Konu: Leonardo_Delgado - God şüphesi  (Okunma sayısı 232 defa)

#0 - 17.07.2024 13:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo Delgado @keremzzrss
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Callaghan üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Callaghan ile Kanzaki arasında bir savaş dönüyor. San Fierroda kişilerle çatışmaya giriyoruz. Arkadaşımız 3 deagle hit yemesine rağmen canı azalmıyor. En kötü ihtimal ile 40 vursa, 40x3 120 yapar. Bunu fark ettikten sonra rapor atıyoruz ve kişi incelemeye alınıyor. God şüphemiz var.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yasaklanmasını itiyorum.
« Son Düzenleme: 17.07.2024 13:35 burak4741 »

#1 - 17.07.2024 14:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo Delgado @keremzzrss
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Callaghan üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Callaghan ile Kanzaki arasında bir savaş dönüyor. San Fierroda kişilerle çatışmaya giriyoruz. Arkadaşımız 3 deagle hit yemesine rağmen canı azalmıyor. En kötü ihtimal ile 40 vursa, 40x3 120 yapar. Bunu fark ettikten sonra rapor atıyoruz ve kişi incelemeye alınıyor. God şüphemiz var.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yasaklanmasını itiyorum.
Videonun hızı ile oynanmış, olay üzerinden 13 gün geçmiş (1 hafta süresi aşılmış.) ve geçersiz kanıt. Savunma gelmeyecek.

#2 - 17.07.2024 14:20
Videonun hızı ile bir oynanma yok, ayrıca hile şikayetlerinde zaman aşımı yok diye biliyorum. Savunmanı zaten yapamayacaksın.

#3 - 17.07.2024 14:35
Videonun hızı ile bir oynanma yok, ayrıca hile şikayetlerinde zaman aşımı yok diye biliyorum. Savunmanı zaten yapamayacaksın.
Videoda hızlandırma yoksa, hız hileniz güzelmiş dostum :D Admin talep ederse savunma yaparım.

#4 - 17.07.2024 14:36
Video'yu çeken arkadaşın hileden ban yemesinden belli zaten çocuk oyunu 2x oynuyormuş.  :D

#5 - 17.07.2024 16:01
Şikayetle bir ilgisi malesef ki yok. Kendinizi kurtarmak için farklı bahaneler deneyebilirsiniz. Şikayetle alakası olmayıp yorum yapanların cezalandırılmasını istiyorum.

#6 - 17.07.2024 18:53
Kanıtlı bir şekilde savunmanızı yapın. @keremzzrss

#7 - 17.07.2024 19:06
Arkadaşın videosunda hız hilesinden belli olmamış ancak videoyu 0.75 yapıp izlerseniz bana sadece 2 hit atıyor o da uyuşturucudan gelen canımı eritiyor birini de Cillian'a vuruyor zaten onun canı azalıyor detaylı yavaşlatıp incelerseniz farkedebilirsiniz, bu olayın devamında ben düşüyorum arkadaşlarım bu çocukları vuruyor ancak kendileri 10 kişi toplu bir şekilde rk ihlali yaptığı için rol iptal oluyor ve bizim kendilerine açtığımız şikayetler rol iptal denilerek geçersiz sayılıyor. Video'yu çeken çocukta zaten geçenlerde hile kullandığı için ban yedi inceleyebilirsiniz açık bir şekilde hız hilesi var ve bana sadece 2 kere vuruyor.

#8 - 17.07.2024 20:18
Öncelikle 2 değil 3 vuruyor. 2 vursa bile 80 civarı bir hasar veriliyor. Senin canın 180 mi? Tahminimce 156dır.

#9 - 17.07.2024 20:56
Üç deagle hiti var, kan moduyla birlikte belli oluyor zaten. Üç hit 49+49+49 yaklaşık 150'ye yakın hasar yapıyor. Videoyu durdurarak izleyebilirsiniz, ya da desteklemek için ss atabilirim.

https://hizliresim.com/dvxaays
https://hizliresim.com/g42j80h
https://hizliresim.com/l3yiz8l