2025 - ŞUBAT-KOD0/DEVRİYE!
Alıntı2025 - ŞUBAT-KOD0/DEVRİYE!
2025 - 27 ŞUBAT-KODESLERDE MÜDAHALE!
2025 - 28 Şubat-VCPD-FTO-EĞİTİM "Eğitim ve eğitmen, birçok farklı meslek grubunda bulunan bu iki kavram polisler için büyük bir anlam taşır ve birçok polis memuru için iyi bir fırsat olarak görülürdü. Eğitip saygılarını kazanabileceği öğrenciler ve kariyerlerindeki yükselişi hızlandıracak bu süreç, memurlar için FTP süreci olarak adlandırılırken, bu süreçte eğitmenlik yapanlara FTO ve eğitmen şeflerine ise FTOS deniliyordu. Mifiri için mesleğe girdiği günden bu yana resmi eğitmenlik yapacak bir fırsat oluşmamıştı. İlk döneminde kaçırdığı başvuru, ikinci döneminde dedektifliğin kendisinin tüm vaktini alması sonrasında patrol olarak görev aldığı bu dönem, kendisi için ilk resmi eğitimi vereceği dönemdi. Daha önce resmi eğitim dışında öğrencileri eğitmiş olsa da, bu dönem rapor gireceği ilk dönemdi. Ekstra bir sorumluluk ve ekstra yorgunluk getiren bir süreç olsa da, bunu deneyimlemek her memurun tatması gereken bir duyguydu.Rütbeler ve her rütbenin getirdiği sorumluluklar ve görevler, birçok farklı iş içerisinde görebileceğiniz bu durum polisler için de geçerli bir süreç olsa da, Mifiri için bu süreç geldiği günden bu yana olumsuz tarafın ağır bastığı konulardan biriydi. Kendisine verilen sorumluluk ve işleri yerine getirmesi gereken insanların bu konuda eksikliklerini görmek ve bunun ne zaman düzeleceğini düşünse bile, bunun düzelip düzelmeyeceğini zaman gösterecekti. Hem bizlere hem de Mifiri'ye. "