Konu: Quarion/Dennis Irmgard - 18.07.2024  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2024 22:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dennis Irmgard @quarion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ssde mevcut

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kanıtlar da gözükmekte

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sivil bir şekilde ve bisikletle dm atmaya çalışan birisi ve bunların ikisi de ihlal.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bu arkadaşın bisikletle dm attığı kanıt.
Spoiler: GösterGizle

Bu da arkadaşın yerdeyken kahkaha emotesi atıp ezikler/annenizi sikicem demesi, sanki on saniye önce vurulmamış gibi hareket ediyor arkadaş gerçekten trajikomik birisi
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş kendisini akıllı sanıp bütün ihlalleri yaparak dm atmaya çalışan birisi, anticheat geldikten sonra tabi ki arkadaş kolunun tutmadığını anlıyor ve düşünce kinlenip sivil bandits üyelerini bulup vurmaya çalışıyor vurulunca tabi ki kinleniyor anticheat bu arkadaşa yaramamış gibi. Toxic bir kitleden geldiği açık ihlalsiz ve hilesiz dm atamayacağını düşünüyorum ve atamıyor da iyi forumlar gerekenin yapılacağına eminim.  :) :)

#1 - 18.07.2024 23:03
Aynı şikayet açık zaten, bu kadar kinlenmenize gerek yok  ::) daha fazla canınızı sıkmayacagım kanka alınmayın, oyunuzu oynayın. Sikayetin aynısı acık aynı rol.

#2 - 18.07.2024 23:03
Aynı şikayet açık zaten, bu kadar kinlenmenize gerek yok  ::) daha fazla canınızı sıkmayacagım kanka alınmayın, oyunuzu oynayın. Sikayetin aynısı acık aynı rol.
https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayeti-85/dennis_irmgard-dm/msg1219616/#msg1219616

#3 - 19.07.2024 01:11
Sen kim canımı sıkmak kim, aynı şikayet değil. Yaralıyken yaptığın ihlal adına açılmış bir şikayet bu  :D ::)

#4 - 19.07.2024 10:12
Sen kim canımı sıkmak kim, aynı şikayet değil. Yaralıyken yaptığın ihlal adına açılmış bir şikayet bu  :D ::)
ben kim dogru, ileti kalabalıgına gerek yok. Aynı sikayet iki defa acılmıs diger sikayetin linki burada. Admin isterse savunmamı yaparım, sikayetin aynısından dolayı savunma gereği duymadım. Sonuçlanabilir.

#5 - 19.07.2024 12:12
Diğer şikayette eklenme yapılmayı unutulduğu için açılan ayrı bir şikayet bu, yaralı kural ihlali yaptığın için açıldı

#6 - 19.07.2024 13:12
Bu kadar kinli olmanız bunu gerektiriyor bir birliğin R20'sinden tut herkesin bir kisiye odak sikayet açması, bir rolden farklı acılardan farklı sebepler yaratabilmesi çok iyi. Dediğim gibi, admin kararını verir aynı rolden iki şikayet açıldığı ortada tüm savunmamı önceki açılan şikayete yaptım mevcut, admin isterse bunun içinde savunmamı yapabilirim. İleti kalabalıgına da gerek yok, sikayeti açan arkadaş dısında herkes yazıyor yoksa.  :sampanya: :vice:

#7 - 19.07.2024 19:38
Bu kadar kinli olmanız bunu gerektiriyor bir birliğin R20'sinden tut herkesin bir kisiye odak sikayet açması, bir rolden farklı acılardan farklı sebepler yaratabilmesi çok iyi. Dediğim gibi, admin kararını verir aynı rolden iki şikayet açıldığı ortada tüm savunmamı önceki açılan şikayete yaptım mevcut, admin isterse bunun içinde savunmamı yapabilirim. İleti kalabalıgına da gerek yok, sikayeti açan arkadaş dısında herkes yazıyor yoksa.  :sampanya: :vice:
Kankam kinli değiliz zaten ve aynı şikayet değil şikayete iyi bak. Admin isterse savunma yaparım gibi bir şey yok. Şikayet açıldıysa savunmanı yapacaksın yoksa savunma yapmadın olarak görülür ve savunma yapmadan ceza işlem uygulanır. Savunmanı yap daha fazla gereksiz iletiye gerek yok.

#8 - 19.07.2024 21:19
Kankam kinli değiliz zaten ve aynı şikayet değil şikayete iyi bak. Admin isterse savunma yaparım gibi bir şey yok. Şikayet açıldıysa savunmanı yapacaksın yoksa savunma yapmadın olarak görülür ve savunma yapmadan ceza işlem uygulanır. Savunmanı yap daha fazla gereksiz iletiye gerek yok.
Gözümcan şikayeti açan sen değilsin, niye bu kadar kin yapıp hala yazıp ısrar ediyorsun? Salsana bi şikayeti, aynı şikayeti açmıssın hard roleplayın eksisi bu işte tebrik ediyorum, admin isterse savunmamı yaparım. Tüm savunmamı aynı rol içerisindeki açılan ikinci şikayet dahil savunmamı kanıtlarımla önceki şikayete yaptım admin isterse buna da yaparım. İleti kalabalıgına gerek yok diyorsun, su içer gibi şikayeti sen açmadın rolde sen yoksun, bana kinlenen sensin yazıp duruyorsun  ::) biraz sakin ol, oyunu oynamaya devam et sonuclanabilir. Umarım bunu yazdıktan sonra tüm birlik olarak ileti atmazsınız.

#9 - 21.07.2024 16:24
https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayeti-85/dennis_irmgard-dm/msg1219616/#msg1219616