Konu: Avcist DM PG  (Okunma sayısı 313 defa)

#0 - 18.07.2024 04:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jermaine_Ezequiel @Avcisst

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Soojin_Dae @Senshi - Rocco_Valentini @TOXIC

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlarda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Powergaming

3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

İlk olarak DM konusunu açıklayacağım.

Jermaine isimli karakterle yolda karşılaşıyoruz ve beni takiplemeye başlıyor. Bir süre takipledikten sonra durup ne olduğunu soruyorum. Normal bir şekilde konuşurken bir anda motorundan inip bana ateş açıyor. Karakteriyle bir tanışıklığım yok, daha önce hiç görmedim. Ateş edeceğini düşünmediğimden dolayı kayıtta değildim ve ss alamadım sadece olay yerinden uzaklaştıktan sonra aldığım hasarlar ve chat ss'i var. Ayrıca Chatlog'uda ekleyeceğim.

Aynı şekilde, aynı birlikte bulunduğum Rocco_Valentini isimli arkadaşıma da sebepsiz yere ateş ediyor. Videosu kanıtlarda var.

Powergaming

Birlik olarak Jermaine'i arıyoruz, Soojin arabasıyla giderken yanlışlıkla Jermaine'e çarpıyor, motordan uçup düşüyor. Fakat bir şey olmamış gibi direkt motoruna biniyor ve sohbet ediyor. Sonrasında garaj üyeleri gelince kaçıyor.

Altında supersport bir motor olmasına rağmen yüksek bir yerden otobana atlayıp kaçıyor. Videolar aşağıda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

DM
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
[01:57:45] * Shane Mendoza adama bakar.
[01:57:53] * Jermaine Ezequiel onunla bakışır.
[01:57:58] Shane Mendoza: Söyle.
[01:58:03] ID: 253 - İsim: Jermaine Ezequiel - Level: 36 - Ping: 21
[01:58:05] Jermaine Ezequiel: Samuel nerde?
[01:58:10] Shane Mendoza: Yok.
[01:58:26] * Jermaine Ezequiel silahını çeker.
[01:58:30] Saving screenshot as samp_18_07_2024_01_58_30.png.

POWERGAMING

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Chatlog'daki telsiz konuşmalarını fazla kalabalık yaptığı için sildim, yetkililer isterse normal halini atabilirim.

« Son Düzenleme: 18.07.2024 04:29 Dread808 »

#1 - 18.07.2024 04:34
Şahitliğimiz onaylıyorum. Kişinin yeni açtığı karakteri ile herhangi bir tanışlığımız ya da daha öncesinde denk gelme gibi bir durumumuz söz konusu değil. Eski karakteri (Cortney_Fletcher) ile yaşadığımız olayı yeni karakter açıp devam ettirmeye çalışıyor. Eski karakteri (Cortney_Fletcher) ile yaşadıklarını rolsel olarak bir şekilde yeni karaktere aktarmıştır umarım. Var ise kanıtlarını rica ediyorum.

#2 - 18.07.2024 16:27
@Avcisst Savunmanızı iletin.

#3 - 19.07.2024 00:45
SAVUNMA; Kişilerle Keenan Young karakteri hasımlardı bazı sebeplerden dolayı birbirlerine sıktılar. Keenan Young karakteri GANTON birliğinde ve bu birlikteki herkese IC olarak söylüyor durumu. Bende ona yardımda bulundum, onlara ateş açtım. Cortney Fletcher karakterimi öldürdüler CK rolü yaptık hatta, NC attıktan sonra GANTON birliğine tekrardan girdim ve Keenan Young karakteri yeni karakterime olayları anlatıyor ve karakterim onlara saldırmaya gidiyor. Gayet normal olarak karşılıyorum. Onlar da bizim adamlarımıza sıkıyorlardı tanımadıkları halde bastılar bölgemize.

Arkadaşlar daha öncesinden bana sıktılar, hala da sıkmaya devam ediyorlar.

#4 - 19.07.2024 00:54
SAVUNMA; Kişilerle Keenan Young karakteri hasımlardı bazı sebeplerden dolayı birbirlerine sıktılar. Keenan Young karakteri GANTON birliğinde ve bu birlikteki herkese IC olarak söylüyor durumu. Bende ona yardımda bulundum, onlara ateş açtım. Cortney Fletcher karakterimi öldürdüler CK rolü yaptık hatta, NC attıktan sonra GANTON birliğine tekrardan girdim ve Keenan Young karakteri yeni karakterime olayları anlatıyor ve karakterim onlara saldırmaya gidiyor. Gayet normal olarak karşılıyorum. Onlar da bizim adamlarımıza sıkıyorlardı tanımadıkları halde bastılar bölgemize.

Keenan Young karakteri ile herhangi bir ic tanışma durumumuz bulunmuyor, daha öncesinde rast gele garajımıza sıkarken (uzak mesafeden) bir kaç mermi isabet ediyor bana onun dışında herhangi bir denk gelme durumumuz bile söz konusu değil. Sokaktan rast gele gelip geçerken beni vuruyorsun ve herhangi bir kanıtın yok bu karakteri tanıyıp tanımadığını dair. Önceki karakterinden edindiğin bilgileri yeni karakterinde de kullandığını düşünüyorum. Bize herhangi bir delil sunmuyorsunuz, savaş henüz başlamadan önce gelip bize sıkıyorsunuz. Ayrıca bana sıktığın gün herhangi bir birlikte değildin, bunun kanıtları da bulunuyor bende. Bana sıkıp G4 birliğine geçiş yapıyorsun.

#5 - 19.07.2024 00:57
Nc paran yoksa iban at yollim ck oldun adam akıllı rolünü yap

#6 - 19.07.2024 01:06
Bandits üyeleriyle savaştayız aktif olarak normal @Avcisst şahitliğimi onaylıyorum herhangi bir kural hatası yok

Evet, savaş daha bu gün başladı. Bu olay savaşdan öncesi ve sıkan karakter henüz sivil durumundaydı söylediğim gibi kanıtları var. Size gelecek olursak karakterinize ck rolünüzü verdiniz ve aktif olarak kullanmaya devam ediyorsunuz, elimizde bunun da kanıtları var. Ayrıca olayda herhangi bir isminiz geçmiyor ne duruma şahit oluyorsunuz anlamış değilim. Üç beş satırlık cümlelerin delil niyetine geçmesini istiyorsunuz ama elle tutulur bir yanı yok, kişi çok bariz bir şekilde dm atıyor. İyi geceler dilerim.

#7 - 19.07.2024 01:15
Cortney Fletcher olarak CK verdim zaten rol çıksın diye kardeşim, düştüğünüzde şikayet açıyorsunuz bu olay öncesinde Jermaine karakterine kaç kere sıktınız zaten

#8 - 19.07.2024 01:16
NC param yok atabilirsin arkadaşıma da alayım 100 lira at @Azad el pasha

#9 - 19.07.2024 01:30

Nc attıktan sonra birliğe tekrar girdim ve olayları öğrendim diyorsun fakat sen bana sıktığında sivildin dostum, yönetimi kandırmaya çalışma.