Konu: [7.8.2024 - Kevin Jordan, Archie Fletcher] Retarted rp, DM  (Okunma sayısı 78 defa)

#0 - 08.07.2024 01:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hyprest @hellix

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.8.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Latin karakterlerle idlewooddan geçiyorduk, sebepsiz yere durdurup şaplak attılar. Dm arayışına girdiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.07.2024 01:48
Kevin Jordan olarak savunmamı yapıyorum:
Bu şikayette dm yok, ghetto semtin göbeğinde geziyorlar. Zaten hood bölgemiz onaylı, ayrıyetten dm atmak istesek böyle atmayız. Gece geç saatlerde bölgede tur atmaya kalkarlarsa, karakterler ne iş diye laf atacaklardır. Burada her hangi bir ihlal yok, ss lerde kanıtlar ortada.

#2 - 08.07.2024 01:50
Bu şikayette dm yok, ghetto semtin göbeğinde geziyorlar. Zaten hood bölgemiz onaylı, ayrıyetten dm atmak istesek böyle atmayız. Gece geç saatlerde bölgede tur atmaya kalkarlarsa, karakterler ne iş diye laf atacaklardır. Burada her hangi bir ihlal yok, ss lerde kanıtlar ortada.
rol için markete uğrayacaktık, gördüğünüz her latin karaktere tokat atacaksınız ne âlâ memleket. bir oluşuma bağlı değilim, savaşta değiliz. daha önceden seni görmüşlüğüm yok. ben de o zaman her bulduğum siyahi rolünü canlandıran adama saldırayım. yetkili kararı bekleyebiliriz.

#3 - 08.07.2024 01:53
Dm attıysak hasarlarını ss alıp yollayabilirsin, sadece rolle bir tokat atılmıştır. Onu geçtim, onaylı bir bölgedesin, istesek seni orada gasp bile edebiliriz. Mahallemizde volta attığınızı var sayıp rol pasladık.

#4 - 08.07.2024 01:56
Dm attıysak hasarlarını ss alıp yollayabilirsin, sadece rolle bir tokat atılmıştır. Onu geçtim, onaylı bir bölgedesin, istesek seni orada gasp bile edebiliriz. Mahallemizde volta attığınızı var sayıp rol pasladık.
orada bir illegal faaliyette bulunmadım, sadece sokaktan geçiyorduk. mahalleden her geçeni gasp edebiliyor musunuz? bu şikayete atacağım son iletidir, yetkilinin işini zorlaştırmayalım.

#5 - 08.07.2024 01:58

Hyprest'in yaptığı savunmaya katılıyorum,  benim savunmamda aynı şekildedir.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#6 - 08.07.2024 02:23
Şikayette atılmış olan ss'lerde şahsi karakterimde bulunduğundan ve olaya şahit olduğumdan bende ufak bir yorumumun beyânını sağlamak isterim. Sizin karakterleriniz sivil, bunda hemfikiriz. Fakat, sizden önce Mafya mesleğin orada bulunan birlik, (ismini bilmediğimden öyle söylüyorum.) toplu bir şekilde yürüyüş yaparak ilerlediler. Idlewood bölgesinde, yani onaylı bir hood'da başka çetenin bu tarz yürüşü bizi işkillendirebilir, gövde gösterisi olarak algılarız. Bizde şüphelendik ve başta bir şey söylemedik. Fakat sonrasında iki kişi daha ve onlara yakın karakterler olduğu için ne döndüğünü rolsel olarak sormak istedik, yani size. SS'de de gözüktüğü gibi rolde sözümü belirtmişim, "soldan gittiğimizde ileride." Açık ve net ortada. Ardından sokağımızda rol yapan siyahi karakterlerin geneli bu tarzda agresif rolde bulunduğu için size karşı tavırlarıda bu şekilde olmuş, kendi hood'larında kendince (Üstünlük) göstermişler. Ve, onaylı bir hood bölgesinde, evet. Gasp edebiliyoruz. Ayriyetten DM kapsamında bir hareket yapılmamış, DM için size silahla bir hasar verilmesi lazım, bununda /hasarlar'da yerde baygınken belirtilmesi lazım. Şikayeti yönetim kadrosuna bırakalım, işi zorlaştırmayalım. İyi günler/geceler.

#7 - 08.07.2024 06:04
@ORGANIZE Tehlikeli bölge ve onaylı hood bölgesinden geçiyorsunuz, orada dolaşıp vakit geçirdiğinizde Market Caddesi'nde gezer gibi oradaki serserilerin size agresif yapması doğal bir durum. Haritada da bulunduğunuz bölge kırmızı ile işaretli zaten. İşiniz varsa hızlıca hallederek uzaklaşmalısınız. Nasıl normal yaşantımızda "Burada çok durmayalım." dediğimiz yerler varsa, Vice Şehri için de Idlewood "Burada çok durmayalım." bir yer.

Savunma geçerli. K&A
« Son Düzenleme: 08.07.2024 06:07 Lichfield »