Konu: Keskin - GOD&AİMBOT&RK İhlali - Yetersiz Oyuncu Profili.  (Okunma sayısı 413 defa)

#0 - 22.07.2024 03:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @keskin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: KESKİN isimli arkadaş, en eski birliklerden birisinin R19 konumunda rol yapan birisi. DM esnasında "bile isteye, göstere göstere, gözümüze soka soka" god açtı ve rk ihlali yaptı. Biz de IFM ile görüşüp bu arkadaşı yasaklattık fakat diğer hesabıyla hala aktif olarak Piazza R15'i olarak devam ediyor. RK İhlali ve en ufak DM'de god açıp bu kadar rahat bir şekilde ihlallere imza atıp, diğer rol yapan oyuncuların zevkini kaçırmakla kalmayıp onları da ihlale sürükledi. Ben şahsen "GOD" bir arkadaş yüzünden RK ihlalinden jail yedim, sicilimden kontrol edilebilir. Videosunu da bırakacağım zaten. Sayın FM ekibinden tek ricamız, bu arkadaşın yaptığının yalnızca bir 20 level hesabının yanına kalmaması, direkt olarak forum ban yemesi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Dar alanda god hareketler: GösterGizle

Herif tüm evi 100 can ile dolaşıyor, üstelik videonun son yavaşlattığım kısımlarında kendi adamlarına vuruyor. Aimbot olsa gerek.

Rol ortamında RK ihlali, toxiclik: GösterGizle
Kaç dakika geçmiş, hala yüz can ve RK İhlali.
https://streamable.com/9i0od4

Ek açıklamalar(varsa): Karar FM ekibinin, şikayeti sizin insiyatifinize bırakarak açıyorum. Videoları detaylı incelediğinizde, o kadar kişi içerisinde nasıl bu kadar rahat RK ihlali ve GOD kullanışına anlam veremeyebilirsiniz, ben de veremedim. Bu yüzden forum ban talep ediyorum. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 22.07.2024 03:34 ive become numb »

#1 - 22.07.2024 03:08
RK ihlali yapmıyorum silah doğrultuyorsun yaralıdayken diğer konuya geleceksek karakter yasağı yedim itirazlarımı sürdüreceğim bana karşı ooc kininiz varsa lütfen çözelim bir oyunu bu kadar büyütmeyin.

#2 - 22.07.2024 03:28
RK ihlali yapmıyorum silah doğrultuyorsun yaralıdayken diğer konuya geleceksek karakter yasağı yedim itirazlarımı sürdüreceğim bana karşı ooc kininiz varsa lütfen çözelim bir oyunu bu kadar büyütmeyin.
Seni tanımıyorum kardeşim, ooc kin güdmüyorum ama god açıp rk ihlalini başlatan sensin. Silahı ilk doğrultan da sensin, eğer bir hamle yapacak olsaydım yapardım. Algı yaratmana gerek yok, yapılan rolün kalitesini, açılan hilelerin ve yapılan rk ihlallerinin kalitesini gördük. Örnek bırakayım. Senin tek edebileceğin itiraz "Maske bugu" olabilir, o da komik olur, bence deneme. Dört farklı açıdan videolarımız var, farklı gözlerden ve hala 100cansın, kaç hit dayandın da maske bugu oldu? Dayanıklılığın 0 ve uyuşturucu içerek maksimum 140 canın olabilir.  :sampanya:

Ne hikmetse tüm Piazza üyeleri kalkıp yemek yiyor.  ::)
« Son Düzenleme: 22.07.2024 03:30 ive become numb »

#3 - 22.07.2024 03:31
Yani aslında şikayete savunma bile yapmayacaktım ama ciddiyete alıp yapayım bari, hepinizi düşürdükten sonra SS alıp başınıza gelip silah doğrulturken siz buna yediremeyip haklı  veya haksız bize silah doğrultuyorsunuz ve tehlike oluşturuyorsunuz, küfür eden oyuncunuzda vardı. O yüzden tekrar size ateş açıp vurdum. God mode konusuna geliceksek zaten bir yasaklanma mevcut gerekli savunmamı ticketa atacağım ama istersen sanada özelden atayım cano ayıp ediyon

#4 - 22.07.2024 05:37
12v9 sayı üstünlüğüyle başlayıp, sonunda 2v1 kalıyordun keskin. "algı yaratma" kelimesini kullandın ama yaratan sensin. god olsam ben de ayakta kalırdım, hangi videona baksam 100 cansın ve herkesten en az 3 hit alıyorsun. rk ihlalinin sebebi ne? yedirememişsiniz falan yazmışsın da, bizden ihlal yapan varsa at, ihlali başlatan direkt olarak sensin. hatta videolu kanıt ile attım, algı yaratma. ciddiye alıp attığım son yanıttı, iyi bak kendine.

#5 - 23.07.2024 04:35
arkadaş god acmadan duramıyor sanırım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162275.0

#6 - 23.07.2024 10:24
@keskin Banlan artık be adam kurtulsun insanlar senden.

veo

*
v3 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#7 - 23.07.2024 17:53
allah kol versin ::) ::)

#8 - 30.07.2024 08:21
Idlewood-Piazza savaşına dahil olan R19 Giovanni Vespucci bu rolden kısa bir süre sonra, yaptığımız incelemeler neticesinde bu çatışma esnasında aimbot & god kullandığını tespit ettik, yasaklama işlemi yapıldı. Yetersiz Oyuncu Profili için gözlem yapılacak.