Arkadaşımız kendisi sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi olayı anlatmış ancak, eklemediği ve şikayetin temelini oluşturan şeylerin bizde olduğunu unutmuş.
Dün gece saatlerinde market caddesini kapattık ve İFM tarafından izin alınarak rolümüzü yaptık. Daha sonrasında ortada drift yaptığımız esnada arkadaş uzaktan bir etkinlik olduğunu gördü ve öncesinde drift alanına yaklaşarak izledi. Tüm araçların oradan geçtiğini gözlemledi ve aklınca etkinliği sabote etmek amacıyla tam bizim oradan geçtiğimiz esnada motorunu biraz daha öne alarak driftin bozulmasını sağladı ve etkinliği baltaladı. Ben de arkadaşa sinirlenerek küfür ettim ve driftime devam ettim. Arkadaşa karşı herhangi bir illegal faaliyette bulunulmadı. Bunun aksine o ortamda hatalı bulunan kişi şikayeti açan arkadaşın kendisidir. Bu kadar kalabalığın içinde etkinliği sabote ederek ortamın huzurunu kaçırmaktadır.
Zaten videoda arkadaşın gelişi son saniye sabote etmek için ileriye ilerleyişi net bir şekilde bulunmaktadır. Arkadaşın yaptığının aksine ben kendi küfür ettiğim yeri de videoya koydum. Arkadaş öncesini anlatmadan sanki durduk yere küfür etmişiz gibi olayı lanse etmiş.