K Ö Ş E B Ö L Ü M Ü
oceanNews. "Sonsuz kaynaklı haber."

H A K K I M I Z D A
oceanNews, 2023 yılının Aralık ayında yayım, yayın ve halkla ilişkiler alanında Hizmet vermeye başlayan bir kuruluştur. oceanTV, oceanFM, oceanSPORTS, oceanMAG gibi alt kurumları da içinde barındıran oceanNews, özellikle reklam ve PR alanlarında büyük girişimler yaparak başta Florida olmak üzere tüm Amerika ve dünyada hizmet vermeyi amaçlayan bir kuruluştur. "Sonsuz kaynaklı haber." mottosu aynı zamanda vizyonu olan oceanNews, tamamiyle şeffaf ve araştırmacı ruhla haberler ve duyurumlar yapmaktadır.

BETA VERSİYON
Leatrice Ruth tarafından paylaşıldı.
oceannews.com.us
| KAZA SONRASI BÜYÜK KAVGA!
Reseda bulvarında yaşanan o kavga Ocean News kameralarına yansıdı. Kaza sonrası çıkan kavgaya dışarıdan gelenler dahil oldu! Polis zor kullanmak zorunda kaldı. Kameralarımıza saldırıldı! Haberin detayları aşağıda.
SALDIRGANLAR KAMERALARIMIZA ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI!
Motor kazası sonrasında çıkan kavgada hatalı park edilen araçlar tüm sokağı kapattı! Bölgeye gelen polise zor anlar yaşatan o saldırganlar kameralarımıza engel olmaya çalıştı, kameralarımızın önüne geçen saldırganlar bizlere zor anlar yaşattı! Çekimimize engel olmaya çalışan saldırganlar kayıt almamıza engel oldu. Olay anını fotoğraflamakta oldukça zorlanan haber ekibi basın özgürlüğünün tüm halk tarafından bilinmesini istiyor.
POLİSTEN GEREKLİ MÜDAHALE GECİKMEDİ!
Olay yerine polislerin gelmesiyle son bulmasını beklediğimiz kavga bir çığ gibi büyüdü! Polisin ihtarına uymayan o saldırganlar kavga etmeye devam etti. Polis kuvvet uygulamak zorunda kaldı. Polisin müdahalesiyle yere serilen saldırgan kelepçelenirken polise zor anlar yaşattı! Kameramanımız bölgeden uzaklaşmak zorunda kaldı.
O KAHRAMAN KAMERALARIMIZA KONUŞTU!
Pelerinsiz kahraman kameralarımıza konuştu ve şunları söyledi; “Araba ve motor yolda duruyordu, bir ses duydum ve baktım. Kaza olmuş. Araba şoförü seni keserim dedi ve ardı arkası kesilmeyen bu olaylar yaşandı. Siyahi adam kavga çıkardı ve ben polisi aradım.”
Reza Kardashian’a röportajı için teşekkür ederiz.
|