Konu: [16.07.2024] Jamyron_Belcher - Alberto_Fernandes  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2024 00:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamyron_Belcher = @Laurier - Alberto_Fernandes @MertYel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, retarded rp, agresif rol, noob dm, car surfing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksi çağırdım ve taksi arabası dışında başka bir arabayla geldiler, araba iki kişilik ve iki kişi geldiler yani arabaya binmem mümkün değil. Nereye bineceğimi sordum ve bagaja dediler, karakterimin vermesi gereken tepkileri verdim ve cebinden sopa çıkartır gibi herhangi bir emote söz konusuda değil. Aniden saldırmaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/1165364757361070101/1262521773610631288/sa-mp-000.png?ex=6696e687&is=66959507&hm=7b970cd4a280e626443cbb5921354c8f33ddc4b4c5ae0dee4ae561f577c5e3d1&
Ek açıklamalar(varsa): forum profilleri incelendiğinde bazı şeyleri anlaşılıyor zaten

« Son Düzenleme: 16.07.2024 00:51 kill the opps »

#1 - 16.07.2024 00:52
Merhaba öncelikle iyi forumlar, şimdi arkadaşın anlattığı olay ve yanlış ve yetersiz kanıt görüyorum, evet taksi çağırdı ve ben o sırada normal bir şekilde arabam ile seyir halindeydim, telefonum çaldı ve açtım, halbu ki en son yaptığım taksi mesleğinde sistemsel olarak işbaşı olarak kalmışım ve unutmuşum çıkmayı, hepimiz insanız hata yapabiliriz değil mi? ve arkadaş beni taksici olduğumu iddia etmiş fakat olay tamamen o şekilde, eğer ceza alacaksam burdan bir ceza alırım, diğer saldırma konusu ise, cebimden sopa çekmedim, sopa zaten elimde inmiştim oranın kanıtı yok, saldırır emote'si vermişim zaten. Ben meslekte olduğumu hatırlayınca kendi aracım ile yol üstü yakındı konumu belki kabul eder diye arkadaşa iyilik olsun diye yanına gittim fakat küfürler savurdu, karakterim de doğal olarak yediremedi kendine ve girip saldırdı, olay bu kadar basit, bir ihlal göremiyorum onun taksi mesleği işbaşı kalma durumunda.  :-X
« Son Düzenleme: 16.07.2024 00:55 Laurier »

#2 - 16.07.2024 00:57
Merhaba öncelikle iyi forumlar, şimdi arkadaşın anlattığı olay ve yanlış ve yetersiz kanıt görüyorum, evet taksi çağırdı ve ben o sırada normal bir şekilde arabam ile seyir halindeydim, telefonum çaldı ve açtım, halbu ki en son yaptığım taksi mesleğinde sistemsel olarak işbaşı olarak kalmışım ve unutmuşum çıkmayı, hepimiz insanız hata yapabiliriz değil mi? ve arkadaş beni taksici olduğumu iddia etmiş fakat olay tamamen o şekilde, eğer ceza alacaksam burdan bir ceza alırım, diğer saldırma konusu ise, cebimden sopa falan çektiğime dair bir kanıt yok, saldırır emote'si vermişim zaten. Ben meslekte olduğumu hatırlayınca kendi aracım ile yol üstü yakındı konumu belki kabul eder diye arkadaşa iyilik olsun diye yanına gittim fakat küfürler savurdu, karakterim de doğal olarak yediremedi kendine ve girip saldırdı, olay bu kadar basit, bir ihlal göremiyorum onun taksi mesleği işbaşı kalma durumunda.  :-X
savunmayı okuyunca biraz komik buldum açıkçası, küfürler savurmadım sadece "taşşak geçecek" başkasını bulun dedim ve aniden inip saldırdınız ki hadi saldırdınız "saldırır" emotesi ne kadar doğru? O zaman ben her şeye "saldırır" emotesi atayım ve istersem roket atar çekip vurayım kim ne diyebilir? Öyleyse telefonda taksi olmadığını belirtecektin ki hata yapacak kadar yeni bir oyuncu değilsin, vice id'ni biz görebiliyoruz ve eski bir oyuncusun. Saçma sapan ihlallerinden dolayı yasaklanmışsın, arkadaşınla birlikte girip insanların rolünü baltalıyorsun.

