabalığı yapmayalım. Arkadaş herhangi bir kanıt yüklemek isterse forum pm atsın kilidi açacağım. Şikayet sonuçlandırılabilir adminler gerekli kararı verecektir.
« Son Düzenleme: 30.07.2024 15:02 Kleyinet »

#17 - 30.07.2024 19:59
Tekrardan, selamlar, ben gerçekten Afk'yım bunun halen arkasında duruyorum, şunu dile getirmek isterim gerçekten god olmadığım için, bir kaç kişiye sordum bu durumu, araç modu yüklümü dediler evet dedim ama herkesin kullandığı GTA4 tampa modu bundan sorun çıkacağını düşünmediğim için, şikayet ilk açıldığında bunu dile getirmedim, şuan dile getirmek istiyorum, araç modundan olabilir, şöyle bırakayım, araç modu kullandığımı;

#18 - 30.07.2024 21:14
Yaptığın savunmaları silip silip duruyorsun adminleri nasıl kandırırım diyerek kırk takla atıyorsun yapma artık. Bir gün önce oyun ikinci monitördeydi ben görmedim yazıyorsun bugün oluyor araba modum yüzünden hasar yememişim diyorsun. Tekrardan son kez yazıyorum eğer söylediğin gibi bir mod/bug/afk sebebi ile hasar görmüyorsan ben gidermiş gibi yapıp dönünce neden canın gidiyor? Buna karşı bir cevabın olmadığı için sen o detay yokmuş gibi davranabilirsin ama her şey gayet açık ve net. Arkadaş kanıt atmak yerine günde üç kere hikaye yazıp yazıp değiştiriyor bu sebepten konuyu kilitliyorum. Şikayet sonuçlandırılabilir daha fazla ileti gelmeyecek. @Boreki @ByRevenge

#19 - 31.07.2024 15:54
İyi günler,

Geçmişe bakarak işlem yapmıyoruz, her insan hata yapıp düzelebilir(her ne kadar samp oyuncusu olsa da buna bir ihtimal vermeye çalışıyoruz yönetim olarak :S). Bu sebeple bu şikayet nezdinde devam edeceğiz. AFK olduğunuzda kum saati ibaresi bulunur, ibare bulunmuyorsa hasar alırsınız. Yasaklanacaksınız.