Konu: God @deagleeeee  (Okunma sayısı 728 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2024 01:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shelby Gonzales @deagleeee
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diesel_Hawk
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı bir barda görüyoruz çıkışta düşürüp sıkmaya başlıyoruz fakat arkadaş ne hikmetse düşmüyor, god olmadığını iddia ediyor! Tam gidecekken durup ben iniyorum ve Deagle ile 2-3 hit ile düşürebiliyorum, "Oh be, gittiler." deyip God'u kapatıyor sanırsam.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yeter artık daaaaa.

#1 - 24.07.2024 01:49
Öncelikle selamlar dostum bu şikayetinin sebebi ap açık ortada, senin yaptığın ihlalleri birlikçe şikayet ettik diye, sende bunu yediremedin. Her neyse konumuza gelelim buna araç modlarından kaynaklanan bir tür bug denebilir aslında ben sizin ekranda görünmesede düşüyorum , aynı olay sizin birlikten birindede yaşanmıştı şöyle bırakayım; https://streamable.com/8e50p4 İyi geceler dilerim.
« Son Düzenleme: 24.07.2024 02:08 deagleeee »

#2 - 24.07.2024 02:20
Öncelikle selamlar dostum bu şikayetinin sebebi ap açık ortada, senin yaptığın ihlalleri birlikçe şikayet ettik diye, sende bunu yediremedin. Her neyse konumuza gelelim buna araç modlarından kaynaklanan bir tür bug denebilir aslında ben sizin ekranda görünmesede düşüyorum , aynı olay sizin birlikten birindede yaşanmıştı şöyle bırakayım; https://streamable.com/8e50p4 İyi geceler dilerim.

Merhaba, "bunu yediremedin." tarzı falan konuşma yapmaya hakkın yok, bunu bil. Sizde üstüste düştüğünüz için birliğimizi kapattırdınız sayısız şikayet açtınız, ben şikayet açmak için değil, ortada bir ihlal olduğu için açıyorum. Her neyse, Riccardo_Clinton ekran kaydını attı ve araçtan kaynaklı bug olduğunu ve adminlerin uyarısından sonra sildiğini kanıtladı. Senin ekran kaydını görebilir miyiz? Araç modu kullandığını nereden bileyim?

#3 - 24.07.2024 02:25
Tekrardan iyi geceler, kankam buyur;

#4 - 24.07.2024 02:36
Tekrardan iyi geceler, kankam buyur;

'kankam' kuralları okudun mu bilmiyorum ama böyle bir madde var yani bilgin olsun.

+ Olarak attığın ss'te chat bile kapalı, nereden bileyim chatte "God on" tarzı bir şey yazmadığını? Sadece 1 kere hit yiyorsun, hit yediğin yerden sıkmaya devam ediyorum diğer hitleri yemiyorsun. Video halinde gelirse daha sağlıklı olur, ekranda anlık bir God hilesi ile alakalı yazı çıkıyor olabilir.

#5 - 24.07.2024 02:42

Dostum video kaydım zaten yoktu o ara sadece alabildiğim kadar SS almıştım buyur. Ve GOD açacak bir sebebim art niyetim yok. İyi geceler.

#6 - 24.07.2024 02:44

"Acil dc" demek, öyle mi? Arkadaşın hem god'dan incelenmesini, hem de mixing'ten jail yemesini istiyorum.

#7 - 24.07.2024 02:46
Kardeşim, sizleri bilmiyordum NC attığınızı DM attığınız için, ss alıp arkadaşıma yolladım ve ACİL DC dedim bu kadar basit, ayrıca görüldüğü gibi bir mod bugu olmuş araç modlarımı sildim. Uzatmayalım.

#8 - 24.07.2024 02:55
Kardeşim, sizleri bilmiyordum NC attığınızı DM attığınız için, ss alıp arkadaşıma yolladım ve ACİL DC dedim bu kadar basit, ayrıca görüldüğü gibi bir mod bugu olmuş araç modlarımı sildim. Uzatmayalım.

İlk öncelikle 'kardeşin' falan değilim, hitap şeklini düzeltirsen sevinirim. Hayır, alabildiğin kadar ss almadın.
sa-mp-025.png ile sa-mp-026.png adlı ss'lerden sonra 24 saniye boyunca SS almamışsın, sonraki ss aldığın yerler ise, düştüğün yerler. 24 Saniye bence bir hileyi kapatmak için gaaayet ideal bir süre.

Ne demek istediğimi anlamak isteyen kişiler, SS'lerde olan olayı videodan izlesin ve kafasında sanki Shelby_Gonzales'in gözünden görüyormuş gibi canlandırsın, anlaşılır zaten.

#9 - 24.07.2024 02:58
Saçmalamanın hiç bir lüzumu yok dostum, gördüğün gibi sana elimde bulunan tüm SS'leri yolladım, ayrıca sorunun araç bugundan olduğu gayet bariz bir şekilde gözüküyor, sırf NC İHLALİ yüzünden üç bin dakika yedin diye bunları yapmanında bir lüzumu yok. Adminler gerekli şeylere bakıp sonucu varacaktır dediğim gibi uzatmanın manası yok.