Konu: Eswiper Retarded rp  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 29.07.2024 00:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Eswiper
Olaya dahil olan şahit karakter adı: kanıt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıt

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded Roleplay, Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Valachi'nin kumar gecesinde silah çekiyor, çıkışında aşiret düğünü rolü döndürüp yumruk atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/s90tu9

Ek açıklamalar(varsa):  :-\

#1 - 29.07.2024 00:41
Kinini ve nefretini anlayabiliyorum, savunma gelir merak etme  ::)

#2 - 29.07.2024 01:04
Silahı sana bile doğrultmuyorum bir tanıdığıma doğrultuyorum bunu sorun etse şikayeti o açardı zaten ve bu şikayet açılacak derecede büyütülecek bir olay değil. Orada saatler boyunca güvenlik rolü yapıyoruz. Can sıkıntısından böyle şeyler yapabiliyoruz ne yazık ki. Bu zamana kadar kimse senin kadar önyargılı çıkmamıştı. Zaten videondan belli nasıl bir düşünceye sahip olduğun. Noob DM konusunda, aynı şekilde büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum, Marcelo_Scaletta adlı birlik oyuncumla skininiz aynı olduğundan dolayı ikinci yumruğu karıştırarak attım, zaten bir role girmek istesem dönüp gitmezdim. "Paranızı verdim, gidin bölüşün" diyip küçümsersen böyle bir tepki alabilirsin dostum. Noob DM'e girmiyor ayrıca bu yaptığım olay. Video çok kırpılmış ve anlamsız çocuksu şeylerle donatılmış. Savunmam budur.

#3 - 31.07.2024 15:25
İyi günler,

İncelendi. Sizin kime silah doğrulttuğunuz inanın umurumuzda değil çünkü bir rol içerisinde doğrultmuyorsunuz. İsterse gerçekten öz kardeşiniz olsun, orada bir karakter yönetiyorsunuz. İstediğinizi gibi saçma bir şekilde silah çekip doğrultamazsınız, herhangi bir emote vermeden de saldırı eylemi gerçekleştiremezsiniz. Saçma hareketlerinizi oyun dışına saklayın.