Konu: timur kapranov esp  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2024 18:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Kapranov @Shiels
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün oyuna giriş yaptım, giriş yaptığımda silahımı almaya yanımdaki motora bindim. Silahımı alırken de etrafıma bakındım ve kimse yoktu. Silahı aldım, motordan indim ve bir baktım Timur adlı arkadaş motordan atlayarak geldi. Oyuna gireli daha on saniye bile olmadı ve daha öncesinde oyuna da girmedim. Yani bugün oyuna ilk kez orada girdim. 9. saniyede o tarafa bakıyorum ve kimse yok,  üstünden 10 saniye geçmeden arkadaş motorla son hız atlayarak geliyor. ESP ile adımı görüp böyle bir olaya girişiyor. Arkadaşın motordan atladığı yerden nametag bile gözükmüyor, bilginize.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bugün arkadaşın birliğinin R19'unun şikayet videosunda masaüstünde sobeit klasörü gözüküyordu. (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162220.0) Arkadaşlar adına daha öncesinde hile şikayetleri açıldı. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Arkadaş şöyle bir savunma yapacak; aktif bir savaş içerisinde olduğumuz için hoodunuzu kontrol ediyorum diyecek. Bu şekilde bir hood kontrolü yok, tren raylarına bir anda gelip atlaması gibi bir hood kontrolü yok. Daha öncesinde zaten oralar bomboş.
« Son Düzenleme: 22.07.2024 18:42 turkishgoldenhero »

#1 - 22.07.2024 18:54
https://streamable.com/wyzvz5

Bu videoda ise arkadaş, arkadaşım Cesar'ın olduğu yeri ESP ile görüp ona göre cover alıyor. Cesar uzaklaştığında ise rahat takılıp yanıma geliyor.

#2 - 22.07.2024 18:59
Shiels'in forum susturmasından dolayı onun bana ulaştırmış olduğu savunmayı buraya aktarıyorum:

Savaşta olduğumuz için iki gündür birliğinizin hoodunda bir oraya bir buraya dolaşıyoruz durmadan, burada da hoodunuzda dolaştığım başka bir görüntü. Yine hoodda biri var mı diye ararken tüm blokları dolaşıp olmadığını gördük, ben de ondan dolayı geldiğim rotadan düz gidip araç kiralama noktasına çıkacaktım. Kendi aracıma geçecektim. Fakat tam geçerken yanda seni görüyorum ve araçtan silahı alma emote'un chatime düşüyor ardından hemen motordan atlıyorum. Görüldüğü üzere orada sana gelmiyorum, düz gidiyorum ve hatta biraz ileride atlıyorum. Anın getirdiği heyecanla emote'u bile düzgün atamıyorum. İnan ki seni görüp vurmaya geliyor olsam ne son gaz gidiyor olurdum, ne de çitleri kırmış olurdum. Yani direkt sana geliyor olsam, ileriye doğru gidip motordan atlayacağıma gelir yanında durur sıkardım. Dediğim gibi, araç kiralama noktasına gidiyordum yanda seni gördüm ve emote'un chatime düştü. Ben de gördüğüm gibi atlayıp emote vererek sıktım. Şans işi yani, her şikayette diğer asılsız şikayetleri baz alarak açıklama yazmanıza gerek yok. Daha önce de hile "şikayetleri" açıldı falan demişsin. Bir şikayet açıldı hakkımda, o da asılsız çıktı. Savunmam bu kadardır, daha fazla ileti gelmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Karşılıklı atışmaya girmeye pek heveslisiniz, öyle şeylere de girişmeyelim diğer şikayetlerdeki gibi.

#3 - 22.07.2024 19:02
Shiels'in forum susturmasından dolayı onun bana ulaştırmış olduğu savunmayı buraya aktarıyorum:

Savaşta olduğumuz için iki gündür birliğinizin hoodunda bir oraya bir buraya dolaşıyoruz durmadan, burada da hoodunuzda dolaştığım başka bir görüntü. Yine hoodda biri var mı diye ararken tüm blokları dolaşıp olmadığını gördük, ben de ondan dolayı geldiğim rotadan düz gidip araç kiralama noktasına çıkacaktım. Kendi aracıma geçecektim. Fakat tam geçerken yanda seni görüyorum ve araçtan silahı alma emote'un chatime düşüyor ardından hemen motordan atlıyorum. Görüldüğü üzere orada sana gelmiyorum, düz gidiyorum ve hatta biraz ileride atlıyorum. Anın getirdiği heyecanla emote'u bile düzgün atamıyorum. İnan ki seni görüp vurmaya geliyor olsam ne son gaz gidiyor olurdum, ne de çitleri kırmış olurdum. Yani direkt sana geliyor olsam, ileriye doğru gidip motordan atlayacağıma gelir yanında durur sıkardım. Dediğim gibi, araç kiralama noktasına gidiyordum yanda seni gördüm ve emote'un chatime düştü. Ben de gördüğüm gibi atlayıp emote vererek sıktım. Şans işi yani, her şikayette diğer asılsız şikayetleri baz alarak açıklama yazmanıza gerek yok. Daha önce de hile "şikayetleri" açıldı falan demişsin. Bir şikayet açıldı hakkımda, o da asılsız çıktı. Savunmam bu kadardır, daha fazla ileti gelmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Karşılıklı atışmaya girmeye pek heveslisiniz, öyle şeylere de girişmeyelim diğer şikayetlerdeki gibi.

Ek açıklamalarda belirttiğim gibi, böyle bir hood arama yok. Savunma geldiyse sonuçlansın.

#4 - 22.07.2024 19:22

Ek açıklamalarda belirttiğim gibi, böyle bir hood arama yok. Savunma geldiyse sonuçlansın.

İlk saniyelerde ağacın dışarısına çıkarak kendimi göstermeye çalışıyorum, Cesar'ın çıkıp ateş etmesi için onu yemliyorum. Sonrasında binanın diğer tarafına geçiyor ve yanlış hatırlamıyorsam oradan da ateş açıyor. Arkadaşla birebir savaştığım için tüm focusum onda ve her zaman etrafımı kontrol ediyorum mantıklı olarak. Sonrasında seni araca atmadan beş saniye önce Cesar bunny yapa yapa bloklar arasından uzaklaşıyor, ben de kaçtığını düşünüyorum. Bu rahatlıkla blokların en ucunda gördüğüm an gelip seni kaçırmak için emote atıyorum ama sen de role uymuyorsun, fakat konumuz bu değil. Gözü olan herkes arkadaşın zıplaya zıplaya sokağın bir ucundan diğer ucuna gidişini rahatlıkla görebilir dostum, Cesar'ın koşuyolundaki bina araları apaçık ve rahatlıkla görülüyor. O uzaklaştıkça ben de rahat hareket ediyorum. Arkadaşla çatışırken dikkatim tabii ki onun üzerinde olacak ve onun hareketlerine göre hareket edeceğim. Yerde yatan adamı takip edecek değilim ya? Arkadaşını takip ediyorum. Seni vururken hoodu aramıyordum zaten, önce tüm blokları aradık ve en son araç park ettiğiniz yerde etrafa bakındık. Birisinin olmadığını gördüğüm için dümdüz devam edip kiralamaya çıkacaktım, kendi aracıma geçip oradan uzaklaşacaktım. Fakat o an seni gördüm ve bu roller gelişti. Sonuçlanmasını bekleyelim.

#5 - 30.07.2024 08:10
Yetersiz kanıt.

Timur Kapranov için açılacak diğer ESP şikayetlerinde bu şikayet referans alınacak.