0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mermi izi efekti bile bariz bir şekilde spread olduğunu gösteriyor. Şikayet niye bu kadar uzamış anlamadım. Bari spread kullanıyorsun o efekti kurma. Umarım anlayan biri bakar da banlanırsın.
Alıntı yapılan: skailanderr - 23.07.2024 12:28Mermi izi efekti bile bariz bir şekilde spread olduğunu gösteriyor. Şikayet niye bu kadar uzamış anlamadım. Bari spread kullanıyorsun o efekti kurma. Umarım anlayan biri bakar da banlanırsın.Etikletlenmediğin şikayetlere sırf kinini kusmak için ileti atma. Arkadaşa gerekli ceza verilsin. Mermi izini kurmam işime gelmiş güzel kardeşim, mermi izine bakan adam şaşı değilse mermilerin etrafa saçıldığını da görür.
Alıntı yapılan: FalqoN - 23.07.2024 13:00Alıntı yapılan: skailanderr - 23.07.2024 12:28Mermi izi efekti bile bariz bir şekilde spread olduğunu gösteriyor. Şikayet niye bu kadar uzamış anlamadım. Bari spread kullanıyorsun o efekti kurma. Umarım anlayan biri bakar da banlanırsın.Etikletlenmediğin şikayetlere sırf kinini kusmak için ileti atma. Arkadaşa gerekli ceza verilsin. Mermi izini kurmam işime gelmiş güzel kardeşim, mermi izine bakan adam şaşı değilse mermilerin etrafa saçıldığını da görür.Mermi etrafa dağılmıyor ki sorun orada, senin elin kolun titriyor. Mermiler basbaya düz gidiyor.
Alıntı yapılan: skailanderr - 23.07.2024 13:20Alıntı yapılan: FalqoN - 23.07.2024 13:00Alıntı yapılan: skailanderr - 23.07.2024 12:28Mermi izi efekti bile bariz bir şekilde spread olduğunu gösteriyor. Şikayet niye bu kadar uzamış anlamadım. Bari spread kullanıyorsun o efekti kurma. Umarım anlayan biri bakar da banlanırsın.Etikletlenmediğin şikayetlere sırf kinini kusmak için ileti atma. Arkadaşa gerekli ceza verilsin. Mermi izini kurmam işime gelmiş güzel kardeşim, mermi izine bakan adam şaşı değilse mermilerin etrafa saçıldığını da görür.Mermi etrafa dağılmıyor ki sorun orada, senin elin kolun titriyor. Mermiler basbaya düz gidiyor. Şikayete ileti atmayı bırak. Eli kolu titreyen adama 80 tane hile şikayeti açtınız daha fazla etiketlenmediğin şikayetlerde arkadaşların vuruldu diye üstüne düşmeyen yazılar yazıp kendini rezil etme.
Alıntı yapılan: FalqoN - 23.07.2024 16:20Alıntı yapılan: skailanderr - 23.07.2024 13:20Alıntı yapılan: FalqoN - 23.07.2024 13:00Alıntı yapılan: skailanderr - 23.07.2024 12:28Mermi izi efekti bile bariz bir şekilde spread olduğunu gösteriyor. Şikayet niye bu kadar uzamış anlamadım. Bari spread kullanıyorsun o efekti kurma. Umarım anlayan biri bakar da banlanırsın.Etikletlenmediğin şikayetlere sırf kinini kusmak için ileti atma. Arkadaşa gerekli ceza verilsin. Mermi izini kurmam işime gelmiş güzel kardeşim, mermi izine bakan adam şaşı değilse mermilerin etrafa saçıldığını da görür.Mermi etrafa dağılmıyor ki sorun orada, senin elin kolun titriyor. Mermiler basbaya düz gidiyor. Şikayete ileti atmayı bırak. Eli kolu titreyen adama 80 tane hile şikayeti açtınız daha fazla etiketlenmediğin şikayetlerde arkadaşların vuruldu diye üstüne düşmeyen yazılar yazıp kendini rezil etme.ben olanı söylüyorum kanka, burada rezil olan sensin bu arada. kendileri de arkadaşım değil, beni çok ilgilendirmiyor. ben kullandığın hileyi açıkladım sadece.
legit falan yazıyorsun, güldürüyorsun ap açık ortada ayakta mermilerinin dümdüz gittiği
Alıntı yapılan: efebigman - 24.07.2024 02:59legit falan yazıyorsun, güldürüyorsun ap açık ortada ayakta mermilerinin dümdüz gittiği Vurduğum herkes yediremeyip şikayetin altına ileti atmış, yazık. Bu kadar üzüleceğinizi bilsem vurmazdım arkadaşlar. Ayakta sıkıyorsun dediğin yerde adamlar dibimde ve ona rağmen crossun küçülmesini bekleyip ( deagle ile ) sıkıyorum, videoda herşey net kardom sen canını sıkma Konuyla alakalı tekrar tekrar uyarı yapılmasına rağmen etiketlenmediği ve konu ile alakası olmadığı halde şikayete ileti atan herkes en ağır şekilde cezalandırılsın. Burası facebook grubu değil.
Alıntı yapılan: FalqoN - 25.07.2024 10:49Alıntı yapılan: efebigman - 24.07.2024 02:59legit falan yazıyorsun, güldürüyorsun ap açık ortada ayakta mermilerinin dümdüz gittiği Vurduğum herkes yediremeyip şikayetin altına ileti atmış, yazık. Bu kadar üzüleceğinizi bilsem vurmazdım arkadaşlar. Ayakta sıkıyorsun dediğin yerde adamlar dibimde ve ona rağmen crossun küçülmesini bekleyip ( deagle ile ) sıkıyorum, videoda herşey net kardom sen canını sıkma Konuyla alakalı tekrar tekrar uyarı yapılmasına rağmen etiketlenmediği ve konu ile alakası olmadığı halde şikayete ileti atan herkes en ağır şekilde cezalandırılsın. Burası facebook grubu değil.Demeyeyim demeyeyim diyorumda şikayete savunma yapmanı bekliyorum, insanları toxicliyorsun birliğimden vurduğun adam sayısı 1 elin 5 parmağını geçmiyor. Kimse bir şey yazmasın şu şikayet sonuçlansın