Konu: Jayden_DeShawn - Hatalı Emote x3  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 20.06.2024 00:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kill4you Jayden_DeShawn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı emote (3 kere tekrarlı)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi saçma sapan emoteler atıyor bunu 3 kez tekrarlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=160806.0 Bu şikayetle beraber sonuçlanmasını, cezalarının toplu verilmesini talep ediyorum. Kişi cezasını alsın, üç kere tekrarlamış.

#1 - 20.06.2024 01:08
merhaba, Tristan karakteri burada yok onu alakadar etmeyen bir şikayeti açtığı için kendisini uyarırsanız sevinirim. Rol yaptığımız arkadaşlar bağlantı kopardı. Rolün ortasında boşta kaldık ve ooc bir ortam oldu, görüntü editi yapmak için attığım emote deniyordum. Zaten bu emoteyi herhangi bir edit, rolde kullanmadım. Sadece denedim, ortamdaki karakterler de bundan şikayetçi değil. Zaten bu emoteleri kullanarak bir edit yapmadım, tekrar tartınca vicdanen mantıklı bulmadım.
« Son Düzenleme: 20.06.2024 02:01 kill4you »

#2 - 20.06.2024 01:22
Spoiler: GösterGizle

Bunu nasıl açıklayacaksın merak ediyorum, orada bulunan birlik üyelerimi rahatsız edici bir emote. Chatlogu birilerinin içinde ayarlamazsın bundan sonra. Ben bu görüntüyü gördüm ve rahatsız oldum. Yapılan ihlalleri dile getirmek için bölgede bulunmak gerekiyor adında bir kural yok diye biliyorum.

#3 - 20.06.2024 01:57
Merhaba, ilgilenecek yetkiliye son bir kez açıklama geçeceğim.

Rahatsız olunduğu için değil rahatsız etmek amaçlı açılmış bir şikayet. Şikayetin kanıtlarında sunulan görüntüler aktif bir rol ortamı değil, interior içinde chatlog editliyorum. Bu sırada bağlantı koparan arkadaşların oyuna dönmediğini kanıt alan birlik üyemin ekranına yansımış. Birisine atılmış kışkırtma amaçlı bir emote değil. Yine de edit yaparken tekrar tartınca mantıklı bulmadım ve hiç bir yerde sergilemedim. Bunu belirttiğim halde arkadaş bu sefer gecenin ikisinde bir kaç gün önce attığım emoteyi atıyor. Ben hiç bir zaman yasaklı emote kullanmadım, en azından yine de PM'den iletişime geçebilir rahatsızlığını belli edebilirdi. Ben eğer bir hatam görülürse üzgünüm, desteklemiyorum. Daha dikkatli olacağımın temenniyatını veriyorum. Mümkünse hiç bir şekilde muhatap olmayalım.
« Son Düzenleme: 20.06.2024 02:08 kill4you »

#4 - 20.06.2024 11:39
Cam teras önü attığın rahatsız edici emoten yüzünden ceza almanı temenni ediyorum.

#5 - 20.06.2024 12:04
Sonuçlansın.

#6 - 20.06.2024 12:18
Şikayet incelendi.

Bu seferlik uyarıyorum, tekrarında bu şikayet referans alınarak daha ağır bir yaptırım alacaksınız. Aktif rolde veya değil, bu tarz emote vermemelisiniz. Sürekli roleplay kuralı; etrafta kimse olmasa da rol devam eder. Cam Teras önündeki emote için ise; emote dışarıdan görülebilen eylemler için verilir, kimse sizin içinizde ne yaşadığınızı bilemez, dışarıdan göremez. Orada kullanılması gereken emote "/me önündeki çocuklara bakar, güler." şeklinde ve türevleridir.

K&A