Konu: Pasha Rk kural ihlali, MetaGaming  (Okunma sayısı 386 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.07.2024 21:14
Yine yanlış bahsediyorsunuz sen 15 dakika sonra tedavi olup geri geliyorsun yine başımızda silah ile bekliyorsun. Biz tedavi oluyoruz ve hoodumuza dönüyoruz bir daha savaş rolüne girmiyoruz dediğin olayla bu yaşananların zerre alakası yok sırf intikam alacaksınız diye saçmalamaya başlamışsınız. Zaten yetkililer buradaki kanıtlara bakıp gereken sonuca ulaşacaktır şikayet açarken kendi cezasından referans alınmasını isteyeni de ilk defa görüyorum kafanızda neler kuruyorsunuz anlamıyoruz. Artık tarafımızdan daha fazla ileti gelmeyecek şikayet sonuçlandırılabilir.

İletinizde benim yanlış bahsettiğimi söylemişsiniz. İkiside aynı durum aslında ikisinin aynı durum olduğu gözüküyor. Bizim intikam almamız için size şikayet açıp şikayettede boş konuştuğumuzu iletmissiniz, kural ihlali yapıp size şikayet açıldıktan sonra buraya gelip ileti kirliliği yapmayın. Hakkınızda şikayet açılmasını istemiyorsanız kurallara uyun bizde şikayet açmayalım. Kanıtlara bakılınca saat kaçta düştüğün saat kaçta gelip bana sıktığın ap açık ortada, sırf ileti kirliliği yapmak için inkaar ediyorsunuz ve üslubumuzu korumuyorsunuz. Bundan sonra ileti gelmeyecektir, şikayet sonuçlanabilir.

#11 - 20.07.2024 21:26
Uğraştığımız şeylere bak şu sunucuya yaş sınırlaması getirilse keşke. Bak canım kardeşim Fuse Hiroshima karakteri sizin tarafınızdan düşürüldükten sonra ayağa kalkıyor şikayet açmak için ekran görüntüsü alıyor ve arkadaşın arabasına binip hastaneye götürülüyor daha sonrasında hastane rollerini tamamlayıp o gün bir daha savaşa katılmıyor hayal mi görüyorsunuz artık ne anlatıyorsunuz anlamıyorum ben, sana sıktığımıza dair herhangi bir ekran görüntüsü koymamışsın Fuse karakterinin düştükten sonra kalkıp ateş ettiğinin herhangi bir kanıtını bulamazsınız çünkü öyle bir şey gerçekleşmedi. Kafanızda neler kuruyorsunuz anlamıyorum. Şikayetle alakası olmayan şeyleri şikayetle alakası olmayan kişiler gelip atıp atıp duruyor. Ben bu savunmayı arkadaşım Forumda susturulduğu için yapıyorum ve şikayeti açan ve savunma gerçekleştirenler hariç yazı yazan meşgul eden kişilerin ceza almasını talep ediyorum iyi forumlar bu son iletiydi başka gelmeyecek.

#12 - 21.07.2024 00:12
Uğraştığımız şeylere bak şu sunucuya yaş sınırlaması getirilse keşke. Bak canım kardeşim Fuse Hiroshima karakteri sizin tarafınızdan düşürüldükten sonra ayağa kalkıyor şikayet açmak için ekran görüntüsü alıyor ve arkadaşın arabasına binip hastaneye götürülüyor daha sonrasında hastane rollerini tamamlayıp o gün bir daha savaşa katılmıyor hayal mi görüyorsunuz artık ne anlatıyorsunuz anlamıyorum ben, sana sıktığımıza dair herhangi bir ekran görüntüsü koymamışsın Fuse karakterinin düştükten sonra kalkıp ateş ettiğinin herhangi bir kanıtını bulamazsınız çünkü öyle bir şey gerçekleşmedi. Kafanızda neler kuruyorsunuz anlamıyorum. Şikayetle alakası olmayan şeyleri şikayetle alakası olmayan kişiler gelip atıp atıp duruyor. Ben bu savunmayı arkadaşım Forumda susturulduğu için yapıyorum ve şikayeti açan ve savunma gerçekleştirenler hariç yazı yazan meşgul eden kişilerin ceza almasını talep ediyorum iyi forumlar bu son iletiydi başka gelmeyecek.
Öncelikle şu saçmalığa son verelim. Madem Fuse karakteri yapılan ihlali göstremek için bu fotoğrafı çektiyse neden nişan alıyor? Bunun hiç bir şekilde mantıklı bir açıklaması ya da savunması olamaz. Şuan ceza almaması için uğraşıyorsunuz, başka bir şey değil. Biz zaten illegal rollere girişti demiyoruz. Arkadaşım da girişmedi sadece o olayda sizin başınızda bekledi ve silah doğrulttu. Bu silah doğrultmadan dolayı eğer ceza yiyorsa, kusura bakmayın ama sizde yiyeceksiniz. O yüzden bu hatayı belirtmek için vs. bahanelerini geçin. :)

#13 - 21.07.2024 17:28
Savunmalar yapılmış. Toksik iletiler silindikten sonra sonuçlandırılacak.

#14 - 21.07.2024 17:40
Merhaba,

Şikayet tüm kanıtları ve savunmaları ile incelendi. Fuse karakteri attığı saçma ve tamamen anlamsız PM'ler sebebiyle Mixing kapsamında cezalandırılacak.

RK kural ihlali konusunda ise herhangi bir çatışmaya girdiği ve agresif role devam ettiği konusunda bir kanıt bulunmuyor. Savunmada da gösterildiği gibi, Lichfield tarafından atılan diğer cezanın sebebi ameliyat rolünden hemen sonra esir rolünde bulunulması. Bu konuda, Fuse için aynı şeyi göremiyoruz.

Fakat bunu da bir uyarı olarak alabilirsiniz. Siz bu karakteri OOC yönetmiyorsunuz, Fuse karakterinin yaralandıktan sonra can havliyle gidip Callaghan'a silah doğrultmasının herhangi bir rolsel mantığı yok. Sırf bunu yapmak için ölmeyi "göz önüne aldı" argümanını sunmak bile başlı başına bir ihlal olurdu. Bu yüzden bu uyarıyı ciddiye almanızı öneririm. Rol yaptığımızı unutmayalım.