Konu: Ernesto_Chester - Aktif rolde q  (Okunma sayısı 77 defa)

#0 - 06.07.2024 23:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @deagleeee - Ernesto_Chester

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kai_Southers

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.07.2024 22.03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Partnerim Kai Southers ile Ernesto'u kovalıyorduk, Vice mall taraflarında aracı pasif hale geldi. Yayan olarak kovalamaca başladı en son vice mall'da kıyafet dükkanının içerisine girdi, içeride kendisine müdahalede bulunduk kelepçeledik dışarı çıkarttığımızda hareket etmedi, pm den yazdım kendisine "Bugda mısın?" diye. Kendisi onayladı ve oyundan bağlantısı koparak çıktı bekledik oyuna girmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 07.07.2024 04:24
@deagleeee 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 07.07.2024 13:57
Öncelikle herkese selamlar, rol gidişati böyleydi şikayetçi tarafın dediği gibi interior çıkışında char hareket etmedi ( w a s d ) çalışmadı, daha sonra /bugkurtar vs. denedim yine olmadı en son alt tab atıp tekrar girmeye çalıştım bilgisayar çöktü hatta discord sunucusunada yazdım pd arkadaşlar pc çöktü diye ( telefondan) olay bundan ibaret arkadaşlarada uygunsa herhengi bir zamanda role devam edelim veyahut adminler rolü silebilir iyi günler, bu sorundan dolayı özür diliyorum.

#3 - 07.07.2024 13:59
Hatta belki şey diye düşünebilirsiniz karakter üzerinde silah vs. vardı diye fakat karaktemin leveli daha dört yani silahım olsa bile sırf böyle birşey için pc yi kapatmam veya intarneti sökmem arkadaşlar :) <3

#4 - 07.07.2024 19:36
@Lichfield Sonuçlanabilir.

#5 - 07.07.2024 19:37
@deagleeee Oyuna girdiğinizde PD arkadaşlara ulaşarak rolü devam ettirin.