Konu: Dm  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2024 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Unverganglich Phillip Neubauer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ortada bir sebep yokken, ben araç tamir ederken gelip beni vuruyor. Sanırım savaşmak için yer arıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş sanırım sunucuya Dm atmak için giriyor. Gereken cezayı alması dileğiyle.

#1 - 17.07.2024 00:26
Arkadaşıma adına savunma yapıyorum, savaş başlatıyorsunuz. Ardından vurulduğunda dm'den şikayet açıyorsun. Bir birliğin R19 üyesiysen bu tarz durumlardan haberdar olmalısın.

#2 - 17.07.2024 00:36
Arkadaşıma adına savunma yapıyorum, savaş başlatıyorsunuz. Ardından vurulduğunda dm'den şikayet açıyorsun. Bir birliğin R19 üyesiysen bu tarz durumlardan haberdar olmalısın.

Öyle mi olmuş? Fm kanalından savaş bildiriminiz varsa bu dediğin geçerli olabilir evet.

#3 - 17.07.2024 00:44

Öyle mi olmuş? Fm kanalından savaş bildiriminiz varsa bu dediğin geçerli olabilir evet.
Bildirdik. Siz dün akşam birlik üyelerimize sıkarken belirttiniz mi?

#4 - 17.07.2024 00:46

Bildirdik. Siz dün akşam birlik üyelerimize sıkarken belirttiniz mi?

Şikayet açarsan öğrenirsin.  :) Uzatmaya gerek yok, yetkili arkadaşlar ilgilenir ve gerekeni yapar.

#5 - 18.07.2024 00:07
Idlewood üyeleri dün gece Kai karakterini vurduktan sonra, Idlewood üzeriyle bir IFM'den sohbet geçiyor ve sıktığını IFM'ye söylüyoruz, daha sonrasında ise hoodun etrafında araba/motorlarla gelip sürekli karakterlerimizi taciz edip sıktıktan sonra bizde mecburen sahalara inip karşılık veriyoruz. Burada savaş başladıktan sonra atılan bir ss var. Savaş öncesinde herhangi bir DM söz konusu değildir.

#6 - 18.07.2024 01:34

Kanıt geçerliliğini yitirmiş. Tekrar güncellenmesi adına buraya bırakıyorum. Gerekli kararı yetkililer verecektir.  :o

#7 - 21.07.2024 16:59
İyi günler,

IFM discordu üzerinden Kleinmann kanalını inceledim fakat "Idlewood ile savaştayız, gördüğümüz yerde vuracağız" gibi bir konuşma dönmemiş. Idlewood ile yaşadığınız sorunlar kapsamında bir konuşma dönmüş ve savaş başlangıcına dair herhangi bir şey yok. İlerleyen saatlerde sadece birlik hoodunuzu tehdit eden Idlewood üyeleri ile çatışma yaşanmış.

Bu konuda birlik lideriniz IFM yöneticileri ile konuşmasını sürdürürken böyle bir olay yaşamışsınız. Kanıtlara bakıldığında da sizi tehdit eden bir unsur göremiyorum. Hırsınıza yenik düşmüşsünüz, ceza alacaksınız.