Konu: Freddie_Mic - Speed hilesi kullanımı  (Okunma sayısı 303 defa)

#10 - 17.07.2024 09:52
dostum ne anlatıyosun bilmiyorum ama tavırların hoşuma gitmedi, oyundaki samimiyetsizliğini burada da görebiliyorum. Oynadığımız oyunun ne kadar eski ve senkronizasyon hatalarına sahip olduğunu unutma.  Ekranında başka biriyle çarpıştığını görsen bile karşındaki kişi kazaya karışmadığını, farkında olmadığını belirtebilir. Yazdıklarımı okumaman da ayrıca saygısızlık.

#11 - 17.07.2024 11:24
Roy Solozzo'nun iki birlik arasındaki olaya dahil olmasına da anlam veremedim. İlk atışmamızdan sonra kendisini yolda görüp konuşmaya devam etmiştim, bana "arkadaşıma sataşma domuz" gibisinden bir şeyler söylemişti.

Hareketlerinizi onun yanında yaptınız, bir problem mi var diyerek konuşmak için yanımdaydı. Keza bu olay sana farklı bir platformdan açıklanmış, tek kelime edememişsin. sad

Konuşmak için yanındaydı, sen de bu yüzden maskelenip shotgun kuşandın ve tek kelime etmeden aracından inip ateş açtın. Her yere yalan sıkma güzel kardeşim, bi duruşun olsun.

Ayrıca açıklanan yer farklı bir platform değil ve bunu bilmeyecek kadar cahilsin. “Tek kelime edememişsin” gibisinden laflarını da son kez görmezden geleceğim, devamı olursa bozuşacağız kanka. Sevgiler.

#12 - 17.07.2024 12:42
Roy Solozzo'nun iki birlik arasındaki olaya dahil olmasına da anlam veremedim. İlk atışmamızdan sonra kendisini yolda görüp konuşmaya devam etmiştim, bana "arkadaşıma sataşma domuz" gibisinden bir şeyler söylemişti.

Hareketlerinizi onun yanında yaptınız, bir problem mi var diyerek konuşmak için yanımdaydı. Keza bu olay sana farklı bir platformdan açıklanmış, tek kelime edememişsin. sad

Konuşmak için yanındaydı, sen de bu yüzden maskelenip shotgun kuşandın ve tek kelime etmeden aracından inip ateş açtın. Her yere yalan sıkma güzel kardeşim, bi duruşun olsun.

Ayrıca açıklanan yer farklı bir platform değil ve bunu bilmeyecek kadar cahilsin. “Tek kelime edememişsin” gibisinden laflarını da son kez görmezden geleceğim, devamı olursa bozuşacağız kanka. Sevgiler.

Yav yusufi, Allah için bozuşsana benimle. Sen ve bertuzzi sığıntısı arkadaşın ne çapınız var zannediyorsunuz ki, neyin tehditini ediyorsunuz. Otur adam gibi yerinde sonuçlanmasını bekle, yok hareketlerini beğenmedim, yok ne kadar samimiyetsizsin. Hayırdır aşka mı tutuldun karakterimi sorguluyorsun?
"Platform"un kelime anlamını bilmediğin için diğer boşuna laf bile söylemeyeceğim zaten.
« Son Düzenleme: 17.07.2024 21:54 salutary da notorious »

#13 - 17.07.2024 12:43
Arkadaş savunmasını da yaptı, ben şikayetimi de. Yetkililer gelene kadar ağız kokusu çekmemek için kilitliyorum.

#14 - 17.07.2024 22:41

Yav yusufi, Allah için bozuşsana benimle. Sen ve bertuzzi sığıntısı arkadaşın ne çapınız var zannediyorsunuz ki, neyin tehditini ediyorsunuz. Otur adam gibi yerinde sonuçlanmasını bekle, yok hareketlerini beğenmedim, yok ne kadar samimiyetsizsin. Hayırdır aşka mı tutuldun karakterimi sorguluyorsun?
"Platform"un kelime anlamını bilmediğin için diğer boşuna laf bile söylemeyeceğim zaten.

ah canim kardesiim ben senin laflarini kac kez alttan  aldim ama sen ayni sekilde nefretini ic/ooc yansitmaya devam ediyosun. tehdit edecek olsam buradan etmem, oyuna anlam yüklemiyorum kardeşim. Karakterin bana bu şekilde davrandığı için sorguluyorum, umarım anlamışsındır. oyun içini oyun dışına taşıdığın için yaşının küçük olduğunu düşünüyorum, iyi günlerin olsun.

#15 - 17.07.2024 23:19

ah canim kardesiim ben senin laflarini kac kez alttan  aldim ama sen ayni sekilde nefretini ic/ooc yansitmaya devam ediyosun. tehdit edecek olsam buradan etmem, oyuna anlam yüklemiyorum kardeşim. Karakterin bana bu şekilde davrandığı için sorguluyorum, umarım anlamışsındır. oyun içini oyun dışına taşıdığın için yaşının küçük olduğunu düşünüyorum, iyi günlerin olsun.
Yahu birader, senin ismini cismini bilmem ne ic/ooc nefreti? Yaşın küçük falan ne anlatıyorsun? Sabah ilk mesajın "oyundaki samimiyetsizliğini burada da görebiliyorum." idi. Sence ben mi, sen mi ic/ooc nefret sentezlemişiz?

Yazdıklarının arkasında dur az, tehdit edecek olsam buradan etmem falan diye kıvraklaşma. Duruşun olsun eleştirisini dönüp kendine yap. Yaşın o denli büyükse oturup şikayetin sonuçlanmasını bekle. Savunma yapacağın herhangi bir şey kalmadı, şikayette de yeterince şey belirtildi. Bi' zahmet artık sus, yetkililer gerekli aksiyonu alsın.
Sana da iyi günler olsun tatlı kardeşim.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 17.07.2024 23:33 salutary da notorious »

#16 - 18.07.2024 19:42
Anlık senkron ile alakalı bir hata gibi görünüyor. Sorun görülmedi.