Konu: Rahil Manning Fear RP  (Okunma sayısı 65 defa)

#0 - 10.07.2024 16:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rahil_Manning @tekgercekgozlerin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda bulunanlar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bir rol sonucu vurulacaklar, o sırada silah çeken kişiye yumrukla saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar!  :)

#1 - 10.07.2024 17:00
Kişi olayda bulunmamakta bu yüzden olmadığı olay yüzünden bana şikayet açmış ayrıca bunun FEAR RP olduğunu bilmiyordum oyuna yeni başladım kuralları yeni yeni tanıyorum.

#2 - 10.07.2024 17:06
Kişi olayda bulunmamakta bu yüzden olmadığı olay yüzünden bana şikayet açmış ayrıca bunun FEAR RP olduğunu bilmiyordum oyuna yeni başladım kuralları yeni yeni tanıyorum.
Olayda bulunmasam bile şikayet açma hakkım var, kayıt olurken kuralları okuduğunu tikliyorsun, yani artık okusan da okumasan da bir şeyi değiştirmez. Savunma için teşekkürler.

#3 - 10.07.2024 17:31
Olayın içindeki karakterlerden birisiyim, şikayet oluşturacaktım fakat arkadaş oluşturmuş. Kararı değerli yetkililerimize bırakıyor iyi günler diliyorum. :sampanya:

#4 - 10.07.2024 18:17
Olayın içindeki karakterlerden birisiyim, şikayet oluşturacaktım fakat arkadaş oluşturmuş. Kararı değerli yetkililerimize bırakıyor iyi günler diliyorum. :sampanya:

Olay içinde isen sen şikayet açsaydın, ayrıca dediğim gibi yeni başladığım için henüz her şeyi tam bilmiyorum, deli ayağında yatmak istemiyorum.

#5 - 11.07.2024 04:52
Bu seferlik uyarıyorum. Sıkılan silaha yumruk ile karşılık veremezsiniz. @tekgercekgozlerin
Oyunda olduğunuzda benimle PM üzerinden iletişime geçin. /admins komutu ile görebilirsiniz.

K&A