#3 - 16.07.2024 00:58
bu arada arkadaş siyahi karakter rolü yapıyor ve bincodan takım elbiseli skin alıp rol yapıyor, troll olduğu bariz ortada

#4 - 16.07.2024 01:01
Öncelikle iyi akşamlar, Arkadaşım zaten gerekli savunmayı yapmış bende kendi adıma bir savunma yapayım. Ben orada sadece durdum bekliyordum bir ihlal yapmadım, arkadaşın sslerindede belli oluyor zaten. Benim soy adımı yanlış yazmış ben yinede yapayım savunmamı. İyi forumlar.

#5 - 16.07.2024 01:18
Merhaba öncelikle iyi forumlar, şimdi arkadaşın anlattığı olay ve yanlış ve yetersiz kanıt görüyorum, evet taksi çağırdı ve ben o sırada normal bir şekilde arabam ile seyir halindeydim, telefonum çaldı ve açtım, halbu ki en son yaptığım taksi mesleğinde sistemsel olarak işbaşı olarak kalmışım ve unutmuşum çıkmayı, hepimiz insanız hata yapabiliriz değil mi? ve arkadaş beni taksici olduğumu iddia etmiş fakat olay tamamen o şekilde, eğer ceza alacaksam burdan bir ceza alırım, diğer saldırma konusu ise, cebimden sopa falan çektiğime dair bir kanıt yok, saldırır emote'si vermişim zaten. Ben meslekte olduğumu hatırlayınca kendi aracım ile yol üstü yakındı konumu belki kabul eder diye arkadaşa iyilik olsun diye yanına gittim fakat küfürler savurdu, karakterim de doğal olarak yediremedi kendine ve girip saldırdı, olay bu kadar basit, bir ihlal göremiyorum onun taksi mesleği işbaşı kalma durumunda.  :-X
savunmayı okuyunca biraz komik buldum açıkçası, küfürler savurmadım sadece "taşşak geçecek" başkasını bulun dedim ve aniden inip saldırdınız ki hadi saldırdınız "saldırır" emotesi ne kadar doğru? O zaman ben her şeye "saldırır" emotesi atayım ve istersem roket atar çekip vurayım kim ne diyebilir? Öyleyse telefonda taksi olmadığını belirtecektin ki hata yapacak kadar yeni bir oyuncu değilsin, vice id'ni biz görebiliyoruz ve eski bir oyuncusun. Saçma sapan ihlallerinden dolayı yasaklanmışsın, arkadaşınla birlikte girip insanların rolünü baltalıyorsun.
Burada ister rol etiketi alan oyuncu, ister yeni oyuncu olsun farketmez, toplumsal bir platform, vice id yazıp görebilmekte bir mix aracılığıdır, forum profilimden eski karakterime bakıp benim tecrübeli olup olmama sen karar veremezsin, ben iyi niyetimi kullanarak yardımcı olmaya çalıştım taksici olarak, korsan taksi olarak düşünülebilir bu durum, evet İdlewood'da rol yapıyor olabilirim ama karakterim beyazdı, rol ss'lerde de öyle değil mi? Savunmam bu kadar, gerekli açıklamayı adminlere bırakıyorum.

#6 - 16.07.2024 07:17
Alıntı yapılan: Jamyron_Belcher Karakter Özellikleri
Jamyron Belcher, 21 yaşında, Amerika doğumlu. E/S Idlewood Original Brims organizasyonunda NC/Pasif/Katılan olarak görev alıyor. 175 boylarında, 65 kilo ağırlığında, Siyah tenli, Kahverengi gözlü, Siyah saçlı bir fenotipe sahip.
Jamyron_Belcher Retarted RP & Powergaming kapsamında cezalandırılacak. İş başında kaldıysanız ve taksiniz yoksa bunu rolde belirtmelisiniz.