Konu: İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 28.06.2024 21:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian Jackson @egwq16 - Talisca Angelo @Mayk_Novakov

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Matteo Rodriwer @berkyy1

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2024 - 18:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.

- Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

2. Karakter Kuralları.

- Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)
- Müslüman rolleri

3. Sürekli Roleplay

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

4. Powergaming

-Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez. (Kelepçeli şekilde polis arabasının arka koltuğunda araç radyosundan türkçe şarkı açıyor ve şarkıyı ard-arda spam atıyor.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar polis aracının yanından kasıtlı olarak aracını yan olucak şekilde şaha kaldıra kaldıra aracını sürerek polisi peşine takıyor, bu süreç boyuncada Talisca karakteri İmlâ kuralları ihlali ve türkçe terimler kullanıyor. Kişiler polisler tarafından yakalanıyor, tutuklama ve sevk işlemleri gerçekleşirken bu troll varis hareketler devam ediliyor. Polis aracı içerisinde sürekli radyodan türkçe şarkılar ve replikler açılıyor. Sunucu düştüğünden dolayıda sevk işlemleri gerçekleşmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İmlâ kuralları ihlali, türkçe terim kullanma ihlali, müslüman rolü ihlali ssleri:
Spoiler: GösterGizle

Bunny ihlali ve imlâ kuralı ihlaline dair video:

Yapılan troller ve araç radyosundan açılan türkçe şarkılar, spamlar.

Ek açıklamalar(varsa): Bu karakteri yöneten arkadaşların bilerek devamlı olarak bu ihlalleri yaptıkları kendi paylaştıkları videolardada mevcut.

Adrian Jackson karakterinin yine polis tarafından kaçarken yapmış olduğu pm üzerinden mix

Sunucu düştüğünden dolayı arkadaşlar IC olarak hapis yemedi, 1.26 kapsamından arttırımlı şekilde 300 dakika jail alıcaklardı. Yönetim kişileri suçlu bulduğu taktirde IC olarak alıcağı jailleride eklenirse yerinde olur.

#1 - 28.06.2024 23:23
Dostum öncelikle sunucu düştüğünde geri tekrar oyuna bağlandım ve PD binasında bekledim. Herhangi bir memur göremeyince lobiye indim. Lobide 2-3 memur arkadaşla karşılaştık onlarla konuştum, bir sorun olmadığını söylediler ve beni PD binasından çıkarttılar. Memurlara sunucu düşmeden önce suçlu olduğumu söylememe rağmen herhangi bir IC jail olayı gerçekleşmedi. Ayrıca son ekteki videonun IC cezasını çektim sicilimde bulunuyor 350 dakika olarak. Savunmam bu kadar, teşekkür ederim.

#2 - 29.06.2024 02:40
Şahitliğimi onalıyorum.

Sadece ''Talisca Angelo'' karakteri İC olarak jail işlemini yedi.

#3 - 29.06.2024 03:09
Talisca_Angelo karakteri NON-RP, Trolling, Türkçe Terim & Bunny kapsamında cezalandırılacak.

K&A