Selamın aleyküm.Öncesinde arkadaşın anlattığı yalan dolanın aslını size aktarmak istiyorum. Biz sadece yolumuzda giderken, bu arkadaşların otoparkına doğru girdik ve geçerken içlerinden biri emote aracılığıyla bana bakındı. Ben de motordan indim, elimi uzatıp adımı söyledim. Motoru süren arkadaşım yazı yazarken motor hızıyla beraber afk duran arkadaşa çarptı. Charles onun üstüne sürdüğümüzü iddia etti ancak kimsenin üstüne durduk yere sürmüyoruz, en başından car dm olur. Bununla ilgili emote bile atmadık. Elimi uzatıp ismimi takdim etmeme karşılık 3 kişi etrafımda durdular. Onu sakinleştirmek için kimsenin üstüne sürmüyoruz dedim, amacım olay çıkartmak değildi. Lafımın üstüne "çıkarmasan senin için daha iyi olur" gibisinden konuştu, ekran görüntüsünü bırakacağım. Tüm olanlara rağmen onları mekanıma davet ettim, tanışmak amaçlı. Kısaca bizi sıcak karşılamadılar, aksi bi durum çıkartmamamıza rağmen. Orada aşırı büyük bir olay yaşamadık, biz zaten sonrasında yolumuza devam ettik.
ilk konuşma ekran görüntüsü:
Sonrasında bu arkadaşın peşlediğini gördüm, emin olmak için aynı bölgede birkaç kez döndüm. Emin olduktan sonra aracımı geri sürdüm ve yanında durdum, ne istediğini sordum. Bizzat bana emir verir gibi konuştuğu için arkadaşa ricada bulunması gerektiğini söyledim. Sonrasında ortamı körükledi, "sınırlarımı zorlama" gibisinden. Bu sefer ben de ona ters çıktım, bu benim ilk ters cevabımdı. Daha sonrasında "tamam" diyip uzaklaştı. Üstüne basarak söylüyorum, orada benden uzaklaştı.
ikinci konuşma chatlog:
Tekrar yolumda gidiyordum, şehirde sadece araba sürüyordum. Tekrar peşime takıldığını gördüm ve durdum, aynı şekil "konuş ***, ne istiyon?" gibisinden soru sordum. Adam maskelenmiş, silahlanmış ve bana böyle bi olay yüzünden ateş açıyor. Hiçbir şekilde hız hilesi vesaire kullanmıyorum, bana sıktığı anın bir ekran görüntüsü de var elimde. Belki bundan kaynaklıdır, hiçbir fikrim yok. İstediğiniz kadar loglarımı, dosyalarımı, veri tabanlarınızı araştırabilirsiniz. Hız hilesi vesaire kullanmıyorum, üstelik aracım ışınlanıyor. Benim FPS ve LAG ile ilgili bir problemim yok, arkadaşın internetinden kaynaklı da olabilir. Bu oyunun hileleri hakkında da yeteri kadar bilgim yok, daha öncesinde ihtiyacım olmadı. Bunu daha iyi bilecek olan yetkililerin incelemesini istiyorum, oyunumda hiçbir hile yok ve tüm dosyalarımı önünüze serebilirim. Bir kez geri ışınlandığımı, aracın bi yerde yavaşladığını görebilirsiniz. Devamında da aracım asıl hızında gözükünce arkadaş aniden hızlandığımı sanmış, aynı sürede aynı mesafeyi katediyorum.
ateş ediş anı:
Son olarak PM'leşmelerinizi neden sansürlediğinizi de anlamadım, oynanmış bir kanıt sunuyorsunuz. Herkese keyifli günler diliyorum.