Konu: 09.07.2024 - Felix_Ivanov - Non RP  (Okunma sayısı 75 defa)

#0 - 09.07.2024 16:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felix Ivanov - @Cahit2727

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.07.2024 - 16.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP, Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta takılırken arkadaş geliyor ve durduk yere küfür ediyor, agresif yapıyor boş boş küfürler savuruyor. Trol yaptığı için sohbeti devam ettirmemeye çalışıyorum halen daha boş, boş küfürler edip toxiclik yapıyor. Alt tarafa kanıtları atacağım, bir oluşum bölgesindeyim tek başına gelip bu tarz roller nasıl yapabiliyor anlamış değilim hedefi bizi trollemek olduğunu biliyorum ne kadar bundan uzak dursam da kişi bunu yapmaya devam ediyor. Kişinin ceza almasını istiyorum, kolay gelsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin hedefi trol olduğu apaçık belli yaptığı rollerden görebilirsiniz, burada bir birlik yönetiyorum ve güzel bir ortam yaratmaya çalışıyorum bu tarz arkadaşlar yüzünden rollümüz baltalanması bu tarz insanlar görmek hiç de güzel değil.

#1 - 09.07.2024 17:07
Birincisi beni şikayet eden arkadaş Tanrı mı ki amacımı biliyor ikincisi orada sohbete başlarken laf atan adamlardan mısın diye başlamışım farkederseniz yani öncesinde bi olay olmuş ki karakterim sinirli ve küfür edebilir dün aynı mahallede aracımla durdum o mahalledeki adamlar benim karakterime küfür ettiler ve ben onlara küfür etmemişken amacım trol falan da değil bilip bilmeden konuşmasın kimse.

#2 - 09.07.2024 20:01
Bir oluşum bölgesindesin bu tarz roller nasıl yapabiliyorsun anlamıyorum.  :-\

#3 - 09.07.2024 20:50
Bir oluşum bölgesindesin bu tarz roller nasıl yapabiliyorsun anlamıyorum.  :-\
oluşum bölgesindeki adamlar neden durduk yere hakaret ediyor oluşum bölgesinde olunca agresif rol yapmak seerbest mi oluyor anlamadım

#4 - 11.07.2024 01:03
@Cahit2727 Gerçekten mantıklı bir sebebiniz yoksa durduk yere kimseye agresif rol sergilemeyin.
@RASK Onaylı Hood sahibi değilsiniz, bölgede o an kalabalık değilse tek başınıza size karşı fear yapmak durumunda değil maalesef.

Bu seferlik uyarıyorum. K&A