https://streamable.com/p8cp7z ek olarak bu video da varmış bpl olarak değerlendirebiliriz silah hızı, sekmemesi v.s v.s, silah aktarımı kontrol edilsin eğer yasaklanırsa. (hile geçmişinide göz önünde bulunduralım)
Öncelikle selamlar. Hayatımda hiçbir zaman hile kullanmadığımı ekleyerek konuşmaya gireyim. Hileden aldığım cezayı da yanımda hile kullanan bir kişi olması sebebi ile almıştım, bunu atan yetkili hatırlıyorsa doğrulayacaktır.
Diğer bir konuya gelecek olursak ilk attığınız videoda spread tam olarak nerede? Rastgele sıkıp hit atma olayı tam olarak nerede? Ayaklarımın hızlı hareket etmesi tam olarak nerede? Uzun süredir samp platformundayım ve kendimi bildim bileli savaş rollerinin içerisindeyim (bu şahsıma özel mi bilmiyorum) her savaşta hileye dair şikayetler aldığım için bu şikayeti de çok rahat şekilde cevaplayacağım. Aynı kişiler bu povdan birde god şikayeti açtınız fakat o da boş çıktı, sizde dediniz ki bari bütün hileleri yazalım en azından birisini tuttursak yer banı.
İlk videoda sağa sola sıktığım halde adama giden hiçbir mermi yok, crossum hep arkadaşlarınızın üstünde. Aynı şekilde crossun kendi kendine kafa hizzasına gelme durumu da yok. İzleyen arkadaşlar crossun tamamen benim kontrolüm altında olduğunu rahatlıkla anlayacaktır.
Bir diğer konu olan ayakların hızlı hareket etme konusuna gelecek olursak videonun birçok yerinde ayaklar takılmış ve çoğu yerde ateş ettikten sonra olduğum yerde biraz bekleyip tekrardan hareket etmişim. Videoda görülenler tamamen legit olmasına ve sizin bunu bilmenize rağmen açtığınız şikayet sadece zaman çalar, emin olun.
Silah sekmeme olayı harbiden komik geldi, mesafe olarak hemen dibimdesiniz ve ben ona rağmen crossun küçülmesini bekleyip ondan sonra sıkıyorum, bu videoda net şekilde gözükmüş.
Silahı hızlı bırakma olayı ise ateş etme animasyonun bitmesini bekleyip ondan sonra q-e tuşlarını kullanmamdan kaynaklıdır. Bu işlerden az çok anlayan herkesin bildiği bir durum olan ateş ettikten sonra silahı duvara veya türevi bir objeye yaslayıp elinden hızlı bırakma olayı da bu şekilde sağlanır, silah duvar ile etkileşime girdiğinde ateş etme animasyonu bozulur bu şekilde silah elden hızlı bırakılır. Ben ateş ettikten sonra ateş etme animasyonun bitmesini beklediğim için silahı onun ardından bırakabiliyorum, zaten videoda da bu net şekilde gözükmüş sizde bunu çok iyi biliyorsunuz fakat ooc kin işte rakibi ban yesin diye her türlü doğruyu görmezden getirebiliyor.
Anlayacağınız ortada herhangi bir üçüncü parti yazılım veya bug yok. Bunlar oyunu belirli bir süre oynayan herkesin bildiği şeyler, bunları bilmek için ayrı bir insan olmaya gerek yok, herşey tecrübe ((:
Son iddianız olan 2. videoya gelecek olursak elimdeki silah ak-47 ve adam üzerime doğru yakın bir mesafeden koşuyor. Aradaki mesafe zaten azken üstüne birde üzerime koşması durumunda zaten aknin mermilerinin ona gitmesi doğal.
''Rastgele sıksada adama mermi gidiyor/sekmiyor'' diye bir ifade kullanmışsınız. Sizce videoda ben rastgele yerlere mi sıkıyorum? Yapmayın lütfen kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Mermilerin etrafa saçıldığı görülmüş, üstüne üstlük kaçırdığım hitlerde videoda var. Dibimde olan adama direkt olarak sıksam da mermi aynı yere gidecek zaten fakat ben ona rağmen crossun küçülmesini bekleyip ondan sonra sıkıyorum.
Savunmam bu kadar.