Konu: Jonas Lance Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2024 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aliexnn  Jonas Lance

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma esnasında arkadaş düştükten sonra önce yanlışlıkla silah sıkma emotu atıyor ardından quit ancak arada kaçırdığı gözden kaçırdığı bir şey var. Quit atmadan önce attığı emote'un sonuna /q ekleyerek zaten niyetini belli etmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/b2r3z03

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 20.07.2024 02:02
Öncelikle selamlar, ortada bir çatışma söz konusu. Araçtan ineceğim zaman emote atmak için ctrl v yapıyorum. Ancak entera basmadan chati kapatmışım sanırım. Ardından çatışmalar devam ediyor, yaralı konumuna düşüyorum. Ardından yaralı sürem bir anda donuyor ve relog atma ihtiyacı duyuyorum. 5 dakika olmadan giriş sağlıyorum. Her türlü log kontrol edilebilir ortada bilerek bir q durumu söz konusu değil.

#2 - 20.07.2024 02:04
Fotoğraflardan da belli olduğu üzere bu olay 00:00 da yaşanıyor. Ancak birliğimin sayfasını açıp baktığımda son giriş yaptığım zaman ortada. Bakmak isteyen bakabilir. https://hizliresim.com/bcgkltj

#3 - 20.07.2024 02:15
Zaten tekrar oyuna giriş sağlıyor ayrıca orada /q atmalık bir durumda bulunmuyor bakılınca Log kontrolü yapılabilir hemen geri giriyor zaten.

#4 - 20.07.2024 07:55
Kanıtınız varsa atın loglara ben bakamıyorum adminler bakar şikayetle alakasız kişiler yorum yapmasın.
« Son Düzenleme: 20.07.2024 08:12 Lewiad »

#5 - 20.07.2024 11:34
Fotoğraflardan da belli olduğu üzere bu olay 00:00 da yaşanıyor. Ancak birliğimin sayfasını açıp baktığımda son giriş yaptığım zaman ortada. Bakmak isteyen bakabilir. https://hizliresim.com/bcgkltj
Burada da belirttiğim üzere senin fotoğraflarında gözüken zaman ve benim fotoğrafımda gözüken zamanlar ortada. Hâlen daha kanıt atın diyorsun. Kanıtlar her şeyi açıklıyor. Sırf bu OOC kininiz yüzünden açılmış olsun diye şikayet açıyorsunuz. Biraz komik kaçıyor. Kanıtlara eğer kırpılmış ss diye mızmızlanacaksan kendin de girip bakabilirsin. Yetmedi mi? Adminler girip kontrol edebilir. Boş bir şikayet olmuş kanka. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.

#6 - 20.07.2024 11:48
Oyuna girip 1 dakika sonra tekrar çıkmadığını ben bilemeyeceğim için adminler bakar demişim zaten boşu boşuna yanmışsın. Belirli bir yaşın altındaki insanlarla muhattap olmak insanı gerçekten yoruyor. İhlal yapıyorsunuz görüyorum ve bildiriyorum sonra gelip OOC kin diyorsunuz. Ağlama duvarı arayan başka kapıya gidebilir başka ileti gelmeyecek sonuçlandırılabilir.
« Son Düzenleme: 20.07.2024 11:51 Lewiad »

#7 - 20.07.2024 12:51
Gereken her türlü rol ekibim tarafından yapıldı, merak etme.

#8 - 21.07.2024 15:58
İyi günler,

Savunma yeterli görüldü. Anlık düşmeler olabiliyor, biraz tolerans gösterin. Beş dakika içerisinde girmezse kişi o zaman şikayet oluşturun.