Anlamak istemiyorsunuz anlaşılan.. Bakın SS'lere, ilk küfürü ve agresif rolü yapan sizsiniz. Biz oraya geldiğimizde "çocuğu neden ittiriyorsunuz?" tarzında bir soru sorduk çünkü Rahil karakterinin bize anlattığı şey, motorcular tarafından zorbalandığı ve ittirildiği. Yalnızca bunu biliyoruz, gelip soruyoruz bize agresif yapıyorsunuz karakterlerimiz de bunun altında kalmıyor. Tam çıkıp gitmeye hazırlanırken bir anda birlik üyeniz gelip bizi motorumuzdan atmaya çalışıyor, tekmeliyor. Doğal olarak da motordan inip kaçmaya başlıyoruz. Ben eshady dostumun o an silah çekeceğini düşünerek kendimi buna hazırladım. Düşündüğüm gibi de oldu, dostum silah çekince ben de kendi silahımı çektim silahlı çatışma rolü yaptık ve bunu IC'de çözdük. Bunu uzatmanıza gerçekten anlam veremiyorum.
Ben yine anlaşılır olması için aynı kanıtları tekrar bırakıyorum. Arkadan gelen elegy'li arkadaş için de şunu söyleyeyim. Tanımıyoruz, kendi isteğiyle bize yardımcı oldu. En azından benim rolde herhangi bir tanışmışlığım yok kendi savunmasını kendi yapabilir.